babisskg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κύριοι μαζί με την καλησπέρα μου , παρακαλώ τα φώτα σας στο παρακάτω . Ένα Mi max 2 , stock Android η Miui τέλος πάντων , όπου θέλω να ανεβάσω μια εικόνα στο δίκτυο , πατάω τον σύνδεσμο μέσα στην σελίδα του Insomnia ώστε να πάει να δει την εσωτερική μνήμη της συσκευής , να επιλέξω την εικόνα και να προχωρήσω , με σκοπό να την επισυναψω σε αγγελία εδώ μέσα . Πατάω την επιλογή για την επισυναψη αρχείου γενικά , μου ανοίγει την μνήμη ας πούμε της συσκευής , όπου όμως δεν βλέπει παρά μόνον τις επιλογές λήψη και το Google Drive , χωρίς να βλέπει το Google Photos , την εφαρμογή που χρησιμοποιώ κατά κόρον για resize σε εικόνες κλπ . Είναι βέβαιο ότι κάτι δεν κάνω καλά σε επίπεδο ρυθμίσεων , οπότε κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . Επανέρχομαι με ένα screenshot των επιλογών που μου δίνει η συσκευή όταν θέλω να επισυναψω αρχείο , δεν εμφανίζεται πουθενά το Google Photos , όπως και άλλες επιλογές εφαρμογών από όπου θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο αρχείο . Μετά την ενεργοποίηση της εμφάνισης όλων των αρχείων , μου εμφανίζει πλέον και το Mi max 2 όταν προηγούμενα εμφάνιζε τις λήψεις και το Google Drive . Πήγα πιο μέσα στα permissions των εφαρμογών χωρίς αποτέλεσμα . Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από babisskg
tz_aristotelis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Για ψάξε λίγο καλύτερα στις γωνιές και στις τελειες....
babisskg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Για ψάξε λίγο καλύτερα στις γωνιές και στις τελειες.... Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , υπήρχε τελικά η επιλογή για την εμφάνιση εσωτερικού χώρου αποθήκευσης , εμφανίζει τώρα πια και το Mi max 2 , περίμενα πάντως να βλέπει ακόμη περισσότερα από την εσωτερική μνήμη . Ίσως κάποια ρύθμιση ακόμη μέσα στα γενικά μενού . Πάντως για την ώρα , είμαστε σαφώς καλύτερα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα