Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω το Cougar MX-330X και προσφατα το επλυνα με νερο (σε μπανιερα) και το αφησα μια μερα να στεγνωξει εχω παρατηρησει σε μια βιδα λιγη σκουρια (βιδα του κουτιου) αλλα αυτο δεν με πειραζει πολυ αλλα το ερωτημα ειναι: Θα επηρεασει την ποιοτητα και την ανθεκτικοτητα του κουτιου? ηταν λαθος κινηση αυτη ή δεν επηρεαζει τιποτα σε θεμα ανθεκτικοτητας του κουτιου?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Philip023 είπε

Καλησπερα σας εχω το Cougar MX-330X και προσφατα το επλυνα με νερο (σε μπανιερα) και το αφησα μια μερα να στεγνωξει εχω παρατηρησει σε μια βιδα λιγη σκουρια (βιδα του κουτιου) αλλα αυτο δεν με πειραζει πολυ αλλα το ερωτημα ειναι: Θα επηρεασει την ποιοτητα και την ανθεκτικοτητα του κουτιου? ηταν λαθος κινηση αυτη ή δεν επηρεαζει τιποτα σε θεμα ανθεκτικοτητας του κουτιου?

Για ποιο λόγο το έπλυνες με νερό και δεν το καθάρισες εσωτερικά με «αέρα» και εξωτερικά με κάποιο υγρό πανί...;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Philip023 είπε

Σε 50 χρόνια θα τρυπήσει.

Βγάλε την βίδα που σκούριασε και θα κρατήσει 78 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα προτεινα βρεις πίσινα και με το χλωριο που εχει θα σου γινει γυαλι το κουτι. 

Περα απο την πλακα του κουτι το καθαριζεις με αερα και μονο!

Επεξ/σία από FasTaker
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ρώτησα αν επηρεάζεται η ποιότητα του και όλο αυτό το overall του κουτιού

Spoiler

Spoiler
Spoiler

Πάντως εγώ δεν παρατήρησα κανένα θέμα με το κουτί ίσα ίσα είναι πιο καθαρό αλλά ρώτησα αν η ποιότητα κατασκευής αλλοιώθηκε ή κάτι άλλο σε σχέση με αυτό

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Philip023 είπε

Ρε παιδιά εγώ ρώτησα αν επηρεάζεται η ποιότητα του και όλο αυτό το overall του κουτιού

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

Πάντως εγώ δεν παρατήρησα κανένα θέμα με το κουτί ίσα ίσα είναι πιο καθαρό αλλά ρώτησα αν η ποιότητα κατασκευής αλλοιώθηκε ή κάτι άλλο σε σχέση με αυτό

Eιλικρινά δηλαδή τι μπορεί να πάθει;Ποια ποιότητα κατασκευής για ένα κουτί;Λες να στραβώσει αν πέσεις σε λακούβα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eιλικρινά δηλαδή τι μπορεί να πάθει;Ποια ποιότητα κατασκευής για ένα κουτί;Λες να στραβώσει αν πέσεις σε λακούβα;

Φίλε δεν ξέρω απλά έχω μερικές επιφυλάξεις γτ κάνει και 30€ το κουτί άμα το δεις στο Σκρουτζ... Γι'αυτό ρώτησα

5 ώρες πριν, ciyo είπε

Ρε φίλε για 30 ευρώ κουτί ασχολείσε?

Νταξει ρε φίλε απλά δεν έχω και πολύ καλά σπεκς στο pc μου διότι δεν έχω να επενδύσω σε αυτό

Δημοσ.

δλδ τι αλλο να επαθε ενα μεταλικο αντικειμενο που μπηκε στο νερο; Προφανως οπου δεν εχει ηλεκτροστατικη βαφη θα πιασει σκουρια, ε και;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cliobaccarra είπε

δλδ τι αλλο να επαθε ενα μεταλικο αντικειμενο που μπηκε στο νερο; Προφανως οπου δεν εχει ηλεκτροστατικη βαφη θα πιασει σκουρια, ε και;

Δεν ξέρω μήπως επιρεαστει η ποιότητα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Philip023 είπε

Δεν ξέρω μήπως επιρεαστει η ποιότητα

Η ποιότητα είναι επηρρεασμένη από την ώρα που έφυγε από το εργοστάσιο, ένα πλυσιματάκι καλό του έκανε.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Η ποιότητα είναι επηρρεασμένη από την ώρα που έφυγε από το εργοστάσιο, ένα πλυσιματάκι καλό του έκανε.

Οπότε και το πλύσιμο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα ως προς την ποιότητα, ανθεκτικότητα κλπ έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/8/2019 στις 4:52 ΠΜ, Philip023 είπε

Οπότε και το πλύσιμο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα ως προς την ποιότητα, ανθεκτικότητα κλπ έτσι;

(Προσοχή! Δεν θέλω να δώσω ιδέες/ δημιουργήσω μίση και πάθη)

Μέχρι στιγμής όλα τα tower - είναι από 1996-2008 - τα έχω καθαρίσει στη μπανιέρα με νερό, χλωρίνη, σφουγγάρι και πινέλο Νο 12. Μετά αν είναι καλοκαίρι τα αφήνω στον ήλιο κάπου 3 ώρες, αν είναι χειμώνας με το πιστολάκι μαλλιών ένα '15 και μετά στο καλοριφέρ.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...