Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, dimitrisg55 said:

Ποιά είναι η αποδεκτή ταχύτητα για 24αρα ADSL όταν το κέντρο είναι στην ίδια οικοδομή και το καφάο στα 40 μέτρα.

attenuation?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδή μένεις μέσα στο ψηφιακό κέντρο;

Είναι από κάτω μου το κέντρο της wind και εμείς τους νοικιάζουμε τον χώρο.

13 ώρες πριν, poulinos είπε

attenuation?

Noise Margin (Up/Down) 11.8/9.3 dB
Line Attenuation (Up/Down) 6.4/4.8 dB
Επεξ/σία από dimitrisg55
Δημοσ.

Το οτι νοικιάζεται τον χωρο στην wind δεν σημαινει οτι ειναι το ψ/κ στο κτίριο σου

Τα κτίρια ειναι του οτε, ψαξε λοιπόν που είναι το κοντινότερο σου ψ/κ ή πες μας τα 5 πρώτα ψηφία του αριθμού σου να σου πούμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το οτι νοικιάζεται τον χωρο στην wind δεν σημαινει οτι ειναι το ψ/κ στο κτίριο σου

Τα κτίρια ειναι του οτε, ψαξε λοιπόν που είναι το κοντινότερο σου ψ/κ ή πες μας τα 5 πρώτα ψηφία του αριθμού σου να σου πούμε;

Και ο ΟΤΕ (ένα παλιό κτήριο το οποίο ήταν παλιά κατάστημα αλλά έχει κλείσει αλλά βλέπουμε άτομα να μπαίνοβγαινουν και φορτηγάκια ΟΤΕ) εδώ δίπλα είναι, νομίζω ότι και για αυτό πήραν το δικό μας επειδή σχεδόν δίπλα. 23330 Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Επεξ/σία από dimitrisg55
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Ωραια σιγα σιγα απομακρυνεσαι απο το κέντρο, πες μας τωρα και τι λέει ο ρούτερ σου δίπλα στην παράμετρος "attenuation"

Το έχω στείλει πιο πάνω

Θυμήθηκα ότι όταν μιλήσαμε με την wind για την σύνδεση μας είχαν πει ότι είμαστε πολύ κοντά και θα πιάνουμε γύρω στα 20-22 mbps

Δημοσ.
1 ώρα πριν, M@dB0x είπε

βασικα 24 επρεπε να κλειδωνεις................. ποσο βλεπεις στο ρουτερ?

18

24 με βάση το attenuation ή την απόσταση? 

Δημοσ.

To ιδιο ειναι το att. σου λεει την αποσταση. Με ποσο noise margin σε εχουν?  Γιατι δε ποσταρεις μια τα στατς του ρουτερ σου?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

To ιδιο ειναι το att. σου λεει την αποσταση. Με ποσο noise margin σε εχουν?  Γιατι δε ποσταρεις μια τα στατς του ρουτερ σου?

Screenshot_Chrome_20190819-133726.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντασου τι παραμύθι είναι αυτό το έως 24.Εδω ο άνθρωπος μέσα στο dslam είναι και πάλι κλειδώνει στα 18

Μεγάλη απάτη τρώμε 2 δεκαετίες τώρα 

Επεξ/σία από sakis206
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakis206 είπε

Φαντασου τι παραμύθι είναι αυτό το έως 24.Εδω ο άνθρωπος μέσα στο dslam είναι και πάλι κλειδώνει στα 20,5.

Μεγάλη απάτη τρώμε 2 δεκαετίες τώρα 

Αυτή η adsl είναι στο σπίτι του παππού μου στο σπίτι μου έχω κανονικό fiber (hcn 120άρα) και δεν είχα ποτέ μου συμβατικό πάροχο. Πραγματικά δεν πίστευα πόσες ώρες ατελείωτες μιλάω με τα σαΐνια της τεχνικής υποστήριξης για να έχω ίντερνετ (υπήρχε και πρόβλημα με το WiFi). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...