Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και έχω φρικάρει..

Έχω οθόνη LG FLATRON E2380 στο Pc μου. Από πέρυσι μου κάνει το εξής. όταν βάζω να παίξω ένα παιχνίδι, μετά από 5 λεπτά της έναρξης του παιχνιδιού, η οθόνη μου γράφει 'εξοικονόμηση ενέργειας DVI - D" και η οθόνη γίνεται μαύρη ενώ το παιχνίδι τρέχει. Παλιότερα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου το έκανε ποτέ και γενικώς σε κανένα παιχνίδι, το οποίο είναι αγορασμένο αυθεντικό. Επίσης όλα τα χαρακτηριστικά του pc για το παιχνίδι είναι υπέρ πλήρη και παραπάνω μην σας πω. Άλλαξα και κάρτα μνήμης για να αγοράσω ένα άλλο παιχνίδι που βγήκε και ανυπομονούσα χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι κ έτσι το παιχνίδι δεν το έχω αγοράσει ακόμα . Έχω πελαγώσει γιατί δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και που οφείλεται. Μέχρι τεχνικό pc ρώτησα και μου έλεγε τύπου ότι έχει ιό το pc και τέτοια, ενώ εγώ το έχω κάνει Format..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο και γνωρίζει να μου πει τι γίνεται και πως να το αντιμετωπίσω, ας μου στείλει.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και αναμένω

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αρχικά δοκίμασε με άλλο καλώδιο να δεις.

Καλησπέρα!

όταν λες άλλο καλώδιο τι εννοείς; Δεν γνωρίζω πολλά από τεχνικής άποψης πράγματα.. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, isay είπε

Με τη σειρα δοκίμασε εκτενώς με 

1. Άλλο καλώδιο
  2. Αλλη οθονη
  3. Αλλη κάρτα γραφικών

Καλησπέρα!

Αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών, θα μου το έκανε και όταν το πρωτο έπαιξα το παιχνίδι και οι απαιτήσεις του παιχνιδιού ήταν γελοίες μπροαστά στο σύστημα που έχω. Άλλο καλώδιο όταν λες; Επίσης σε περίπτωση που δεν μου το κάνει σε άλλη οθόνη, πρέπει να αλλάξω οθόνη; Και αν ναι, το πρόβλημα της παρούσας οθόνης που είναι; Δεν διορθώνεται;

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο
  • (τεχνολογία) οποιοδήποτε σύρμα μέτριου πάχους
  • (ηλεκτρολογία) σύρμα γυμνό ή καλυμμένο με πλαστικό περίβλημα, για τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος, ηλεκτροκαλώδιο
  • πολύ χοντρό συρματόσχοινο ή μεταλλική ράβδος συγκράτησης σε κρεμαστές γέφυρες

Το ΚΑΛΩΔΙΟ συνδεσης αναμεσα στον υπολογιστη και την οθόνη σου

Βρες πρώτα την αιτία του προβλήματος και μετά την αντιμετώπιση του. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, isay είπε

Το ΚΑΛΩΔΙΟ συνδεσης αναμεσα στον υπολογιστη και την οθόνη σου

Βρες πρώτα την αιτία του προβλήματος και μετά την αντιμετώπιση του. 

Μα γι αυτό έστειλα εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται αυτό όποιον γνώριζα δεν ήξερε, γι αυτό και είπα ότι όποιος γνωρίζει, να μου στείλει για να με βοηθήσει!

38 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

αλλο καλώδιο DVI  (αυτό που πάει απο την κάρτα γραφικών στην οθόνη)

Μπορεί να έχει πάθει κάτι το υπάρχων καλώδιο με την πάροδο του χρόνου; Ρωτάω μια ςκαι παλιότερα δεν μου το έκανε αυτό το πρόβλημα που περιέγραψα και μου το κάνει μόνο στα παιχνίδια..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitrisM87 είπε

Μα γι αυτό έστειλα εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται αυτό όποιον γνώριζα δεν ήξερε, γι αυτό και είπα ότι όποιος γνωρίζει, να μου στείλει για να με βοηθήσει!

Και λεω πάλι, δοκίμασε πρώτα αυτά που σου προτείναμε για να βρεθεί η αιτία του προβλήματος ΚΑΙ μετά αναλύουμε τι μπορεί να το προξένησε. Απάντηση δια της μαντικής οδού δεν υφίσταται.

Επισης στην τεχνολογία (και οχι μονο) υπάρχει η φθορά και η αστοχία υλικου. Το οτι κάτι λειτουργούσε κάποτε δε σημαίνει οτι θα λειτουργεί για πάντα με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί το καλώδιο να μην κουμπώνει σωστα ή να εχει φθαρεί, μπορει το τροφοδοτικό της οθονης να φθαρεί από το ρευμα και να υπολειτουργεί, μπορει η κάρτα οθόνης να εχει θελει rebail, μπορει, μπορει, μπορεί. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, isay είπε

Και λεω πάλι, δοκίμασε πρώτα αυτά που σου προτείναμε για να βρεθεί η αιτία του προβλήματος ΚΑΙ μετά αναλύουμε τι μπορεί να το προξένησε. Απάντηση δια της μαντικής οδού δεν υφίσταται.

Επισης στην τεχνολογία (και οχι μονο) υπάρχει η φθορά και η αστοχία υλικου. Το οτι κάτι λειτουργούσε κάποτε δε σημαίνει οτι θα λειτουργεί για πάντα με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί το καλώδιο να μην κουμπώνει σωστα ή να εχει φθαρεί, μπορει το τροφοδοτικό της οθονης να φθαρεί από το ρευμα και να υπολειτουργεί, μπορει η κάρτα οθόνης να εχει θελει rebail, μπορει, μπορει, μπορεί. 

Ααα μάλιστα κατάλαβα!

Θα τα δοκιμάσω! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ και θα σας στείλω εκ νέου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...