Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα εχτές 16/08/2019 ένα Mate 20 Pro από γνωστό Skroutzoμαγαζο. Το κουτί ήταν σφραγισμένο και τα παρελκόμενα όλα σωστά τυλιγμένα από το εργοστάσιο . Παρόλαυτα βάζοντας το IMEI στο ΙΜΕΙ. INFO μου έβγαλε ότι η πρώτη μέρα λειτουργιας της συσκευής ήταν 03/06/2019! Επιπλέον βάζοντας το ΙΜΕΙ στην επίσημη σελίδα της Huawei μου έβγαλε ότι η εγγύηση λήγει 03/06/2021 και όχι 16/08/2021 όπως θα έπρεπε συμφωνα με την ημερομηνία που το παρέλαβα και το άνοιξα εγώ. Το κινητό φαίνεται ολοκαίνουριο. Τι συμβαίνει; 

Επεξ/σία από head_cf
Ενημέρωση
Δημοσ.

Φίλε μου επειδή και εγώ περιμένω να μου έρθει το ίδιο κινητό αν θες πες και το μαγαζί που το πήρες για να ξέρουμε τι παίζει. 

Δημοσ.
13 minutes ago, head_cf said:

Παρέλαβα εχτές 16/08/2019 ένα Mate 20 Pro από γνωστό Skroutzoμαγαζο. Το κουτί ήταν σφραγισμένο και τα παρελκόμενα όλα σωστά τυλιγμένα από το εργοστάσιο . Παρόλαυτα βάζοντας το IMEI στο ΙΜΕΙ. INFO μου έβγαλε ότι η πρώτη μέρα λειτουργιας της συσκευής ήταν 03/06/2019! Επιπλέον βάζοντας το ΙΜΕΙ στην επίσημη σελίδα της Huawei μου έβγαλε ότι η εγγύηση λήγει 03/06/2021 και όχι 16/08/2021 όπως θα έπρεπε συμφωνα με την ημερομηνία που το παρέλαβα και το άνοιξα εγώ. Το κινητό φαίνεται ολοκαίνουριο. Τι συμβαίνει; 

Πλεόν από οσο εχω διαπιστώσει και από Samsung η εγγύηση δίνεται ΚΑΙ από την ημερομηνία κατασκευής του κινητού(που είναι λογικό να είναι μηνες πριν την αγορά), με την απόδειξη απλά θα έχεις <<κερδίσει>> αυτούς τους μήνες. Καλό είναι αυτό γιατί αν χασεις και δεν μπορείς να ξαναβγάλεις την απόδειξη. Άρα μήπως κάνεις λάθος(αφου συμπίπτουν ημέρα πρώτης λειτουργίας και εγγύησης) σε συνδυασμό με το γεγονός οτι όλα ήσαν σφραγισμένα και σωστά τυλιγμένα; Μπορείς από Δευτέρα να πάρει και ένα τηλέφωνο Huawei να ρωτήσεις. Ποντάρω στο οτι ολα θα είναι καλά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε

Πλεόν από οσο εχω διαπιστώσει και από Samsung η εγγύηση δίνεται ΚΑΙ από την ημερομηνία κατασκευής του κινητού(που είναι λογικό να είναι μηνες πριν την αγορά), με την απόδειξη απλά θα έχεις <<κερδίσει>> αυτούς τους μήνες. Καλό είναι αυτό γιατί αν χασεις και δεν μπορείς να ξαναβγάλεις την απόδειξη. Άρα μήπως κάνεις λάθος(αφου συμπίπτουν ημέρα πρώτης λειτουργίας και εγγύησης) σε συνδυασμό με το γεγονός οτι όλα ήσαν σφραγισμένα και σωστά τυλιγμένα; Μπορείς από Δευτέρα να πάρει και ένα τηλέφωνο Huawei να ρωτήσεις. Ποντάρω στο οτι ολα θα είναι καλά.

Το σκέφτηκα.. Αλλά το θέμα είναι ότι η ημερομηνία κατασκευής είναι τον Απρίλη... Οπότε άλλη η ημερομηνία κατασκευής (Απρίλης) άλλη η ημερομηνία που άρχισε η εγγύηση(Ιούνιος) και άλλη η ημερομηνία που το παρέλαβα και το άνοιξα εγώ (Αύγουστος) . 

14 λεπτά πριν, mpeliaris είπε

Φίλε μου επειδή και εγώ περιμένω να μου έρθει το ίδιο κινητό αν θες πες και το μαγαζί που το πήρες για να ξέρουμε τι παίζει. 

Σου έστειλα pm

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ας αλλαχθεί ο τίτλος. Δεν πρόκειται για απατεωνιά απο το μαγαζί.

Πρώτον δεν αναφέρω το όνομα του μαγαζιού. Δεύτερον έχω ερωτηματικό δίπλα από την λέξη "απάτη". Τέλος.. ρωτάω για να καταλάβω τι συμβαίνει. 

Επεξ/σία από head_cf
Δημοσ.

Να διορθώσω λοιπόν και να ενημερώσω ότι μετά από επικοινωνία του καταστήματος με την Huawei μου είπαν ότι η ημερομηνία εγγύησης που φαίνεται στο site της Huawei  είναι "εικονική". Η ημερομηνία που ισχύει η εγγύηση είναι αυτή που φαίνεται στην απόδειξη αγοράς και θέλει κάποιες μέρες για να φανεί στο σύστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...