gsisr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Καλημέρα. Έχω κάνει αίτηση σε κατάστημα για μεταφορά της γραμμής μου αρχές Ιουλίου. Λόγω καινούριας οικοδομής έπρεπε να γίνουν κάποιες εργασίες από τον ΟΤΕ για να μπορέσει να γίνει η σύνδεση. Η οικοδομή παραδοτέα από τον Μάιο και οι εργασίες του υπεύθυνου ηλεκτρολόγου έχουν ολοκληρωθεί το Γενάρη. Με τα πολλά μετά από παράπονα της οικοδομής αρχές Αυγούστου γίνονται οι εργασίες από τον ΟΤΕ. Μας είπαν κιόλας από βδομάδα μπορούν οι πάροχοι να σας συνδέσουν. Τους παίρνω κάνα 2 φορές τηλέφωνο μετά από μια βδομάδα δεν ξέρανε τι τους γίνεται. Θα σας καλέσουμε εμείς έλεγαν και δεν κάλεσαν ποτέ. Έστειλα mail με παράπονα ξανά στο email παραπόνων. Με πήραν τηλέφωνο με το σεις και το σας και πάλι ξεκάθαρη απάντηση δεν δίνανε. Με τα πολλά με πήρανε Παρασκευή με ύφος κιόλας και μου είπαν πως το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι για 5/9 και με τρόπο κι άμα σ αρέσει. Εν τω μεταξύ άλλοι πάροχοι έχουν κλείσει ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα κι αυτό είναι που με τρελαίνει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να επισπεύσω τη διαδικασία; Αν κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο για νέα γραμμή και ακύρωση της παλιάς λέτε να συγκινηθούν; Εμενα με ενδιαφέρει να συνδεθώ μέσα στον Αύγουστο
zx1234r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Εγώ θα έκανα στο εβδομάδες υπομονή. Δεν θα πεθάνω κιόλας από το άγχος.
gsisr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δεν ειναι άγχος φίλε. Η απαραδεκτη αντιμετώπιση είναι χώρια που το ίντερνετ δεν είναι μόνο διασκέδαση. Αρχές Σεπτέμβρη παραδίδω project στη δουλειά ε και δε λέει να πληρώνω συνέχεια δεδομένα στο κινητό. 1
4saken Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Να πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια. 10 Ιουλιου περιπου θα μετακομιζα σε νεα οικοδομη.Παιρνω τηλεφωνο ΟΤΕ τους λεω θελω να κανω μεταφορα σε νεα οικοδομη, αφου βεβαιωθηκαμε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα, κανονιζουμε να γινει η διακοπη της γραμμης στο προηγουμενο σπιτι 12 Ιουλιου.Ραντεβου κλεινουμε για τις 23 Ιουλιου. Εχω φροντισει να βαλω κολωνα στην οικοδομη, ολα ετοιμα απο πλευρα ηλεκτρολογου.Ερχεται ο τεχνικος 23 Ιουλιου, μου λεει οτι πρεπει να βαλει καλωδιο ο εργολαβος απο τον δρομο στην οικοδομη.Τα παιρνω λιγο και του λεω σας ειχα πει οτι ειναι νεοδμητη οικοδομη, μου λεει ετσι κι αλλιως αυτη ειναι η διαδικασια, επρεπε να ερθω να το δω και να κανονισουμε νεο ραντεβου με εργολαβο αλλα δεν θα παρει πανω απο 2-3 μερες.Τελικα ο εργολαβος μετα απο 1-2 τηλεφωνα ηρθε σε μια εβδομαδα (αργοτερα ο τεχνικος που ηρθε για την συνδεση μου ειπε οτι ειχαν ελλειψη απο καλωδια αλλιως θα ειχε μπει νωριτερα). Ξανακλεινουμε ραντεβου με ΟΤΕ, ο τεχνικος ηρθε 7 Αυγουστου οπως ηταν προγραμματισμενο και απο τοτε εχω ιντερνετ.Παρα τις μικροκαθυστερησεις ειμαι ευχαριστημενος απο την διαδικασια, περιμενα οτι μπορει να εμενα χωρις ιντερνετ για περισσοτερο. Ζητησα και μου εβαλαν 10 GB στο κινητο ωστε να παιρνει το pc ιντερνετ απο εκει και βολευτηκα για την δουλεια μου.
bill2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εγλω πάντως με τη vodafone ακόμα περιμένω να μου ενεγοποιηθεί η vdsl 50 απο της 24/7/2019 μετά απο μετακόμιση Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα