dtzgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Αγόρασα μεγαλύτερο κρεβάτι και κατά συνέπεια και μεγαλύτερο στρώμα. Μου έχει μείνει το παλιό. Δεν θέλω να κάνω αυτό που κάνουν όλοι, δηλαδή να το βγάλω έξω για πέταμα. Καμία ιδέα τι μπορώ να το κάνω; Υπάρχει ανακύκλωση; Τα παίρνουν παλιατζήδες; Αν ναι τα αγοράζουν ή τους πληρώνεις (δεν ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα με τους παλιατζήδες).
dsvee Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Σε αρκετους (;) δήμους υπάρχει η δυνατότητα αποκομιδης ογωδων αντικειμένων. Δες αν υπάρχει η δυνατότητα στον δήμο σας, και παρτους ενα τηλέφωνο να το κανονισετε
paylidis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Αν είναι σε καλή κατάσταση μπορείς κάλλιστα να το χαρίσεις. Το ίδιο είχα κάνει κ εγω
dtzgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν είναι σε καλή κατάσταση μπορείς κάλλιστα να το χαρίσεις. Το ίδιο είχα κάνει κ εγω Είναι σε ικανοποιητική κατάσταση, πεντακάθαρο. Δεν θα το άλλαζα, αλλά το παλιό κρεβάτι τα 'φτυσε και πήρα μεγαλύτερο οπότε τώρα δεν ταιριάζει πλέον. Υπάρχει αγορά λέτε για μεταχειρισμένα στρώματα;Δεν θα με χάλαγε να έπαιρνα και κάτι έστω συμβολικό (το είχα αγοράσει 500+). Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς τι παίζει με τους παλιατζήδες. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από dtzgr
paylidis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δε πρόκειται να πάρεις λεφτά από παλιατζή για στρώμα με τίποτα. Εφόσον είναι καλο στρώμα και σε καλή κατάσταση βάλτο για πώλησης μπας και βγάλεις κάτι όπως λες... εχε κατά νου βέβαια οτι εγώ το είχα βάλει 15€ και 10 μέρες δε φανηκε κανείς (στρώμα 200€ 2 ετών) και εν τελεί το χάρισα
dtzgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Ναι, κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ. Ο παλιατζής τσάμπα το παίρνει; (Τουλάχιστον να μη χρειαστεί να το κουβαλήσω ή να κανονίσω αποκομιδή, η οποία μπορεί και να χρεώνεται).
dsvee Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Αν είναι κάτι μεταλλικό ίσως σου δωσουν κατι, μιας και το πάνε για σκραπ, αλλα για στρώμα και εγώ δεν νομίζω οτι θα σου δώσουν κατι.
talibanakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Αρχικα λες για ανακυκλωση,μετα δε σε χαλαει ενα συμβολικο ποσο.. ΘΑ σου ελεγα να το χαρισεις,αλλα δε σε κοβω. 2 3 1
dtzgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Αρχικα λες για ανακυκλωση,μετα δε σε χαλαει ενα συμβολικο ποσο.. ΘΑ σου ελεγα να το χαρισεις,αλλα δε σε κοβω. Εσένα θα σε χαλούσε; Οι προτεραιότητες είναι: - να βγάλω κάτι έστω συμβολικό αν μπορώ - να το δώσω τσάμπα και με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία - να το κουβαλήσω και να πληρώσω κιόλας για την αποκομιδή Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από dtzgr
dollyyy19 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 οχι σε παλιατζηδες.....θα στριψουν στην γωνια,θα το βαλουν χαμω και θα το απογυμνωσουν απο το υφασμα,αφηνωντας τα υπολυματα οπου τους βολευει,για να δωσουν τα ελατηρια για σκραπ.μπορει και να το βαλουν και φωτια για να το γυμνωσουν......αν εχεις χωρο,κρατα το εκει μεχρι να παρεις το συμβολικο ποσο που θες...... 2
sensai Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 η μόνη σου ελπίδα είναι εδώ αν δεν το πάρουν αυτοί ούτε παλιατζής δεν το παίρνει 2
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Καλυτερα να το δωσει ετσι τοσοι το χρειαζονται αρκει να μη πεσει σε "εμπορα"
SB_1957 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, dtzgr είπε Αγόρασα μεγαλύτερο κρεβάτι και κατά συνέπεια και μεγαλύτερο στρώμα. Μου έχει μείνει το παλιό. Δεν θέλω να κάνω αυτό που κάνουν όλοι, δηλαδή να το βγάλω έξω για πέταμα. Καμία ιδέα τι μπορώ να το κάνω; Υπάρχει ανακύκλωση; Τα παίρνουν παλιατζήδες; Αν ναι τα αγοράζουν ή τους πληρώνεις (δεν ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα με τους παλιατζήδες). Αν είσαι Αττική υπάρχει ο σύλλογος ΡΕΤΟ (έχουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις) που έρχονται και παίρνουν ό,τι δεν χρειάζεσαι. 210 66 25 096 https://www.freeminds.gr/reto/ Είχαμε κάτι καναπέδες, στρώματα, κρεβάτια, ρούχα κ.λπ. που δεν χρειαζόμασταν και ήρθαν τα πήραν όλα χωρίς να πληρώσουμε τίποτε, αντί να τα πετάξουμε ή να τα δώσουμε σε παλιατζήδες. 4 1
asemnos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Προσοχή με τους παλιατζήδες, διοτι υπαρχουν και οι "παλιατζήδες" τους οποιους τους βαζεις μεσα και αυτοι φευγοντας εχουν αποστηθισει το σπιτι, τα δωματια, τις εισοδους, τα παραθυρα, τυχον υπαρξη συναγερμών κλπ. True story. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, asemnos είπε Προσοχή με τους παλιατζήδες, διοτι υπαρχουν και οι "παλιατζήδες" τους οποιους τους βαζεις μεσα και αυτοι φευγοντας εχουν αποστηθισει το σπιτι, τα δωματια, τις εισοδους, τα παραθυρα, τυχον υπαρξη συναγερμών κλπ. True story. Σωστά, για αυτό εμείς οτι είναι να δώσουμε το κατεβάζουμε πρώτα στην είσοδο κοντά στην σκάλα και μετά καλούμε να το πάρει ο οποιοσδήποτε ,βέβαια δεν είμαστε σε πολυκατοικία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα