madrivermadonus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Συνδέω ως repeater το tplink 801nd με το Mikrotik router μου αλλα δεν λεει να μου δώσει υπηρεσία. Και με dhcp και με static κανένα αποτέλεσμα. Δοκιμαζω ως client mode τα ιδια... Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει ασυμβατότητα; update: σε συνδεση με αλλο ρουτερ τοιυ ΟΤΕ παιζει κανονικα... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από madrivermadonus
M@dB0x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα μου εχει τυχει να θελω να βαλω το ΜΤ σα repeater να παιρνει απο speedport........................ δεν επαιξει ποτε.! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από M@dB0x
mikevchq Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Το wireless link συνδέεται ή ούτε καν; DHCP περνάνε στους clients του tplink; Το tplink το βλέπεις από την μεριά του Mikrotik;
madrivermadonus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 53 λεπτά πριν, mikevchq είπε Το wireless link συνδέεται ή ούτε καν; DHCP περνάνε στους clients του tplink; Το tplink το βλέπεις από την μεριά του Mikrotik; to mikrotik βλεπει το tplinlk και στο arp table φαινεται να κανει ip offer. δεν περναει το dhcp του mikrotik στους clients του tplink. αν δωσω στατικη σε ενα pc με gateway toy mikrotik βγαινω στο ιντερνετ. οτι εχω δοκιμασει δεν πιανει...
madrivermadonus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, mikevchq είπε Μάλλον είναι ασυμβατότητα. Για δες αυτό ναι το διάβασα φίλε μου. αρκετοί δεν έβγαλαν άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα