Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι μαζί με την καλησπέρα μου , παρακαλώ τα φώτα σας στο παρακάτω .

Ένα Mi max 2 , stock Android η Miui τέλος πάντων , όπου θέλω να ανεβάσω μια εικόνα στο δίκτυο , πατάω τον σύνδεσμο μέσα στην σελίδα του Insomnia ώστε να πάει να δει την εσωτερική μνήμη της συσκευής , να επιλέξω την εικόνα και να προχωρήσω , με σκοπό να την επισυναψω σε αγγελία εδώ μέσα .

Πατάω την επιλογή για την επισυναψη αρχείου γενικά , μου ανοίγει την μνήμη ας πούμε της συσκευής , όπου όμως δεν βλέπει παρά μόνον τις επιλογές λήψη και το Google Drive , χωρίς να βλέπει το Google Photos , την εφαρμογή που χρησιμοποιώ κατά κόρον για resize σε εικόνες κλπ .

Είναι βέβαιο ότι κάτι δεν κάνω καλά σε επίπεδο ρυθμίσεων , οπότε κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .

Επανέρχομαι με ένα screenshot των επιλογών που μου δίνει η συσκευή όταν θέλω να επισυναψω αρχείο , δεν εμφανίζεται πουθενά το Google Photos , όπως και άλλες επιλογές εφαρμογών από όπου θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο αρχείο . Μετά την ενεργοποίηση της εμφάνισης όλων των αρχείων , μου εμφανίζει πλέον και το Mi max 2 όταν προηγούμενα εμφάνιζε τις λήψεις και το Google Drive .

Πήγα πιο μέσα στα permissions των εφαρμογών χωρίς αποτέλεσμα .

Screenshot_2019-08-20-12-33-23-933_com.android.documentsui.png

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Για ψάξε λίγο καλύτερα στις γωνιές και στις τελειες....

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , υπήρχε τελικά η επιλογή για την εμφάνιση εσωτερικού χώρου αποθήκευσης , εμφανίζει τώρα πια και το Mi max 2 , περίμενα πάντως να βλέπει ακόμη περισσότερα από την εσωτερική μνήμη . Ίσως κάποια ρύθμιση ακόμη μέσα στα γενικά μενού . 

Πάντως για την ώρα , είμαστε σαφώς καλύτερα .

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...