basilis_k6 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, zygorito είπε Θέληση για εφαρμογή θέλει. Στα Τρίκαλα κοντεύουμε 2 χρόνια σχεδόν απαγόρευση παντού. Πας για καφέ/φαγητό και δεν μυρίζει καπνίλα. Τώρα από κανένα στα κρυφά ή αργά τη νύχτα σε μαγαζί μπορεί βέβαια. Δηλαδη το χειμώνα τι κανετε στα τρικαλα; πας για καφε και δεν καπνιζει κανενας μεσα? Ποτο το βραδυ? Το ιδιο ιαχυει και για το ηλεκτρονικο?
Saggitaro Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Άμα γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα τότε θα αρχίσουν να πουλάνε λαθραία τσιγάρα μέχρι και τα περίπτερα. Η λύση είναι να τηρηθεί ο αντικαπνιστικος νόμος δικαίωμα του καθενός είναι να καπνίσει άμα θέλει , αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους με τον καπνό του. Από εκεί και πέρα δικαίωμα του είναι να ρουφάει καρκίνο να κάνει ότι θέλει . Το θέμα είναι να σεβόμαστε τους δημόσιους χώρους τους υπόλοιπους που δεν καπνίζουν να μην γίνονται παθητικοί καπνιστές. Θα έπρεπε να υπήρχαν διαμορφωμένοι δημόσιοι χώροι καπνίστηρια. Μόνο εκεί να καπνιζε οποίος θέλει σε δημόσιο χώρο Στο σπίτι σου φυσικά κανείς ότι θέλεις . Οι μεν πρέπει να σέβονται τους δεν αλλά εδώ ο καθένας ότι θέλει κάνει οι κάποιοι καπνιστές καπνίζουν όπου θέλουν και κάποιοι αντικαπνιστες έιναι τόσο κολλημένα μυαλά που πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι καπνιστές. Χαρακτηρισμοί όπως βρωμιάρηδες κτλπ δείχνουν πόσο χαμηλή παιδεία υπάρχει και πόσα κόμπλεξ έχει ο Έλληνας Επειδή δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας γιατί σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα έτσι απλά γιατί είναι του γείτονα... Αυτό ισχύει στα περισσότερα γιατί δεν σεβόμαστε ο ένας τον άλλον απλά ζηλεύουμε το καλύτερο , δεν μας ενδιαφέρει το κοινό καλό αλλά ΜΟΝΟ το ατομικό μας συμφέρον. Γενικά υπάρχει πολύ προκάλυψη και βάζουμε ταμπέλες Καπνίζεις άρα είσαι έτσι και ετσι Είσαι δημόσιος υπάλληλος άρα είσαι βολεμενος κτλπ.. κτλπ Φίλε μου καλά τα λεγόμενά σου αλλά μη τα κάνουμε και όλα ίσωμα με τη λογική της ταμπέλας για να δώσουμε άλλοθι στον κανόνα έναντι μιας μικρής εξαίρεσης. Οι χαρακτηρισμός βρωμιάρηδες ως προς τους καπνιστές δεν στοχεύει στην προσωπική υγιεινή τους αλλά στην βλαβερή συνήθεια τους η οποία αρκετές φορές φέρνει και τους υπόλοιπους αντιμέτωπους με τα κατάλοιπα της σε πάρκα,πλατείες,στάσεις ΜΜΜ και αναφέρομαι στην στάχτη και στις γοπες,τα οποία αν μείνουν σε στάσιμα ύδατα και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν αποπνικτική οσμη,πάρε παράδειγμα ένα τασάκι με νερό και σβησμένα τσιγάρα μέσα και πολλαπλασίασε αυτή τη δυσοσμία ανάλογα τις γοπες τη στάχτη και την ποσότητα του νερού στην οποία βρίσκονται. Όταν λοιπόν έχεις άτομα τα οποία σαν καπνιστές έχουν παράλογες δικαιολογίες για να φουμαρουν όπου γουστάρουν πως ακριβώς ένας μη καπνιστής σκέφτεται τον εαυτό του σε αυτό όταν εκ των πραγμάτων δεν γίνεται και λόγο φύσης θέματος και λόγω έλλειψης διάθεσης από την άλλη πλευρά να βρεθεί λυση αφού η μία πλευρά μιλάει για το δικαίωμα να καπνίζει λες και απαγορεύτηκε εντελώς το κάπνισμα κι όλο αυτό γιατί θέλει όταν βγει εκεί που θα κάτσει εκεί να καπνίσει κιόλας να μην κουνηθεί ενώ ο άλλος ο φουκαρας θέλει απλώς καθαρό αέρα όπως η φύση τον δημιούργησε να αναπνέει. Δηλαδή όποιος καπνίζει έχει παραπάνω δικαιώματα η τα αποκτάει αργοτερα αφού ξεκινήσει; Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της αντιπαράθεσης καπνιστών και μη καπνιστών,η απειθαρχία των καπνιστών και η ακραία αδιαφορία τους έχει δημιουργήσει άτομα από μη καπνιστές σε φανατικούς αντικαπνιστες. Οπότε θες να εξηγήσεις που εντοπισες τη χαμηλή παιδεία και τα κόμπλεξ του Έλληνα σχετικά με το θέμα;γιατί καλό είναι να αναπτύσσουμε αυτό που σκεφτόμαστε για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι δεν χρησιμοποιούμε λιωμένες καραμέλες. Θα έκλανες μπροστά ανάμεσα σε κόσμο; Θα σκαλιζες τη μύτη σου; Θα εξυνες απόκρυφα σημεια μέσα από το παντελόνι σου δημοσίως και απροκαλυπτα; Φυσικά και όχι,και γιατί; Γιατί πολύ απλά ντρέπεσαι να το κανεις. Γιατί λοιπόν να καπνίζεις "ξεδιάντροπα"δίπλα σε κάποιον του οποίου μπορεί να του προκαλέσεις πρόβλημα υγείας η να του επιδεινώσεις ήδη υπάρχον θέμα όπως για παράδειγμα άσθμα. Επειδη το ανέφερες στο τέλος θα σου απαντήσω ότι ο δημόσιος υπάλληλος φυσικά και είναι βολεμένος,έχει σίγουρο μισθο,άδειες, επιδόματα και για να απολυθεί θα πρέπει να αυτοκτονήσει γιατί πιο πιθανό είναι να σταλθεί σεληνάκατος από την Ελλάδα παρά να απολυθεί δημόσιος υπάλληλος,κι αυτό το γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και εργάστηκα με σύμβαση κατά καιρούς στο δημόσιο κι είδα με τα μάτια μου περιπτώσεις και άκουσα που και ΕΔΕ που έγιναν για πολύ σοβαρά ζητήματα δεν άνοιξε ρουθούνι. 3
christopher0016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Φίλε μου καλά τα λεγόμενά σου αλλά μη τα κάνουμε και όλα ίσωμα με τη λογική της ταμπέλας για να δώσουμε άλλοθι στον κανόνα έναντι μιας μικρής εξαίρεσης. Οι χαρακτηρισμός βρωμιάρηδες ως προς τους καπνιστές δεν στοχεύει στην προσωπική υγιεινή τους αλλά στην βλαβερή συνήθεια τους η οποία αρκετές φορές φέρνει και τους υπόλοιπους αντιμέτωπους με τα κατάλοιπα της σε πάρκα,πλατείες,στάσεις ΜΜΜ και αναφέρομαι στην στάχτη και στις γοπες,τα οποία αν μείνουν σε στάσιμα ύδατα και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν αποπνικτική οσμη,πάρε παράδειγμα ένα τασάκι με νερό και σβησμένα τσιγάρα μέσα και πολλαπλασίασε αυτή τη δυσοσμία ανάλογα τις γοπες τη στάχτη και την ποσότητα του νερού στην οποία βρίσκονται. Όταν λοιπόν έχεις άτομα τα οποία σαν καπνιστές έχουν παράλογες δικαιολογίες για να φουμαρουν όπου γουστάρουν πως ακριβώς ένας μη καπνιστής σκέφτεται τον εαυτό του σε αυτό όταν εκ των πραγμάτων δεν γίνεται και λόγο φύσης θέματος και λόγω έλλειψης διάθεσης από την άλλη πλευρά να βρεθεί λυση αφού η μία πλευρά μιλάει για το δικαίωμα να καπνίζει λες και απαγορεύτηκε εντελώς το κάπνισμα κι όλο αυτό γιατί θέλει όταν βγει εκεί που θα κάτσει εκεί να καπνίσει κιόλας να μην κουνηθεί ενώ ο άλλος ο φουκαρας θέλει απλώς καθαρό αέρα όπως η φύση τον δημιούργησε να αναπνέει. Δηλαδή όποιος καπνίζει έχει παραπάνω δικαιώματα η τα αποκτάει αργοτερα αφού ξεκινήσει; Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της αντιπαράθεσης καπνιστών και μη καπνιστών,η απειθαρχία των καπνιστών και η ακραία αδιαφορία τους έχει δημιουργήσει άτομα από μη καπνιστές σε φανατικούς αντικαπνιστες. Οπότε θες να εξηγήσεις που εντοπισες τη χαμηλή παιδεία και τα κόμπλεξ του Έλληνα σχετικά με το θέμα;γιατί καλό είναι να αναπτύσσουμε αυτό που σκεφτόμαστε για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι ότι δεν χρησιμοποιούμε λιωμένες καραμέλες. Θα έκλανες μπροστά ανάμεσα σε κόσμο; Θα σκαλιζες τη μύτη σου; Θα εξυνες απόκρυφα σημεια μέσα από το παντελόνι σου δημοσίως και απροκαλυπτα; Φυσικά και όχι,και γιατί; Γιατί πολύ απλά ντρέπεσαι να το κανεις. Γιατί λοιπόν να καπνίζεις "ξεδιάντροπα"δίπλα σε κάποιον του οποίου μπορεί να του προκαλέσεις πρόβλημα υγείας η να του επιδεινώσεις ήδη υπάρχον θέμα όπως για παράδειγμα άσθμα. Επειδη το ανέφερες στο τέλος θα σου απαντήσω ότι ο δημόσιος υπάλληλος φυσικά και είναι βολεμένος,έχει σίγουρο μισθο,άδειες, επιδόματα και για να απολυθεί θα πρέπει να αυτοκτονήσει γιατί πιο πιθανό είναι να σταλθεί σεληνάκατος από την Ελλάδα παρά να απολυθεί δημόσιος υπάλληλος,κι αυτό το γνωρίζω από πρώτο χέρι μιας και εργάστηκα με σύμβαση κατά καιρούς στο δημόσιο κι είδα με τα μάτια μου περιπτώσεις και άκουσα που και ΕΔΕ που έγιναν για πολύ σοβαρά ζητήματα δεν άνοιξε ρουθούνι. Φίλε έγραψα πολύ απλά συγκρίμενα πράγματα. Δεν είπα πουθενά ότι ο καπνιστής έχει παραπάνω δικαιώματα ούτε ότι είναι σωστό να καπνίζει όπου θέλει , έγραψα ότι θα έπρεπε να υπήρχαν ειδικοί διαμορφωμένοι δημόσιοι χώροι καπνίστηρια. Όχι όπου να ναι. Τώρα εσύ πως κατάλαβες κάτι διαφορετικό και μου απαντάς ένα κατεβατο σε λόγια που δεν είπα πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλα λέμε αλλά καταλαβαίνουμε. Καλό είναι να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί δηλαδή όλοι οι καπνιστές δεν σέβονται τους μη καπνίζοντες ; Και είναι βρωμιάρηδες επειδή καπνίζουν;; Αυτό ναι είναι ταμπέλα. Φυσικά Κατάλαβα ότι δεν εννοεί προσωπική υγιεινή Δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις. Όλοι οι δήμοσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες δηλαδή;;; Και βολεμενοι;;; Πες το σε τύπο που μαζεύει σκουπίδια. Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ταμπέλες απλά. Καραμελιτσες όπως είπες . Λέγοντας ότι είναι δικαίωμα του να καπνίζει οποίος θέλει αυτό δεν σημαίνει ότι λέω ότι μπορεί να καπνίζει παντού και όπου θέλει. Αλλά ότι κακό στην υγεία του κάνει. Δεν θα δώσει αναφορά στους άλλους . αλλά οφείλει να σέβεται τους γύρω του. Τι ακριβώς θέλεις να σου αναπτύξω;;; Πολύ συχνά ανοίγουν θέματα για το κάπνισμα έχουν γραφτεί παρά πολλά κακόβουλα σχόλια για τους καπνιστές .. λες και είναι η χολέρα της κοινωνίας. Δεν υπάρχει γενικά παιδεία όχι μόνο σε ότι αφορά το κάπνισμα αλλά σαν λαός δεν έχουμε παιδεία , όταν πχ είμαι στην στάση του λεωφορείου και ανάβω τσιγάρο με 10 άτομα γύρω μου ε φυσικά δεν έχω παιδεία. Όταν πετάω τα σκουπίδια μου στον Δρόμο έτσι χύμα πάλι δεν έχω παιδεία Τα αναφέρω γενικά την έλλειψη σεβασμού παιδείας και της ταμπέλες που βάζουμε στους ανθρώπους Όταν είσαι σε ένα κράτος που δεν τηρούνται οι νόμοι σπάνια υπάρχουν κυρώσεις στης παραβάσεις και όταν υπάρχουν είναι είτε για μάτια του κόσμου είτε για εισπρακτικούς λόγους μην περιμένεις πολλά. 1 1
Saggitaro Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Φίλε έγραψα πολύ απλά συγκρίμενα πράγματα. Δεν είπα πουθενά ότι ο καπνιστής έχει παραπάνω δικαιώματα ούτε ότι είναι σωστό να καπνίζει όπου θέλει , έγραψα ότι θα έπρεπε να υπήρχαν ειδικοί διαμορφωμένοι δημόσιοι χώροι καπνίστηρια. Όχι όπου να ναι. Τώρα εσύ πως κατάλαβες κάτι διαφορετικό και μου απαντάς ένα κατεβατο σε λόγια που δεν είπα πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλα λέμε αλλά καταλαβαίνουμε. Καλό είναι να μην υπάρχουν χαρακτηρισμοί δηλαδή όλοι οι καπνιστές δεν σέβονται τους μη καπνίζοντες ; Και είναι βρωμιάρηδες επειδή καπνίζουν;; Αυτό ναι είναι ταμπέλα. Φυσικά Κατάλαβα ότι δεν εννοεί προσωπική υγιεινή Δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις. Όλοι οι δήμοσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες δηλαδή;;; Και βολεμενοι;;; Πες το σε τύπο που μαζεύει σκουπίδια. Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ταμπέλες απλά. Καραμελιτσες όπως είπες . Λέγοντας ότι είναι δικαίωμα του να καπνίζει οποίος θέλει αυτό δεν σημαίνει ότι λέω ότι μπορεί να καπνίζει παντού και όπου θέλει. Αλλά ότι κακό στην υγεία του κάνει. Δεν θα δώσει αναφορά στους άλλους . αλλά οφείλει να σέβεται τους γύρω του. Τι ακριβώς θέλεις να σου αναπτύξω;;; Πολύ συχνά ανοίγουν θέματα για το κάπνισμα έχουν γραφτεί παρά πολλά κακόβουλα σχόλια για τους καπνιστές .. λες και είναι η χολέρα της κοινωνίας. Δεν υπάρχει γενικά παιδεία όχι μόνο σε ότι αφορά το κάπνισμα αλλά σαν λαός δεν έχουμε παιδεία , όταν πχ είμαι στην στάση του λεωφορείου και ανάβω τσιγάρο με 10 άτομα γύρω μου ε φυσικά δεν έχω παιδεία. Όταν πετάω τα σκουπίδια μου στον Δρόμο έτσι χύμα πάλι δεν έχω παιδεία Τα αναφέρω γενικά την έλλειψη σεβασμού παιδείας και της ταμπέλες που βάζουμε στους ανθρώπους Όταν είσαι σε ένα κράτος που δεν τηρούνται οι νόμοι σπάνια υπάρχουν κυρώσεις στης παραβάσεις και όταν υπάρχουν είναι είτε για μάτια του κόσμου είτε για εισπρακτικούς λόγους μην περιμένεις πολλά. Φίλε μου δεν έγραψες κάτι συγκεκριμένο έγραψες κάτι εντελώς γενικό το οποίο δεν αιτιολογησες κάτι το οποίο έκανα στα λεγόμενα μου με την έλλειψη επιθετικού ύφους την οποία σε χαρακτηρίζει και δεν βρίσκω το λογο παρόλα ταύτα θα σου απαντήσω. ΔΕΝ σέβονται όλοι οι καπνιστές αλλά μια μειοψηφία όπως είπα η οποία είναι και η εξαίρεση και η εξαίρεση ειναι για να επιβεβαιώνει τον κανόνα όχι να του δίνει συγχωροχαρτι. Οι καπνιστές με την απειθαρχία τους έφεραν τον εαυτό τους στην κατάσταση που είναι και εξήγησα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ το πώς παραθέτοντας το παράδειγμα με τις γοπες και τις στάχτες,αφού κατάλαβες το παράδειγμα περί προσωπικής υγιεινής καταλαβαίνεις και γιατί δεν υπάρχει καμία ταμπέλα,το πώς θες να το βλέπεις αλλάζει όχι το πώς είναι,αυτή τη στιγμή είμαι σε μια στάση και περιμένω το λεωφορείο να γυρίσω σπίτι μου,θέλεις να βγάλω μια φωτό από την κάθε στάση που θα περάσω και να κάτσουμε να μετρήσουμε μετά τις γοπες μαζί; Χολέρα δεν είναι αλλά ας καταλάβουν ότι δεν μπορούν να καπνίζουν όπου θέλουν επικαλούμενοι δικαιώματα,εκεί ακριβώς τέθηκε η ρητορική μου ερώτηση στο αν ένας καπνιστής έχει παραπάνω δικαιώματα,αφού το τσιγάρο δεν αφορά υγιεινή μέθοδο ας χωνέψει ότι θα καπνίζει σε εξωτερικό χώρο γιατί κι οι άλλοι έχουν δικαιώματα κι ένα από αυτά είναι η ελευθερία του να μην εισπνέουν καρκινογόνο καπνό επειδή ο θεριακλης πληρώνει 4€ για ένα καφέ η μία μπύρα και νομίζει ότι αυτόματα πρέπει να κάνει και ότι γουστάρει,αυτό δεν είναι θέμα παιδείας κάτι το οποίο δεν ανελυσες στο πρώτο σχολιο και αφέθηκε μετέωρο. Όσον αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους ανέφερα πουθενά τη λέξη τεμπέληδες; Η μήπως σου είπαν ότι η τεμπελιά κρύβεται στα γραφεία κι όχι έξω; Γιατί εγώ δούλεψα και στις δύο πλευρέςς και ξέρω τι γίνεται,γιατί σαν συμβασιούχος έτρωγα τους καύσωνες έξω να μαζεύω κλαδιά που έβλεπα από το Γενάρη κομμένα και κανείς δε τα μάζεψε,οπότε μη το πάμε ότι στα γραφεία τεμπελιάζουν και στους δρόμους σκίζονται. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Saggitaro
gregysuper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Nikosmile είπε Ναι καλά, στην Αμερική (μια που έχουμε και τα νούμερα), από τα $326 δις ζημίας... μόνο τα $25,8 δις είναι το αντιστάθμισμα αυτού του κόστους από την φορολογία του καπνού. Οπότε ποιος πληρώνει όλα τα υπόλοιπα 300δις; Οι μη καπνίζοντες! https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4862676/ Ιδιωτικές ασφάλειες υγείας δεν παίζουν αμερική όμως; Δεν νομίζω να τα φορτώνονται οι φορολογούμενοι εκεί (ελπίζω...)
