Προς το περιεχόμενο

TP LINK TDW9980 & Forthnet speed downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας 

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πειτε γιατί το router που έχω της TP link ξαφνικά συγρονιζει στα 16mbs ενώ μέχρι πριν από μερικούς μήνες συγχρονίζε  στα 49mbs. Το router της Forthnet συγχρονίζει κανονικά. 

Ειχα αλλάξει router λόγω nat προβλημάτων με τους game servers. 

Μίλησα με τον πάροχο αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρόλο που το παλικάρι το πάλευε για κανα μισάωρο. 

Απο την άλλη όσο και να το πάλεψα με το TP link πάντα έφτανε από 13 έως 16. 

Τι στο καλό έπαθε ξαφνικά;;;; ☹️

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε το Vectoring στην καμπίνα και επειδή δεν το υποστηρίζει ο εξοπλισμός σου, σε ρίχνει σε χαμηλή ταχύτητα για να μη δημιουργείς πρόβλημα στους υπόλοιπους.

Δημοσ.

4 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Ενεργοποιήθηκε το Vectoring στην καμπίνα και επειδή δεν το υποστηρίζει ο εξοπλισμός σου, σε ρίχνει σε χαμηλή ταχύτητα για να μη δημιουργείς πρόβλημα στους υπόλοιπους.

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση 

Υπαρχει τρόπος να λυθεί με το παρόν router ή εαν όχι μπορεί κάποιος να προτείνει ένα άλλο αξιόπιστο router που να υποστηρίζει το vectoring; 

Δυστηχως το πρόβλημα με το Nat επανήλθε  με το μαμισιο router. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Αυτο το αλλαξα ρουτερ λογω ΝΑΤ προβληματων................ τι παιζει?

Καλημέρα έχω το φοβερό router της Forthnet το Technicolor TG788 vn V2.

Επειδή είμαι και λίγο  PlayStation fan είχα πολύ συχνές αποσυνδέσεις από τους online game servers, λίγους παίχτες ή καθόλου, δεν μπορούσα να μιλήσω στα group chats κλπ. Με το που έβαλα το TP link δεν είχα κανένα πρόβλημα μεχρι χθες που ανακάλυψα ότι συγχρονίζε πολύ χαμηλά και ξαναγύρισα στο παλιό με τα ίδια προβλήματα. Είχα ανοίξει θέμα πριν από αγοράσω το TP link στο ADSL.GR και με είχαν βοηθήσει αρκετά αλλά επειδή έπρεπε να μπλέξω με Telnet για να το φτιάξω προτίμησα λόγω απειρίας να μην μπλέξω και πήρα το νέο router. Τουλάχιστο αυτό που μου είχαν πει εκεί είναι ότι το μαμισιο router έχει strict nat. Είχα δοκιμάσει και port forwarding αλλά τζίφος. 🥺🥺

Δημοσ.

tp link 9980. g.vector μονο με open wrt.  tg788.δεν εχει επιλογη για dmZ εκτος αν μπεις απο cli.

On 19/08/2019 at 00:13, nickgr27 said:

Καλησπερα σας 

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πειτε γιατί το router που έχω της TP link ξαφνικά συγρονιζει στα 16mbs ενώ μέχρι πριν από μερικούς μήνες συγχρονίζε  στα 49mbs. Το router της Forthnet συγχρονίζει κανονικά. 

Ειχα αλλάξει router λόγω nat προβλημάτων με τους game servers. 

Μίλησα με τον πάροχο αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρόλο που το παλικάρι το πάλευε για κανα μισάωρο. 

Απο την άλλη όσο και να το πάλεψα με το TP link πάντα έφτανε από 13 έως 16. 

Τι στο καλό έπαθε ξαφνικά;;;; ☹️

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

tp link 9980. g.vector μονο με open wrt.  tg788.δεν εχει επιλογη για dmZ εκτος αν μπεις απο cli.

Καλησπερα σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Επειδή εγκο λίγο άσχετο με wrt και cli φαντάζομαι ότι η αντικατάσταση είναι μονόδρομος!!! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο router που να υποστηρίζει vectoring??? 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
On 23/08/2019 at 19:52, nickgr27 said:

Καλησπερα σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Επειδή εγκο λίγο άσχετο με wrt και cli φαντάζομαι ότι η αντικατάσταση είναι μονόδρομος!!! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο router που να υποστηρίζει vectoring??? 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

και σε tp link μπορεις να βρεις αν σου αρεσουν τα tp link πχ archer vr200 vr400 vr600 ¨η το φτηνο 9970.και σε asus θα βρεις .και σε Fritz θα βρεις πχ το 7530 που ειναι και super vectoring 35b για μεχρι 300mbit.

Δημοσ.
Στις 28/8/2019 στις 3:30 ΜΜ, poulinos είπε

και σε tp link μπορεις να βρεις αν σου αρεσουν τα tp link πχ archer vr200 vr400 vr600 ¨η το φτηνο 9970.και σε asus θα βρεις .και σε Fritz θα βρεις πχ το 7530 που ειναι και super vectoring 35b για μεχρι 300mbit.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα το ψάξω και θα επανέλθω με την επιλογή μου να σας ενημερώσω 

Δημοσ.
16 minutes ago, nickgr27 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα το ψάξω και θα επανέλθω με την επιλογή μου να σας ενημερώσω 

καλη αγορα και οτι χρειαστεις μας λες.το fritz 7530 ειναι μια καλη επιλογη.περα απο το Review που το εχω κανει και μπορεις να δεις ,μπορεις να δεις αν σε καλυπτουν τα χαρακτηριστικα του.και το καλο ειναι οτι παιζει με voip cosmote Και κανει και για 200αρα γραμμη.

Δημοσ.
Στις 30/8/2019 στις 11:28 ΠΜ, poulinos είπε

καλη αγορα και οτι χρειαστεις μας λες.το fritz 7530 ειναι μια καλη επιλογη.περα απο το Review που το εχω κανει και μπορεις να δεις ,μπορεις να δεις αν σε καλυπτουν τα χαρακτηριστικα του.και το καλο ειναι οτι παιζει με voip cosmote Και κανει και για 200αρα γραμμη.

Φαντάζομαι επειδή έχω σύνδεση Forthnet θα παίζει κανονικά; Η τιμή τσούζει λίγο αλλά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. 

Εχεις ένα προτείνεις κάποιος κατάστημα ή να βασιστώ στο Skroutz. Τα mass καταστήματα δεν δίνουν και πολλές επιλογές. 

Ευχαριστω 

Δημοσ.
2 minutes ago, nickgr27 said:

Φαντάζομαι επειδή έχω σύνδεση Forthnet θα παίζει κανονικά; Η τιμή τσούζει λίγο αλλά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. 

Εχεις ένα προτείνεις κάποιος κατάστημα ή να βασιστώ στο Skroutz. Τα mass καταστήματα δεν δίνουν και πολλές επιλογές. 

Ευχαριστω 

ειχα σε Forthnet και το 7590 και το 7530. το καλο ειναι οτι παιζει και σε super vectoring 300mbit το κακο ειναι οτι ακομα η Forthnet δεν το υποστηριζει σαν voip οπως κανει η cosmote και ουτε προς ωρας εχουν δωσει επιλογη να βαλεις το δικο τους ρουτερ πισω απο το δικο σου για να παιζει η τηλεφωνια.το βασικο ειναι να παρεις το International version .το απο που δεν εχει σημασια.

Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 11:18 ΠΜ, poulinos είπε

ειχα σε Forthnet και το 7590 και το 7530. το καλο ειναι οτι παιζει και σε super vectoring 300mbit το κακο ειναι οτι ακομα η Forthnet δεν το υποστηριζει σαν voip οπως κανει η cosmote και ουτε προς ωρας εχουν δωσει επιλογη να βαλεις το δικο τους ρουτερ πισω απο το δικο σου για να παιζει η τηλεφωνια.το βασικο ειναι να παρεις το International version .το απο που δεν εχει σημασια.

Καλημέρα φίλε Poulino

Τελικά κατέληξα στο TP Link VR600 το βρήκα στο πλαίσιο σε προσφορά στα 89.90 και το τσιμπισα. Όλα δουλεύουν τέλεια και επιτέλους συγχρονίζει στα μέγιστα της γραμμής. Στήθηκε πολύ εύκολα εκτός από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά έπρεπε να το συνδέσω σαν ΟΤΕ και όχι Forthnet, καλά που το θυμόμουν. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου2D25BCCD-A14B-41C5-B4D3-7711E0237001.png.c362e36d4aad3dcc1f39daf9b895b21b.png

θα σε ενημερώσω αφού το δουλέψω λίγο να σου πω πως πάει 

και πάλι ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
On 07/09/2019 at 11:20, nickgr27 said:

Καλημέρα φίλε Poulino

Τελικά κατέληξα στο TP Link VR600 το βρήκα στο πλαίσιο σε προσφορά στα 89.90 και το τσιμπισα. Όλα δουλεύουν τέλεια και επιτέλους συγχρονίζει στα μέγιστα της γραμμής. Στήθηκε πολύ εύκολα εκτός από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά έπρεπε να το συνδέσω σαν ΟΤΕ και όχι Forthnet, καλά που το θυμόμουν. 

θα σε ενημερώσω αφού το δουλέψω λίγο να σου πω πως πάει 

και πάλι ευχαριστώ πολύ 

firmware update μην ξεχασεις να κανεις.διαλεγεις οτε διοτι παιρνεις απο kv .το forthnet ειναι μονο για ιδιοκτητο  δικτυο και περναει vlan id 1102 οποτε λογικο να μη  παιξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...