Mr^Robot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Σκεφτομαι να προχωρήσω σε αγορα της συγκεκριμενης καμερας , θα ηθελα να μου πειτε γνωμες/προτασεις/Θετικα/Αρνητικα σχετικα αφου ειμαι ασχετος τελειως. Το μονο που καταλαβαινω απο οτι Review εχω δει οτι ειναι VFM για τα συγκεκριμενα χρηματα , το κακο ειναι πως δεν μπορω να διαθεσω και εγω πολλα παραπανω! Αξιζει η θα πεταξω τα χρηματα μου? Η χρηση της θα ειναι κυριως για Vlog Videos για ενα μικρο καναλι που εχει η γυναικα στο YT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Σκεφτομαι να προχωρήσω σε αγορα της συγκεκριμενης καμερας , θα ηθελα να μου πειτε γνωμες/προτασεις/Θετικα/Αρνητικα σχετικα αφου ειμαι ασχετος τελειως. Το μονο που καταλαβαινω απο οτι Review εχω δει οτι ειναι VFM για τα συγκεκριμενα χρηματα , το κακο ειναι πως δεν μπορω να διαθεσω και εγω πολλα παραπανω! Αξιζει η θα πεταξω τα χρηματα μου? Η χρηση της θα ειναι κυριως για Vlog Videos για ενα μικρο καναλι που εχει η γυναικα στο YT. Δεν είναι καθόλου άσχημη λύση , αν και θα πρότεινα η την EOS M10 , φθηνότερη και η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο είναι τα μεγαπιξελ ανάλυσης του αισθητήρα η την αμέσως επόμενη δλδ την M50 σαν πιο μακρόπνοη επένδυση . Ένα σημείο προσοχής για την M50 , λίγο ψάξιμο με την διάρκεια της μπαταρίας , εμφανίστηκαν παράπονα , πράγμα που δεν έλεγξα περισσότερο . Το αν θα πετάξετε τα λεφτά σας , με την ευρύτερη έννοια είναι βέβαιο , οι τιμές μεταπώλησης σαν μεταχειρισμένες πέφτουν ραγδαία , οπότε τα συμπεράσματα δικά σας , η μείωση τιμών παραμένει συμφέρουσα αφού οι δύο μεγάλες εταιρείες έχουν προβλέψει μείωση των πωλήσεων και της ζήτησης για φέτος . Πολύ σωστά αναφέρατε την v log χρήση , κάτι που αξίζει να ερευνήσετε περισσότερο , έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γύρω από μια τέτοια χρήση . Πιστεύω πως η κατηγορία mirrorless είναι κοντά στο ζητούμενο σας , δεν αποκλείω την κατηγορία των εξελιγμένων compact πχ Canon GX , Sony RX , Olympus Stylus XZ και άλλες φυσικά , διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις γύρω από τον μηχανισμό του φακού και την μακροζωία του . Μην απορρίψετε τα μεταχειρισμένα σαν πιο προσιτή λύση , καλή επιτυχία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercier Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Σκεφτομαι να προχωρήσω σε αγορα της συγκεκριμενης καμερας , θα ηθελα να μου πειτε γνωμες/προτασεις/Θετικα/Αρνητικα σχετικα αφου ειμαι ασχετος τελειως. Το μονο που καταλαβαινω απο οτι Review εχω δει οτι ειναι VFM για τα συγκεκριμενα χρηματα , το κακο ειναι πως δεν μπορω να διαθεσω και εγω πολλα παραπανω! Αξιζει η θα πεταξω τα χρηματα μου? Η χρηση της θα ειναι κυριως για Vlog Videos για ενα μικρο καναλι που εχει η γυναικα στο YT. Δεν εχει σκόπευτρο. Ειναι πολύ σημαντικό αν το θες για φωτογραφια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, babisskg είπε Δεν είναι καθόλου άσχημη λύση , αν και θα πρότεινα η την EOS M10 , φθηνότερη και η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο είναι τα μεγαπιξελ ανάλυσης του αισθητήρα η την αμέσως επόμενη δλδ την M50 σαν πιο μακρόπνοη επένδυση . Ένα σημείο προσοχής για την M50 , λίγο ψάξιμο με την διάρκεια της μπαταρίας , εμφανίστηκαν παράπονα , πράγμα που δεν έλεγξα περισσότερο . Το αν θα πετάξετε τα λεφτά σας , με την ευρύτερη έννοια είναι βέβαιο , οι τιμές μεταπώλησης σαν μεταχειρισμένες πέφτουν ραγδαία , οπότε τα συμπεράσματα δικά σας , η μείωση τιμών παραμένει συμφέρουσα αφού οι δύο μεγάλες εταιρείες έχουν προβλέψει μείωση των πωλήσεων και της ζήτησης για φέτος . Πολύ σωστά αναφέρατε την v log χρήση , κάτι που αξίζει να ερευνήσετε περισσότερο , έχοντας κατά νου ότι υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γύρω από μια τέτοια χρήση . Πιστεύω πως η κατηγορία mirrorless είναι κοντά στο ζητούμενο σας , δεν αποκλείω την κατηγορία των εξελιγμένων compact πχ Canon GX , Sony RX , Olympus Stylus XZ και άλλες φυσικά , διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις γύρω από τον μηχανισμό του φακού και την μακροζωία του . Μην απορρίψετε τα μεταχειρισμένα σαν πιο προσιτή λύση , καλή επιτυχία . Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της M100 , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό που με λίγο κάνει να έχω και αμφιβολίες επίσης είναι το όριο τον 10 λεπτών στην χρήση του βίντεο , το οποίο από την μια είναι κατανοητό , από την άλλη όχι τόσο πρακτικο για την χρήση που προορίζεται. Είχα διαβάσει στο παρελθόν για firmware τα οποία ουσιαστικά ανερουν αυτόν τον περιορισμό όχι για την συγκεκριμένη αλλά γενικά , σίγουρα τα κατά είναι ότι δεν θα έχω ποια εγγύηση και ρισκάρω να υπερθερμανθεί η μηχανή. Θα ήταν συνετό ως ένα σημείο με ελεγχόμενη χρήση να παρακάμψω τον περιορισμό αυτόν αν γίνεται φυσικά ; 1 ώρα πριν, mercier είπε Δεν εχει σκόπευτρο. Ειναι πολύ σημαντικό αν το θες για φωτογραφια. Όχι για φωτογραφια , ξεκάθαρα για χρήση βίντεο. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Mr^Robot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της M100 , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό που με λίγο κάνει να έχω και αμφιβολίες επίσης είναι το όριο τον 10 λεπτών στην χρήση του βίντεο , το οποίο από την μια είναι κατανοητό , από την άλλη όχι τόσο πρακτικο για την χρήση που προορίζεται. Είχα διαβάσει στο παρελθόν για firmware τα οποία ουσιαστικά ανερουν αυτόν τον περιορισμό όχι για την συγκεκριμένη αλλά γενικά , σίγουρα τα κατά είναι ότι δεν θα έχω ποια εγγύηση και ρισκάρω να υπερθερμανθεί η μηχανή. Θα ήταν συνετό ως ένα σημείο με ελεγχόμενη χρήση να παρακάμψω τον περιορισμό αυτόν αν γίνεται φυσικά ; Όχι για φωτογραφια , ξεκάθαρα για χρήση βίντεο. Ότι σας έγραψα προέρχεται από την χρήση της δικής μου EOS M10 και μόνον από την φωτογραφία διότι δεν ασχολούμαι καθόλου με βίντεο , οπότε πρέπει να σας δώσουν οδηγίες άλλοι που έχουν τέτοια γνώση . Ο λόγος που σας είπα πως θέλει λίγο ψάξιμο για την χρήση που θέλετε , είναι πως υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά , όπως η υποδοχή αλλά και η συνδεσιμότητα με εξωτερικό μικρόφωνο , η θέση πάνω στο σώμα του ενσωματωμένου μικρόφωνου και αν αυτό επηρεάζεται από θορύβους που δημιουργεί η ίδια η μηχανή κλπ όπως επίσης η διάρκεια της μπαταρίας , που σωστά αναφέρατε και που έχει άλλη λογική για τέτοια χρήση , αν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του διαφράγματος στον φακό σε διάφορες στιγμές της λήψης ενός βίντεο και άλλα παρόμοια ........ καλή επιτυχία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέφτηκα την επιλογή μικρόφωνου η οποία θα ήταν ένα ωραίο έξτρα για μελλοντική χρήση και ίσως να ανεβάζε την ποιότητα του καναλιού αφού μόνο η εικόνα δεν φτάνει πολλές φορές ! με μια αναζήτηση είδα μερικές 500+ ευρώ μιλώντας πάντα για καινούργια , όποτε της απέκλεισα σαν επιλογές αφού είναι εκτός προϋπολογισμού. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις , έχω μαύρα μεσάνυχτα αφού όπως προ είπα δεν είμαι σχετικός με το θέμα , όποτε ίσως να χρειαστεί στην πράξη να δω κάποια πράγματα που ίσως μπορεί να αφορούν τον σκοπό για τον οποίο θέλω την κάμερα. Από εκεί και μετά ίσως κάνω κάποια επίσκεψη σε 1-2 πολυκαταστήματα να την δω και από κοντά και να εξερευνήσω και άλλες επιλογές εφόσον υπάρχουν. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Mr^Robot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Σκέφτηκα την επιλογή μικρόφωνου η οποία θα ήταν ένα ωραίο έξτρα για μελλοντική χρήση και ίσως να ανεβάζε την ποιότητα του καναλιού αφού μόνο η εικόνα δεν φτάνει πολλές φορές ! με μια αναζήτηση είδα μερικές 500+ ευρώ μιλώντας πάντα για καινούργια , όποτε της απέκλεισα σαν επιλογές αφού είναι εκτός προϋπολογισμού. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις , έχω μαύρα μεσάνυχτα αφού όπως προ είπα δεν είμαι σχετικός με το θέμα , όποτε ίσως να χρειαστεί στην πράξη να δω κάποια πράγματα που ίσως μπορεί να αφορούν τον σκοπό για τον οποίο θέλω την κάμερα. Από εκεί και μετά ίσως κάνω κάποια επίσκεψη σε 1-2 πολυκαταστήματα να την δω και από κοντά και να εξερευνήσω και άλλες επιλογές εφόσον υπάρχουν. Όπως είπα , για την χρήση που την προοριζετε θα πρέπει να προηγηθεί αρκετή έρευνα , αφού τα κριτήρια είναι διαφορετικά απ' ότι για φωτογραφία , οπότε κι' αφού καταλήξετε σε ένα το πολύ δύο σύνολα , μην απορρίψετε τις λύσεις σε μεταχειρισμένες . Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από τους λόγους που θέλετε βίντεο , απλοί ερασιτεχνικοί η κάτι άλλο που πρόκειται να σας αποφέρει έσοδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα