Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αναβάθμισα τη γραμμή μου σε 50άρα fiber και σύντομα θα πάω σε 100άρα. 

Θα ήθελα μια βοήθεια για την επιλογή του modem και του gaming router που θέλω να αγοράσω.

Στο μάτι μου έπεσε το router Asus ROG Rapture GT-AC5300 και το TP-LINK Archer C5400X. Πιστεύω ότι είμαι καλά εκεί και οι 8 θύρες LAN που έχουν με βολεύουν πολύ. Κυρίως παίζω online, κατεβάζω μεγάλα αρχεία, υπάρχουν πολλές ασύρματες συσκευές συνδεδεμένες στο internet και θέλω να έχω ασύρματο σήμα παντού μέσα στο σπίτι μου.

Από modem τί έχει να προτείνει κάποιος?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω το r8000p Netgear. Μην πας ακόμα σε wifi 6 γιατί πρώτον δεν υπάρχουν ακόμα συσκευές που να το υποστηρίζουν και δεύτερον τα routers έχουν ενσωματώσει ένα draft και δεν είναι το τελικό πρότυπο wifi6.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εγώ έχω το r8000p Netgear. Μην πας ακόμα σε wifi 6 γιατί πρώτον δεν υπάρχουν ακόμα συσκευές που να το υποστηρίζουν και δεύτερον τα routers έχουν ενσωματώσει ένα draft και δεν είναι το τελικό πρότυπο wifi6.

To R8000p είναι modem/router?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Όχι σκέτο router. Για μένα καλύτερα να έχεις ξεχωριστα modem / router

Από modem τί να προτιμήσω?

Δημοσ.
Στις 18/8/2019 στις 12:05 ΠΜ, zx1234r είπε

Του παροχου

Σάπιο ZTE παροχου ποτέ μην εμπιστευτείς. Γενικά όλα τα μόντεμ - ρούτερ που δίνουν οι πάροχοι είναι τραγικά. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Σάπιο ZTE παροχου ποτέ μην εμπιστευτείς. Γενικά όλα τα μόντεμ - ρούτερ που δίνουν οι πάροχοι είναι τραγικά. 

Μόνο για μόντεμ λέμε. Για routing και wifi πρότεινα να πάρει δικό του.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μόνο για μόντεμ λέμε. Για routing και wifi πρότεινα να πάρει δικό του.

Μόντεμ ποτέ παρόχου είναι πολύ κακά. 

Δημοσ.

Modem παρόχου και dmz σε wifi router για όλη την διαχείριση. Εγώ προσωπικά έχω 1 χρόνο τώρα ένα ASUS RT-AC2900 με asus-merlin firmware και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το QoS δουλεύει άριστα, η κάλυψη wifi είναι πολύ καλή και δεν έχει κολλήσει ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη στγμη που εχεις καλο ρουτερ που κανει ολες τις δουλειες και μοντεμ του ενα ευρω να βαλεις δε θα δεις καμια διαφορα σε τπτ. 

Ρουτερ καλο και μοντεμ οτιναναι χρειαζεσαι.............. το μοντεμ χρειαζεται μονο για το κλειδωμα του dsl και δε κανει καμια αλλη δουλεια.

Επεξ/σία από M@dB0x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...