Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, valkon είπε

Έχω κρατήσει 2-3 άτομα πέρα από την οικογένεια και οι υπόλοιποι απλά δεν με αφορούν.

Και καλα κανεις φιλε μου. 

Πολλες φορές,μιας και ανοιξαμε τετοιο θεμα,εχω σκεφτει την περίπτωση απλα να τα αφησω ολα πισω και να παω σε ενα μερος αγνωστος μεταξυ αγνωστων να επαναπροσδιορισω ποιος και τι ειμαι γιατι πλεον ολοι εχουν απαιτησεις(μοναχοπαιδι γαρ) και κανεις δεν κανει πισω για τιποτα απολυτως. Εχω φτασει σε μια ηλικία (29) που το να δικαιολογω και να δικαιολογουμαι εχει γίνει το πλεον κουραστικο και αφορητο. Ασε μη με πιασουν και εμένα τα περιεργα μου γιατι δεν ξερω εαν εχετε περισσευομενα κρεβατια στα σπιτια σας 😄😄

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Και καλα κανεις φιλε μου. 

Πολλες φορές,μιας και ανοιξαμε τετοιο θεμα,εχω σκεφτει την περίπτωση απλα να τα αφησω ολα πισω και να παω σε ενα μερος αγνωστος μεταξυ αγνωστων να επαναπροσδιορισω ποιος και τι ειμαι γιατι πλεον ολοι εχουν απαιτησεις(μοναχοπαιδι γαρ) και κανεις δεν κανει πισω για τιποτα απολυτως. Εχω φτασει σε μια ηλικία (29) που το να δικαιολογω και να δικαιολογουμαι εχει γίνει το πλεον κουραστικο και αφορητο. Ασε μη με πιασουν και εμένα τα περιεργα μου γιατι δεν ξερω εαν εχετε περισσευομενα κρεβατια στα σπιτια σας 😄😄

Όπου και να πάς αν δεν αλλάξεις τον χαρακτήρα σου πάλι τα ίδια θα σου συμβούν..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε

Απόψεις; 

"Οποιος γραφει τη γνωμη του σε τετοια θεματα με εντελως υποκειμενικο περιεχομενο,σε πανω απο 3-4 γραμμες,να του ξεραθει ο φικος!"

Πατρικιος ο Δολωματιας.2000 μχ.

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, oikonikos είπε

Όπου και να πάς αν δεν αλλάξεις τον χαρακτήρα σου πάλι τα ίδια θα σου συμβούν..

Ξερω πρέπει να βαλω το γμαρ'(γαιδουρι/γουμαρι) mode on αλλα δεν κοιμαμαι ησυχος τα βραδια δυστυχως. Αν με πατησει καποιος στο φιλοτιμο φιλε μου με εστειλε δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, adi32 είπε

Στο 1% φυσικά, θα έλεγα Παραδέχεται κανείς πως είναι σίχαμα? 

Οι άλλοι μόνο μπορούν να κρίνουν. 

Ήμουν σίγουρος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Πολυ κακια φαρα, ναι, προβληματικος λαος επι το πλειστον

Το βλέπω.

22 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε

Καλησπέρα, 

Σκέψη που με βασανίζει συχνα, δεν ειναι τρολ, πιστευω θα ταυτιστεί κοσμος, σκοπεύω βεβαια να μιλήσω και με ψυχολόγο οχι επειδή ειναι σοβαρό απλα επειδη μαρεσει και μια αποψη ειδικού. Στο πλαίσιο της κουβέντας ομως:

Αισθανομαι οτι σιχαίνομαι τους ανθρώπους. Εννοώ όμως την κοινωνική αλληλεπιδραση...Δηλαδη μπορώ να ειμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος πισω απο το πληκτρολόγιο, αλλα δεν μπορώ καθόλου με φυσική παρουσια αναμεσα σ εκοσμο... Μου ειναι το ίδιο αίσθημα με το να βρίσκομαι σε ενα δοχείο γεματο κατσαρίδες,κυρίως με άγνωστο κόσμο(σχολη, καινούριες παρεες κτλ κτλ). Να σημειώσω οτι εχω δραστηριότητες που απαιτούν κοινωνική αλληλεπιδραση και νομίζω τα παω καλα! Αλλα μου είναι δυσάρεστο. 

Απόψεις; Σχολια; Εμπειρίες; καλοδεχουμενα ολα😁😁

Συνήθως ο κόσμος είναι καλός. Προφανώς εισπράττεις πίσω αυτό που εκπεμπεις. Σε καλό δρόμο είσαι πάντως. Μπορείς να διορθώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Εμμμ, πάντα οι άλλοι δε φταίνε;

Όλοι φταίνε εκτός από εμάς !

3 ώρες πριν, Gatilaras είπε

να τα αφησω ολα πισω και να παω σε ενα μερος αγνωστος μεταξυ αγνωστων να επαναπροσδιορισω ποιος και τι ειμαι γιατι πλεον ολοι εχουν απαιτησεις(μοναχοπαιδι γαρ) και κανεις δεν κανει πισω για τιποτα απολυτως.

Η ΠΟΛΙΣ

Είπες· «Θα πάγω σ’ άλλη γη, θα πάγω σ’ άλλη θάλασσα.
Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.
Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή·
κ’ είν’ η καρδιά μου — σαν νεκρός — θαμένη.
Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμόν αυτόν θα μένει.
Όπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δω
ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ,
που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα.»

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.
Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάς
τους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·
και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ’ ασπρίζεις.
Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού — μη ελπίζεις—
δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες. 

ΚΑΒΑΦΗΣ, 1894
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Ξερω πρέπει να βαλω το γμαρ'(γαιδουρι/γουμαρι) mode on αλλα δεν κοιμαμαι ησυχος τα βραδια δυστυχως. Αν με πατησει καποιος στο φιλοτιμο φιλε μου με εστειλε δυστυχώς.

Αυτό εννοούσα.

Αντέχεις να γίνεις κάτι άλλο?

Δύσκολο πολύ... Όχι βέβαια ακατόρθωτο

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, oikonikos είπε

Αυτό εννοούσα.

Αντέχεις να γίνεις κάτι άλλο?

Δύσκολο πολύ... Όχι βέβαια ακατόρθωτο

Συμφωνώ απολύτως.

ΠΑΛΙΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Δημοσ.

Εσυ είσαι σαν και μένα ακριβώς....δηλαδή ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι....θες να γίνουμε φίλοι;;; ❤️❤️❤️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...