LeonV12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα θα ηθελα να μου λυσετε την εξης απορια.Εαν εχουμε εγκατεστημενο ενα παιχνιδι σε HDD το page file το κανει στον SSD?Και αν εχω 16gb ram και παλι κανει ασχετα με τη διαθεσιμη μνημη;Εχω windows 10. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από LeonV12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastor-nt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LeonV12 είπε Καλησπερα θα ηθελα να μου λυσετε την εξης απορια.Εαν εχουμε εγκατεστημενο ενα παιχνιδι σε HDD το page file το κανει στον SSD?Και αν εχω 16gb ram και παλι κανει ασχετα με τη διαθεσιμη μνημη;Εχω windows 10. Καλησπερα . Το page file οριζεται απο το λειτουργικο , οχι απο την εκαστοτε εφαρμογη . Μπορεις να επιλεξεις εσυ αν θες να γινεται page file μερος του σκληρου η του ssd. Αποτι εχω δει ναι , μερικο paging γινεται ακομα και αν δεν χρησιμοποιειται 100% η ραμ . Το γιατι ακριβως γινεται αυτο ομως δεν ξερω . Ισως κραταει εκει μερικα οχι τοσο αμεσα χρησιμα δεδομενα ωστε να εχει οσο μπορει περισσοτερη διαθεσιμη ραμ ? Με επιφυλαξη Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Kastor-nt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα