Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο θέμα των πεταμένων χρημάτων σκέφτομαι ότι αν είναι από κάποιο πολύτιμο μέταλλο, αν υπάρξει ανάγκη το λιώνει και το πουλάει.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ElectricWheel είπε

Στο θέμα των πεταμένων χρημάτων σκέφτομαι ότι αν είναι από κάποιο πολύτιμο μέταλλο, αν υπάρξει ανάγκη το λιώνει και το πουλάει.

Ναι αλλά θα το πουλήσει σε τιμή χρύσού ... οχι κοσμήματος :)

Οπότε μπορείτε να σκεφτείτε να τις πάρετε χρυσές λιρες περασμένες σε κολιέ, όπως κάνανε παλιά. :)

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dagobert είπε

Δε θα χρειαστεί λαπτοπ, κινητό κλπ στη διάρκεια των σπουδών.

το διαβάσαμε και αυτό 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sensai είπε

το διαβάσαμε και αυτό 

Νομίζω διαβάζουν αποκλειστικά τα βιβλία της σχολής κι όχι από ebook και τα συναφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dagobert είπε

Νομίζω διαβάζουν αποκλειστικά τα βιβλία της σχολής κι όχι από ebook και τα συναφή.

Επίσης γράφουνε σε πάπυρο, στέλνουν εργασίες με περιστέρια και αναζητάνε βιβλιογραφία και "case law" από τα καρτελάκια στη βιβλιοθήκη και μικροφιλμ.

Για τα study group τους οι φοιτητές δίνουνε ραντεβού στο Μπακάκο και πάνε και δουλεύουνε μαζί στο κοντυνοτερο μπιλιαρδάδικο.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dagobert είπε

οι εργασίες και όλη η έρευνα που θα κάνει φαντάζομαι θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το διαδίκτυο. μπορεί να μην τρέχει photoshop και autocad αλλά ένα καλό εργαλείο είτε λάπτοπ είτε τάμπλετ δεν θα πήγαινε χαμένο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dagobert είπε

μία ποιοτική δερμάτινη τσάντα τύπου χαρτοφύλακα 

4 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Έναν δερμάτινο χαρτοφύλακα ..

Συμφωνώ, κι εγώ αυτό μπήκα να γράψω. Με ένα 200αρι που διαθέτεις βρίσκεις κάτι πολύ καλό. π.χ εδώ ή εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sensai είπε

οι εργασίες και όλη η έρευνα που θα κάνει φαντάζομαι θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το διαδίκτυο. μπορεί να μην τρέχει photoshop και autocad αλλά ένα καλό εργαλείο είτε λάπτοπ είτε τάμπλετ δεν θα πήγαινε χαμένο.

Γνωστοί που είχαν περάσει νομική προτιμούσαν κυρίως στυλό, τσάντες και αξεσουάρ για το γραφείο τους κι όχι προϊόντα τεχνολογίας.

Επεξ/σία από Dagobert
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dagobert είπε

Γνωστοί που είχαν περάσει νομική προτιμούσαν κυρίως στυλό, τσάντες και αξεσουάρ για το γραφείο τους κι όχι προϊόντα τεχνολογίας.

ναι και εγώ προτιμάω το κρασί από το νερό, αλλά μόνο με κρασί δε ζεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Ξεκινά νομική στα 29 με πανελλήνιες ;

Μπράβο από τη μία , χαράς το κουράγιο της από την άλλη.

Και εγώ σε αυτην την ηλικία έδωσα για μαθηματικό αφού κλείστικα για εναμιση ετος στο δωμάτιο μου. Απο την μια τα Μαθηματικά τα αγαπώ από μικρός, απο την αλλη επρεπε να ξαναδιαβασω Φυσικη και Χημεια προηγουμενων ταξεων πριν θυμηθώ της Γ' Λυκειου.

Η αλήθεια είναι πως θέλει πολύ κουράγιο να επιστρέψεις στα διαβάσματα αν δεν το κάνεις στην κλασσική ηλικία, από την αλλη στα 18 ειναι ουσιαστικά αδυνατον να ξερεις τι θες να σπουδασεις ενω τώρα έχω λεφτά στην άκρη μέχρι και για το MSc που θέλω.

1 ώρα πριν, ElectricWheel είπε

Νομική. Λαπτοπ έχει πήρε φέτος. Μετά πάμε σε κινητό που δεν έχει τόσο καινούριο αν είναι κάτι της τεχνολογία; να πάρουμε.

Συγχαρητήρια της!!!!

• Like 1
Δημοσ.

γνώμη μου εφόσον είναι συμβολικό δώρο (να βλεπει και τι να θυμάται) hmm θα έλεγα ένα καλό ρολογακι το οποίο θα το φοράει πάντα (οχι smartwatch αυτα πάνω απο δυο χρόνια δεν αντέχουν)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ElectricWheel είπε

Πίστεψε με μια ανατομική καρέκλα γραφείου (με 400-500€) θα εκτιμηθεί δεόντως. Οι ώρες που θα περάσει διαβάζοντας αυτά τα 4 χρόνια θα είναι πάρα πολλές. Πέρα από αυτό, θα μπορεί να την κρατήσει για ένα μελλοντικό ιδιωτικό γραφείο της καθώς τέτοια μοντέλα έρχονται με 10 χρόνια εγγύηση.  Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρηστική μια δερμάτινη τσάντα αξίας 200€ , όταν οι  συμφοιτητές της θα είναι ηλικιών 18-19 ετών. Τέλος αν γνωρίζεις ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ένα χρυσαφικό αποτελεί καλύτερη επιλογή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...