HaloSpartan117 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Παιδιά σήμερα είχα ανοίξει το κουτί για να καθαρίσω τη σκόνη,τη πρώτη στιγμή άρχισε κάτι να βρωμάει και αμέσως μετά είδα καθαρά στο πίσω ανεμιστήρα και κάτω κάτι σαν υγρό που έμοιαζε γράσο κίτρινο χρώμα οτι ειχε ήδη γίνει διαρροή, έχει λερώσει λίγο τη μητρική και τη ψυκτρα του επεξεργαστή και έχει κάνει χάλια το κουτί και το καθαρίζω εδώ και ώρες, επίσης έχει βγεί υγρό έξω από τη εξαέρωση του κουτιού (ανεμιστήρα) στην επιφάνεια του γραφείου, ακούγεται χαζό αλλά νομίζω πως έχει χάσει υγρά ο ανεμιστήρας του ρουλεμάν,δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον,μήπως ξέρει κάποιος?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 τσέκαρε για σκασμένους πυκνωτές στην μητρική.
HaloSpartan117 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Είναι καινούργια η μητρική, σχεδόν 8 μήνες έχει κλείσει και λειτουργεί άψογα και το τσεκαρα, αλλά έχω δει και σε άλλα φόρουμ για περιπτώσεις όπου σε ανεμιστήρες χάνουν υγρό (σαν γράσο έμοιαζε),καθάρισα όλα μου έφαγε ώρες αλλά πέταξα το fan που εξάγει τον αέρα τον πίσω (ακριβώς από κάτω του είχε διαρροή) και έναν ακόμη παλιό που είχα επάνω και θα πάρω καινούργια, πραγματικά απορώ πως δεν έπαθε τίποτα ο υπολογισμός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα