AntiCambeR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Χθές το βράδυ μου ήρθαν 2 μηνύματα απο τον τετραψήφιο αριθμό 54970.Κατευθείαν τσέκαρα το υπόλοιπο μέσω του What's Up αν μειώθηκε και ήταν εντάξει, έχω 0.61€.Μπλόκαρα τον αριθμό. Πως γίνεται να μου γράφει πως έγινε εγγραφή στην υπηρεσία χωρίς να στείλω μήνυμα; Πρέπει να ενημερώσω και την Cosmote;Οταν ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μπορεί να με χρεώσει; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από AntiCambeR
isay Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλησπέρα... Χθές το βράδυ μου ήρθαν 2 μηνύματα απο τον τετραψήφιο αριθμό 54970.Κατευθείαν τσέκαρα το υπόλοιπο μέσω του What's Up αν μειώθηκε και ήταν εντάξει, έχω 0.61€.Μπλόκαρα τον αριθμό. Πως γίνεται να μου γράφει πως έγινε εγγραφή στην υπηρεσία χωρίς να στείλω μήνυμα; Πρέπει να ενημερώσω και την Cosmote;Οταν ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μπορεί να με χρεώσει; Πρώτα πάρε στον παροχο σου να κανει φραγη στα πενταψηφια νουμερα. Δευτερον πήγαινε στην αναλογη συζητηση (link παρακατω) και αρχισε να διαβαζεις αναποδα. Θα σου λυθουν σχεδον ολες οι αποριες https://www.insomnia.gr/forums/topic/681386-aπάτη-απο-54666-και-54422/page/22/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα