Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα περίεργο θέματακι που φαντάζομαι ότι συμβαίνει απλά επειδή την έκλασε το psu, αλλά δεν χάνω τίποτα να πάρω και καμιά γνώμη

Gigabyte GA b150 hd3p

Thermaltake Berlin 630W που δυστυχώς ρε θυμάμαι πόσα χρόνια το έχω, πρέπει να είναι 4-5

Rx 570 4Gb

Στο πρόβλημα τώρα, το τελευταίο διάστημα που και που όταν άνοιγε το pc, μετά το bios έκανε ένα reboot και μετά ξεκινούσε κανονικά.

Χθες το βράδυ δούλεψε σωστά, σήμερα που πήγα να το ανοίξω, το boot καθυστερεί χαρακτηριστικά, και αφού φτάσει στο post κάνει restart.

Αν μπορώ στα bios δεν έχει θέμα , μπορώ να σουλατσαρω για ώρα χωρίς θέμα, θερμοκρασιες δεν ανεβάζει.

Μόνο μέτα το post, είναι σαν να κόβεται το ρεύμα και φτου και από την αρχή. 

PSU?

Δημοσ.

Εμενα για μητρικη μου κανει ποιο πολυ, και οχι τοσο για τροφοδοτικο  δεν χανεις κατι να δοκιμασεις και αλλο τροφοδοτικο,  εαν φτιαξει τοτε το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο, εαν δεν φτιαξει ειναι μητρικη, αλλα κανε και μια δοκιμη να τα βγαλεις ολα πχ περιφερειακα που εχεις επανω  ασε μονο ποντικι πληκτρολογιο και απο μεσα ασε τα βασικα ραμ επεξεργαστη  αν εχεις και onboard καρτα γραφικων βαλε εκει την οθονη και βγαλε την εσωτερικη 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panos0100 είπε

Εμενα για μητρικη μου κανει ποιο πολυ, και οχι τοσο για τροφοδοτικο  δεν χανεις κατι να δοκιμασεις και αλλο τροφοδοτικο,  εαν φτιαξει τοτε το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο, εαν δεν φτιαξει ειναι μητρικη, αλλα κανε και μια δοκιμη να τα βγαλεις ολα πχ περιφερειακα που εχεις επανω  ασε μονο ποντικι πληκτρολογιο και απο μεσα ασε τα βασικα ραμ επεξεργαστη  αν εχεις και onboard καρτα γραφικων βαλε εκει την οθονη και βγαλε την εσωτερικη 

To έκανα , άφησα μόνο μια ραμ και cpu πάνω , έβγαλα δίσκους gpu κτλ και πάλι τα ίδια.

Τώρα τσίμπησα ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσω και βλέπουμε, επιστρέφω με νέα

Καιιιιιιιιι μια από τα ίδια, πάμε για αναγκαστική αναβάθμιση, άλλο που δεν ήθελα να πάω σε ryzen

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, papp0us είπε

To έκανα , άφησα μόνο μια ραμ και cpu πάνω , έβγαλα δίσκους gpu κτλ και πάλι τα ίδια.

Τώρα τσίμπησα ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσω και βλέπουμε, επιστρέφω με νέα

Καιιιιιιιιι μια από τα ίδια, πάμε για αναγκαστική αναβάθμιση, άλλο που δεν ήθελα να πάω σε ryzen

Τότε δυστυχώς είναι η μητρική, κατά πάσα πιθανότητα  τα κοίταξες  όλα;  τα καλώδια τις συνδέσεις μήπως κάτι δεν ειναι σωστα κουμπωμένο; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Τότε δυστυχώς είναι η μητρική, κατά πάσα πιθανότητα  τα κοίταξες  όλα;  τα καλώδια τις συνδέσεις μήπως κάτι δεν ειναι σωστα κουμπωμένο; 

Τα εβαλα-εβγαλα όλα, reset bios, άφησα μόνο cpu και μια ραμ πάνω, ξεσφιξα και τις βίδες τις μητρικής μήπως κάνει καμία γείωση, αλλά τίποτα.

Ναι μάλλον μας άφησε χρόνους η μητρική.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papp0us είπε

Τα εβαλα-εβγαλα όλα, reset bios, άφησα μόνο cpu και μια ραμ πάνω, ξεσφιξα και τις βίδες τις μητρικής μήπως κάνει καμία γείωση, αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δεν κανει τιποτα,  απλά μήπως γινόταν κάτι, να γλυτώσουμε το χειρότερο σενάριο, που τελικά ήτανε η μητρική,  και άντε κάποιος αν έχει λεφτά πάει για ολική αναβάθμιση, άλλα άμα κάποιος σαν εμένα που δεν έχει, μένει και χωρίς pc  και εγώ την φοβάμαι πολύ την μητρική, είναι και η δικιά μου gigabyte z97 1150 soket  άλλα άμα καεί δεν έχει ούτε για δείγμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2019 στις 11:05 ΠΜ, papp0us είπε

Η μητρική δεν έχει εγγύηση;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
Στις 18/8/2019 στις 11:05 ΠΜ, papp0us είπε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Μπορει να ειναι και κατι απλο πχ καποιος πυκνωτης ο οποιος μπορει να αλλαχθει με ελαχιστο κοστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...