badvariemai Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ακουσα προχτές στην ΤV ένα τραγουδάκι της Μαντώ. Πρέπει να είναι καινούριο... αναφέρει τον παρακάτω στίχο... "μωρό μου σ'αγαπώ..." το ακουγα απο μακρια... δεν ήμουν στην τηλεόραση οπότε δεν πρόσεξα περισσότερες λεπτομέρειες. Ευχαριηστώ
badvariemai Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Nai akrivws mou fanike pws einai kalo. Twra an to xanakousw tha doume... Pantws kaneis den xerei tpt gia auto?
tsimpouri3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Βρε εσυ είναι το "φαίνεται" Απο το νεο διπλό cd της Μαντώ!
Cristina Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Βρε tsimpouri3, έτσι όπως το έγραψες πριν, πως να καταλάβει το παιδί; Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα! Βάζε κόμματα και τελείες...
badvariemai Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Xaxaxa poly kalo. Entwmetaxy otan to prwtodiavasa imoun k ligo kourasmenos... k dyskoleutika na katalavw ti les... alla telika katalava... asxeta an katalava alla antallon... Thanx pantws...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.