DestinyGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300-500. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες. 5) Μέγεθος οθόνης; N/A. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Browsing etc. Γενικά θα ήθελα ένα κινητό το οποίο να μπορέσω να το κρατήσω χρόνια χωρίς να τρώει κωλύματα. Είμαι ανάμεσα στο s10e, mi 9t, huawei mate 20 pro. Αν και το τελευταίο διάβασα ότι έχει θέματα με την οθόνη του (gluegate) και δεν έχω όρεξη να τρέχω μετά με αντικαταστάσεις. Θα ήθελα να ακούσω και γνώμες για το iPhone XR. Χρήστες iOS μου έχουν πει ότι το εν λόγο λειτουργικό είναι το ιδανικό για την χρήση που ανέφερα πιο πριν. Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες.
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ζητήσεις το EMEI του huawei mate 20 pro πριν το πάρεις μπορείς να το τσεκαρις από την Huawei να δεις ποια οθόνη έχει. Xiaomi αν πάρεις (σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να αξίζει)να ξέρεις για να έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας πρέπει να το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα. Δες και το Honor 20 pro. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από saruman123
taslikos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Για μακροχρόνια χρήση λόγω ενημερώσεων και γενικά πιο smooth εμπειρίας σαν σύνολο θα πήγαινα στο xr διαφορετικά στο s10e. Δες τι λογισμικό σου αρέσει και κατέληξε. Τώρα από Android υπάρχουν κ άλλες προτάσεις ίσως καλύτερες από το s10e.
DestinyGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν ζητήσεις το EMEI του huawei mate 20 pro πριν το πάρεις μπορείς να το τσεκαρις από την Huawei να δεις ποια οθόνη έχει. Xiaomi αν πάρεις (σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να αξίζει)να ξέρεις για να έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας πρέπει να το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα. Δες και το Honor 20 pro. Στην ιστοσελίδα της Huawei δεν δίνει τέτοια πληροφορία δηλαδή αν φοράει LG ή Boe. Ενας γνωστός μου έκανε την δοκιμή με το δικό του. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Παω να ρίξω μια ματιά και στο Honor 😀 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από DestinyGR
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DestinyGR είπε Στην ιστοσελίδα της Huawei δεν δίνει τέτοια πληροφορία δηλαδή αν φοράει LG ή Boe. Ενας γνωστός μου έκανε την δοκιμή με το δικό του. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Παω να ρίξω μια ματιά και στο Honor 😀 Πάντως ξέρω ότι η LG έχει σταματήσει και βγαίνουν τώρα με Boe. Και δεν εννοούσα την ιστοσελίδα αλλά το επίσημο service τις Huawei(Huawei Exclusive Service Center). Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα