Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σκέψη που με βασανίζει συχνα, δεν ειναι τρολ, πιστευω θα ταυτιστεί κοσμος, σκοπεύω βεβαια να μιλήσω και με ψυχολόγο οχι επειδή ειναι σοβαρό απλα επειδη μαρεσει και μια αποψη ειδικού. Στο πλαίσιο της κουβέντας ομως:

Αισθανομαι οτι σιχαίνομαι τους ανθρώπους. Εννοώ όμως την κοινωνική αλληλεπιδραση...Δηλαδη μπορώ να ειμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος πισω απο το πληκτρολόγιο, αλλα δεν μπορώ καθόλου με φυσική παρουσια αναμεσα σ εκοσμο... Μου ειναι το ίδιο αίσθημα με το να βρίσκομαι σε ενα δοχείο γεματο κατσαρίδες,κυρίως με άγνωστο κόσμο(σχολη, καινούριες παρεες κτλ κτλ). Να σημειώσω οτι εχω δραστηριότητες που απαιτούν κοινωνική αλληλεπιδραση και νομίζω τα παω καλα! Αλλα μου είναι δυσάρεστο. 

Απόψεις; Σχολια; Εμπειρίες; καλοδεχουμενα ολα😁😁

• Like 6
  • Sad 2
Δημοσ.

Ίσως δεν είχες καλες εμπειρίες και νιώθεις έτσι. Δεν είναι πάντα ο κανόνας οι νέες γνωριμίες στο να είναι κακές.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Liam Lawrence είπε

Αισθανομαι οτι σιχαίνομαι τους ανθρώπους. Εννοώ όμως την κοινωνική αλληλεπιδραση...Δηλαδη μπορώ να ειμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος πισω απο το πληκτρολόγιο, αλλα δεν μπορώ καθόλου με φυσική παρουσια αναμεσα σ εκοσμο..

Join teh hlap

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, adi32 είπε

Καλά κάνεις και τους σιχαίνεσαι. Το 99% των ανθρώπων είναι σιχαματα 

Kάθε άνθρωπος ζει με τους τους ανθρώπους που του αξίζουν.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Προσπάθησε να ενσωματωθείς σε κύκλους και να περιστοιχιζεσαι από άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις και θα στρώσει από μόνο του με τον καιρό. Υποθέτω επειδή αναφέρεις σχολή ότι είσαι (σχετικά) νεαρός/ή και λόγω του Avatar σου ότι ασχολείσαι με προγραμματισμό και υπολογιστές γενικότερα. Δε θα σου πω τα κλασσικά που θα σου πει ένας 40αρης ότι "φταίει το μαραφέτι", αλλά σίγουρα σου τρώει αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα, όπως σε όλους εμάς που ασχολούμαστε/δουλεύουμε πάνω σε τέτοια πράγματα. Γιατί δε δοκιμάζεις να φτιάξεις μια ομάδα που να ασχολείται με modding κλπ? Θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεις μέσω της συνεργασίας και θα κάνεις κάτι που (μάλλον) σου αρέσει! 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, adi32 είπε

ειδικα των ελληνων

• Like 3
Δημοσ.

Το μίσος για τους άλλους ως "Νόρμηδες" και "φυσιολογικοί" από το δικό σου "ξεχωριστό" ή "αλλιώτικο" εαυτό, είναι ένα από τα πιο τρανταχτά συμπτώματα της κατάθλιψης. Πρέπει να το δεις σε ψυχολόγο όπως λες.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε

Καλησπέρα, 

Σκέψη που με βασανίζει συχνα, δεν ειναι τρολ, πιστευω θα ταυτιστεί κοσμος, σκοπεύω βεβαια να μιλήσω και με ψυχολόγο οχι επειδή ειναι σοβαρό απλα επειδη μαρεσει και μια αποψη ειδικού. Στο πλαίσιο της κουβέντας ομως:

Αισθανομαι οτι σιχαίνομαι τους ανθρώπους. Εννοώ όμως την κοινωνική αλληλεπιδραση...Δηλαδη μπορώ να ειμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος πισω απο το πληκτρολόγιο, αλλα δεν μπορώ καθόλου με φυσική παρουσια αναμεσα σ εκοσμο... Μου ειναι το ίδιο αίσθημα με το να βρίσκομαι σε ενα δοχείο γεματο κατσαρίδες,κυρίως με άγνωστο κόσμο(σχολη, καινούριες παρεες κτλ κτλ). Να σημειώσω οτι εχω δραστηριότητες που απαιτούν κοινωνική αλληλεπιδραση και νομίζω τα παω καλα! Αλλα μου είναι δυσάρεστο. 

Απόψεις; Σχολια; Εμπειρίες; καλοδεχουμενα ολα😁😁

Φίλε αν ζεις στην Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό.Ειμαστε κωλοφαρα τι να κάνουμε.Γι αυτό η μετανάστευση είναι η μόνη λύση και φυσικά όχι μόνο για οικονομικούς αλλα κυρίως για κοινωνικούς λόγους.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, adi32 είπε

Eσύ σε ποιο από τα δύο ποσοστά ανήκεις ? Στο 1 % ή στο 99 % ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Φίλε αν ζεις στην Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό.Ειμαστε κωλοφαρα τι να κάνουμε.

Πολυ κακια φαρα, ναι, προβληματικος λαος επι το πλειστον

Επεξ/σία από tritonas00
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...