karafoul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, εδώ και μια εβδομάδα περίπου παρατήρησα το εξής πρόβλημα: Πολύ γρήγορη αποφόρτιση(100-0 σε 3-4 ώρες σε flight mode) και ένα μικρό τσιμπηματάκι στις επαφές φόρτιση και άμεση απενεργοποίηση της συσκευής. Μου κάνει για βραχυκύκλωμα αλλά το μόνο νερό που έρχεται σε επαφή με το ρολόι είναι ο ιδρώτας μου, δεν το φοράω καν στο ντους. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο ή γνωρίζει κανείς κανένα καλό σέρβις (εκτός εγγύησης).
sndev Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) μου κανε το ιδιο ξαφνικά 100-0 σε 1 μίση ώρα κανονικής λειτουργίας. το παρατήρησα ενα απόγευμα που γυρισα απο παραλια. αν το πιασεις λογικα θα ειναι κ πολυ ζεστο.. γιαυτο σου κανει απενεργοποιηση ,δεν μου εκανε ουτε μετρηση καρδιακων παλμων τσεκαρετο . θεώρησα ειναι κολημα firmware. το ξαναπέρασα official κ custom rom, το ιδιο συνεχεία. θεώρησα θα μπήκε νερο? το έβαλα σε ρύζι τπτ 5 μερες μετα το παρατησα, κρατησε 2 χρονια παρα 4ς μερες . παράγγειλα το νεο Amazfit gtr k το αναμένω. πάντως κ να βρεις άνθρωπο να στο φτιαξει απο τη στιγμή που ανοιχτει ξέχνα την αδιαβροχοποιηση παντως πες εγω το βουτηξα στη θαλασσα κ εκανα βουτιες.. εσενα αν σου το κανε με ιδρωτα ειναι απογοιητευση, για συσκευη που υποστηριζει οτι αντεχει ως 5 ατμοσφαίρες. εκτος αν δεν ειναι αυτο κ συμβαίνει κατι άλλο.. κ σε σενα κ σε μενα.. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από sndev
karafoul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Το πήγες σε κάποιον τεχνικό να σου πει τι έπαθε;
sndev Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 οχι γτ χωρίς αδιαβροχοποιηση κ χωρις παλμούς μου νε άχρηστο.. κ αμφιβάλω απειρα αν υπαρχει καποιος που μπορεί να ξέρει κ να ασχοληθεί.. κ πες οκ σου λεει πηρε νερο κ φτιαχνει αλαζοντας μπαταρια.. (το χα ψαξα λιγο αν παρει νερο φουσκώνει η μπαταρια του κ βραχυκυκλωνει) αλαζεις μπαταρια 20 ε + η εργασία του κτλ 50αρικο μινουμ χωρις αδιαβροχοποιηση
karafoul Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Έχεις δίκιο, αν είναι αυτά τα ποσά, δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα