ntg24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Paidia xerei kaneis kana programmataki gia difragment sklirou sto opoio na boreis na epilexeis esi se pio tmhma thes na ginei defragment? Exw problhma me bad sectors sto 30% kai to programma kola kai den borei na to xeperasei. Dokimasa Norton, system mechanic ktl... Ara rwtw an yparxei kati pou na borei na kanei douleia prin kai meta tous bad sectors Eyxaristw
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δοκιμασε το diskkeeper..Δεν κανει σε συγκεκριμενο τμημα του σκληρου αλλα μπορει να σε βοηθησει.
vadou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Νομίζω,από εμπειρία παλιότερων εποχών ότι αν κάνεις ένα surface test και σου βρει bad sectors,μαρκάρει τα bad sectors και μετακινεί τα δεδομένα σε άλλη περιοχή κ από εκεί κ πέρα ότι κ να κάνεις στο δίσκο σου αγνοεί τη χαλασμένη περιοχή (σαν να μην υπάρχει).Τώρα βέβαια επειδή έχει να μου εμφανιστεί τέτοιο πρόβλημα πολλά χρόνια δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Λοιπόν, ψάξε και βρες το HD Regenerator, ή ακόμα καλύτερα το Hiren's Boot CD (που το περιέχει) και τρέξε το. Θα σου ανακτήσει τους bad sectors (κι όχι απλό μαρκάρισμο όπως κάνουν άλλα utils) χωρίς να χαθεί τίποτα απο δεδομένα. Το διαφημίζω επειδη προσφατα με εσωσε από την ίδια ακριβώς κατάσταση. Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτηση σου, αλλά προτείνω μία πιο μόνιμη λύση...
vadou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Hiren's Boot CD Ίσως το πιο χρήσιμο CD που υπάρχει. Σώζει ζωές...
myst77 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 re paidia pou mporoume na vroume to Hiren's Boot CD gia na to katevasoume ?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Χωρίς να ξέρω αν τα link είναι ακόμα active, ας κάνουμε και κανένα search: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=374940&highlight=hiren
SoTiRiS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 to system mechanical to telefteo exei ena utility gia defrag me to opoio ean thes mporeis na kaneis defrag (meso tou dexiou klik) se otidipote arxeio,folder klp theleis. fysika mporeis na kaneis kai defrag se olo ton disko.
unre@l Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 O&O Defrag? Dokimase to.. den ksero an 8a se voitheisei.. pados gia emena einai to korufaio tool gia defrag..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Εμενα το O&O Defrag μου αφηνει κενα στο δισκο.
damiano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Παιδια το system mechanic δεν εχει και το καλυτερο defrag. Τουλαχιστον σε μενα εχει προβλημα (win me)
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Καλησπέρα-καλησπέρα, sorry που το "ανεβάζω" αλλά, έχω εγκατεστημενα τα εξής: O&O Defr pro v6 και το System Mechanic pro v4h. Όπως πάρα πολλοί και εγώ χρησιμοποιώ το O&O για το defragment του σκληρού. Επειδή ήθελα να συγκρίνω τα δύο προγράμματα στο defr, έκανα analysis και με τα δύο με τα παρακάτω αποτελέσματα... O&O frg files 1054 / 3.833% SMechanic frg..... / 9.0% (!!!). Γιατί τόσο τεράστια διαφορά?? Να υποθέσω οτι το SM κάνει πιο "βαθιά" analysis, ή δεν ξέρει τι του γίνεται?? Ευχαριστώ,
mikaha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Ένα screenshot απο το Diskeeper το οποίο πρότεινε και το PC magazine. Είναι πολύ καλό. Download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.