panira Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας! Ένας φίλος μου έχει το Opel Astra h GTC (2006) με το Σύστημα Πολυμέσων CD30. Μιας και το συγκεκριμένο σύστημα δέχεται μόνον CD (δεν έχει ούτε υποδοχή για AUX, ούτε για USB), ψάχνει τρόπο να προσθέσει θύρα USB (ή, και AUX) στο αυτοκίνητο με 2 βασικούς περιορισμούς: Δεν θέλει να δώσει πάνω από 50 E Δεν θέλει να χάσει την κονσόλα που διαχειρίζεται όλα τα υπόλοιπα συστήματα του ταμπλό (πέραν του ηχοσυστήματος). Το έψαξα αρκετά κι εγώ, αλλά και αυτός. Τα κυριότερα από αυτά που βρήκαμε είναι τα εξής: Η επισυναπτόμενη εικόνα. ASTRA H USB (CD30) AUX JACK USB CAR INSTALL - QUICK STEPS Συνεπώς, υποβάλλω τις εξής ερωτήσεις: Εσείς τι προτείνετε να κάνει; Θα χάσει πράγματι τις υπόλοιπες λειτουργίες του ταμπλό εάν αλλάξει αποκλειστικά το CD Player (+ραδιόφωνο :P); Είναι η καλύτερη επιλογή το FM Transmitter;
dith Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μία λύση είναι να ψάξει να βρεί μεταχειρισμένη κεντρική μονάδα με AUX θύρα, οπότε λύνει το πρόβλημα συνδέοντας σαν πηγή το κινητό του. Οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές, ειδικά απο Αγγλία μεριά, αλλά το δύσκολο είναι να πετύχεις το χρώμα του ταμπλό. Πολλές πληροφορίες για το Η έχει εδώ http://www.astra-h.ru/ - με google translate
bbbb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Φθηνή σχετικά λύση αυτό http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=273156832523&category=169382&pm=1&ds=0&t=1523605470000&ver=0&cspheader=1 Έχει για διάφορα μοντέλα. Εγώ το έβαλα στο swift. Συνδέεται σε μία ειδική θύρα που έχει πίσω το ραδιοcd και όταν δεν έχεις μέσα cd και πατάς cd in, λειτουργεί το κουτί αυτό. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουν να δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι για την φωνή και με usb αλλαζει τραγούδια. Εγώ το χρησιμοποιώ με το aux in για τη σύνδεση με το κινητό μου. Σε περίπτωση τηλεφωνικής κλήσης ο ήχος ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου και ο συνομιλητής σε ακούει (η αλήθεια είναι όχι και πολύ καλά αλλά αυτό εξαρτάται και από το κινητό) από το μικρόφωνο του κινητου. FM transmitter είναι μία γρήγορη και φθηνή λύση αλλά πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα όπου έχει πολλούς σταθμούς. Βοήθησε αρκετά η αφαίρεση της κεραίας από το αμάξι μιας και στο δικό μου είναι βιδωτη. η ποιότητα όμως που βγάζει η ενσύρματη σύνδεση μέσω του aux είναι σαφώς καλύτερη
Gatilaras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Η πιο αποτελεσματικη λυση κοστιζει κανα 200αρι+- ευρω. Αλλαζει την πηγη του με μια καλη επωνυμη(οχι κινεζιες) η οποια να εχει υποστήριξη για χειριστηρια τιμονιου,παιρνει και τη προσοψη για να δενει σωστά στην κονσολα και ειναι κυριος με usb,aux,cd,bluetooth κλπ.Και θα δει και μια μικρη βελτίωση στον ηχο.
Phoenix7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στο χειρόφρενο διπλα, κοιτάξατε για το αν έχει υποδοχή για AUX σωστα; 21 ώρες πριν, Gatilaras είπε Η πιο αποτελεσματικη λυση κοστιζει κανα 200αρι+- ευρω. Αλλαζει την πηγη του με μια καλη επωνυμη(οχι κινεζιες) η οποια να εχει υποστήριξη για χειριστηρια τιμονιου,παιρνει και τη προσοψη για να δενει σωστά στην κονσολα και ειναι κυριος με usb,aux,cd,bluetooth κλπ.Και θα δει και μια μικρη βελτίωση στον ηχο. Σε αυτο που προτείνει ο φίλος δες τις EONON που έχουν και προσφορά δωρο κάμερα οπισθοπορειας και dash Cam. https://www.eonon.co.uk/Car-Type/Opel.html Αποστολή απο Γερμανία για αποφυγή τελωνείου Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Phoenix7
panira Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα