Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 minutes ago, parlapipas25 said:

Φίλε αν ζεις στην Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό.Ειμαστε κωλοφαρα τι να κάνουμε.Γι αυτό η μετανάστευση είναι η μόνη λύση και φυσικά όχι μόνο για οικονομικούς αλλα κυρίως για κοινωνικούς λόγους.

μΑ αΦοΥ μΟνΟ σΤηΝ εΛλΑδΑρΑ ξΕρΟυΜε Να ΖοΥμΕ κΑλΑ, οΧι ΣαΝ τΟυς ξΕνΕρΩτΟυς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, runner1960 είπε

Eσύ σε ποιο από τα δύο ποσοστά ανήκεις ? Στο 1 % ή στο 99 % ?

Στο 1% φυσικά, θα έλεγα Παραδέχεται κανείς πως είναι σίχαμα? 

Οι άλλοι μόνο μπορούν να κρίνουν. 

23 λεπτά πριν, runner1960 είπε

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, uesugi1989 είπε

Αγοραφοβία ίσως 

Και γω νομιζα ότι ειχα αγοραφοβια και πηγα σε ψυχιατρο με εξετασε... και τον ρωτησα αν εχω αγοραφοβια... και μου απαντησε ότι από τη στιγμη που βγαινεις εξω και κανεις ψωνια στα μαγαζια και δεν τα παραγγελνεις με courier να σου τα φερνουν σπιτη... τοτε  εισαι μια χαρα… :) :) 

Επεξ/σία από kiriakos500
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα σου ειπε . Και εμενα με κριση αναπνευστικο μου ελεγαν ελα μωρε τιποτα δεν ειναι να κανουμε ενα τσιγαρακι να περασει ψυχολογικο ειναι  :P

Δημοσ.

Εγκλεισμός σε κατάλληλο ίδρυμα και θεραπευτική  αγωγή 
Πολύ θέλει να αρχίσεις να σκοτώνεις τις κατσαρίδες 

Δημοσ.

Σίγουρα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων συμπεριφέρονται πολύ άσχημα και εγωιστικά/αηδιαστικά σε σχέση με κάποιους που προσπαθούν να εφαρμόζουν ορισμένες ηθικές αξίες άλλες συνήθειες και γενικά θέλουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής απο τους περισσότερους.

Η παρακμή και η σαπίλα σε πολλά επίπεδα,αντικαθρεφτίζεται στήν κοινωνία και στόν μικρόκοσμο και την καθημερινότητα του καθενός.

Αυτά που ανέφερες μοιάζουν με συμπτώματα αποξένωσης και κατάθλιψης που μπορεί να είναι απο διάφορες αιτίες και δυστυχώς μπορεί να είχες και κακές επιρροές και εμπειρίες απο χαρακτήρες κοντά σου απο μικρός,δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά,παρατηρώ πως μεγάλο ποσοστό απο την νέα γενιά έχει μεγαλώσει αρκετά αποξενωμένο,ολη μέρα πίσω απο μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο σχεδόν απο μωρά !και έτσι δεν έχει κοινωνικοποιηθεί,παίξει, αλληλεπιδράσει σωστά με άλλα παιδιά κλπ όπως κάναμε εμείς πιο μικροί. 

Δημοσ.

Ναι σωστα ειναι καλυτερα να πλακωνεσαι στις αλανες οπως εμειςπαλια ...   προς τα 40 αποδεχεσαι οτι η σαπιλα και η υποκρισια ειναι παντου τριγυρω . Τα νεα παιδια βλεπω προσαρμοζονται αρκετα γρηγορα και κανουν τα ιδια εμας μας πηρε χρονια και ακομα δε θελουμε να καταλαβουμε :P

Δημοσ.

Κατάθλιψη, αγοραφοβία, επιφυλακτικότητα, είναι 3 τελείως διαφορετικές έννοιες.

Όταν φας ήττα απο τον κολλητό σου, απο συγγενείες 1ου βαθμού, και απο σοβαρή σχέση πολλών ετών, τότε θα δεις πως χίλιες φορές καλύτερα μόνος και επιφυλακτικός, παρά κοινωνικός "γιατί έτσι πρέπει" και να μην ξέρεις απο πού θα σου 'ρθει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα παντα ξέρεις οτι απο εκει τη τρως πρωτα ... Το μονος σου - μονος σου ελα μερικα χρονια στο βουνο και δε το παλευουν ολοι . Κατάθλιψη παιζει πολυ και διπλανη πορτα ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Δυστηχως αν  και καταλαβαίνω, δεν είναι φυσιολογικό , είναι στα όρια ή μετά τα όρια της κατάθλιψης.

οκ να μην μιλάμε "καλημέρα" στον καθενα που περνάει αλλά οχι και το άλλο άκρο.

Θέλει παρακολούθηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Μοναξιά", "Πνεύμα Απόρριψης", "Ενοχές", "Κατάκριση" "Φοβίες", "Ανασφάλεια & Χαμηλή αυτοεκτίμηση όταν είσαι μέσα σε κόσμο". Μήπως έχεις εφιάλτες, ή κάποιον εθισμό με αποτέλεσμα να ξοδεύεις όλη την κοινωνική σου ενέργειά σου πίσω από μια οθόνη; Γενικά είναι πολύ αρνητικό συναίσθημα, γιαυτό σε οδηγεί σε κοινωνική "απομόνωση". Ψάξτο βαθύτερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε

Καλησπέρα, 

Σκέψη που με βασανίζει συχνα, δεν ειναι τρολ, πιστευω θα ταυτιστεί κοσμος, σκοπεύω βεβαια να μιλήσω και με ψυχολόγο οχι επειδή ειναι σοβαρό απλα επειδη μαρεσει και μια αποψη ειδικού. Στο πλαίσιο της κουβέντας ομως:

Αισθανομαι οτι σιχαίνομαι τους ανθρώπους. Εννοώ όμως την κοινωνική αλληλεπιδραση...Δηλαδη μπορώ να ειμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος πισω απο το πληκτρολόγιο, αλλα δεν μπορώ καθόλου με φυσική παρουσια αναμεσα σ εκοσμο... Μου ειναι το ίδιο αίσθημα με το να βρίσκομαι σε ενα δοχείο γεματο κατσαρίδες,κυρίως με άγνωστο κόσμο(σχολη, καινούριες παρεες κτλ κτλ). Να σημειώσω οτι εχω δραστηριότητες που απαιτούν κοινωνική αλληλεπιδραση και νομίζω τα παω καλα! Αλλα μου είναι δυσάρεστο. 

Απόψεις; Σχολια; Εμπειρίες; καλοδεχουμενα ολα😁😁

Θες να μας πεις την ηλικία σου; 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mitsuyoshi είπε

Προσπάθησε να ενσωματωθείς σε κύκλους και να περιστοιχιζεσαι από άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις και θα στρώσει από μόνο του με τον καιρό. Υποθέτω επειδή αναφέρεις σχολή ότι είσαι (σχετικά) νεαρός/ή και λόγω του Avatar σου ότι ασχολείσαι με προγραμματισμό και υπολογιστές γενικότερα. Δε θα σου πω τα κλασσικά που θα σου πει ένας 40αρης ότι "φταίει το μαραφέτι", αλλά σίγουρα σου τρώει αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα, όπως σε όλους εμάς που ασχολούμαστε/δουλεύουμε πάνω σε τέτοια πράγματα. Γιατί δε δοκιμάζεις να φτιάξεις μια ομάδα που να ασχολείται με modding κλπ? Θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεις μέσω της συνεργασίας και θα κάνεις κάτι που (μάλλον) σου αρέσει! 

Ρε φίλε τι εννοείς όταν λες ότι ο 40άρης θα του πει ότι ''φταίει το μαραφέτι'' ? Αν δεν το έχεις αντιληφθεί οι σημερινοί 40 άρηδες ήταν οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με τις ώρες με το 

''μαραφέτι'' .Απόλαυσαν όλη την διαδρομή της εξέλιξης του υπολογιστή , του ίντερνετ , των παιχνιδομηχανών , των κινητών κτλ . 

Και τελικά σε μεγάλο βαθμό επέλεξαν επαγγέλματα γύρω από το ''μαραφέτι''.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου η αλήθεια ειναι οτι υπάρχει πολυ σαπιλα στις μερες μας. Πολλοι συμφεροντολογοι,καιροσκοποι και αν δεν κοιτας να εκμεταλλευτεις αλλους η να ωφεληθεις σε βαρος αλλων σε λενε και μ@λ@κ@. Ολοι ασχολούνται με το τι κανουν οι αλλοι,κατακρινουν αλλα την καμπουρα του ουδεις. Τι να σου πω φιλε μου,απο τα 15 μου μετα απο ενα γερω στραπατσο απο γνωστους και κοντινους ανθρώπους αποφασισα να μην ασχολουμαι και να μην αναλωνομαι σε οτι δεν ειναι απόλυτα σοβαρο και να στηριζομαι σε οτι μπορω να καταφερω μονος με τα χερια μου και το μυαλο μου,δεν στηριζομαι πουθενα και σε κανεναν γιατι η εμπειρια μου(29 χρονων) μου εχει δειξει οτι αν σε βοηθήσει καποιος στο μελλον θα στο κοπαναει και οσο πιο κοντινος τοσο πιο πολυ. Α επισης εαν θες να βοηθησεις καποιον απλα κανε το και να μην περιμένεις να ακουσεις ουτε καν ευχαριστώ,απλα κανε το εάν  θες και παρ'τα ολα χαλαραααα. Θα σε βοηθησει.Επισης μιλα με κοσμο,γελα περνα καλα απλα μην νοιαζεσαι για το τι μπορουν να πουν πισω απο την πλατη σου,εαν ειναι μαγκες θα σου πουν μπροστα σου τι θελουν οχι πισωπλατα.

Επεξ/σία από Gatilaras
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...