Alex2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Αυτο θα μπορούσε να γίνει αν είχαμε σοβαρό κράτος.Κουμμουνιστικό η μή...αδιάφορο.Προς το παρών είμαστε μπανανία.Και όχι φίλτατε δεν μου διαφεύγει οτι η πλειονότητα των καπνικών είναι εισαγώμενα αλλά τα λόμπυ τους επηρεάζουν τις κυβερνήσεις τους και αυτές την δική μας.Επειδή είμαστε μπανανία. Αλλά ακόμα (μιας και μιλάμε για κομμουνισμό) και αν πάει ο βασικός ανειδίκευτου στα 1500 ευρά (οπερ απίθανο για τα επόμενα 200 χρόνια) θα μπορούσε να ανεβαίνει αντίστοιχα και το πακέτο με τα τσιγάρα.Όταν δεν έχεις να πάρεις....πολύ απλά δεν καπνίζεις.Τώρα στα πρόστιμα....δουλειά δεν γίνεται με πρόστιμα απλά.Θέλει πιο δραστικά μέτρα. Φίλε εκτός από το να πάνε τα τσιγάρα 50€ όπως έγραψες, και μιας και τα πρόστιμα δεν είναι δραστικά μέτρα όπως λες εγώ λέω να κόβουμε και τα 2 χέρια αυτού που καπνίζει.... να δεις μετά... Θα καπνίζει; 2
pavloa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Εχω συνεργείο, είναι σχετικά μεγάλο και έχω 2 μεγάλες πόρτες, όλη μερα είναι ανοιχτές. Αν λέω εγώ τώρα γίνει κάποιος έλεγχος είμαι καλλυμένος ή όχι? Εννοείται οτι μέσα στο γραφείο δεν επιτρέπω το κάπνισμα. Τους βγάζω εκτός γραφείου ακόμη και τον χειμώνα.
liakjim Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Είναι μια αρχή. Προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος ότι στην μπανανία θα αποδώσει το μέτρο.
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε έγραψα ότι θα έπρεπε να υπήρχαν ειδικοί διαμορφωμένοι δημόσιοι χώροι καπνίστηρια. Γιατί πρέπει το κράτος να ασχολείται με τη διευκόλυνση κάποιων να κάνουν το χόμπυ τους σε δημόσια μέρη όταν αυτό είναι εις βάρος των άλλων. Γιατί πρέπει να κάνει δημόσια καπνίστρια για να μπορούν να καπνίζουν οι καπνιστές χωρίς να σκοτώνουν μέσω του παθητικού καπνίσματος τους άλλους και όχι δημόσιες πίστες drag racing ή πίστες φιγούρων για να μην σκοτώνουν οι καγκουρες οδηγοί τους άλλους οδηγούς στα λιμανάκια πχ? Αν θέλει κάποιος να εξασκεί ένα χόμπι να πληρώσει μια λέσχη, κλαμπ, εταιρεία να πάει να το κάνει εκεί. Btw υπάρχουν ήδη εκατομμύρια στρέμματα δήμοσιου χώρου όπου μπορουν να καπνιζουν οι καπνιστές. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από DrLo
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Καποιος να μας βαλει ολο το νομο να δουμε που ακριβως απαγορευεται γιατι τωρα θυμηθηκα τη μλκια με τα τασακια σε υποδοχη που τα μαζευανε και απο εξω
DestinyGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μια γρήγορη ερώτηση. Αν κάποιος θελήσει να κάνει μια καταγγελία για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου, που απευθύνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 19 minutes ago, pavloa said: Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Εχω συνεργείο, είναι σχετικά μεγάλο και έχω 2 μεγάλες πόρτες, όλη μερα είναι ανοιχτές. Αν λέω εγώ τώρα γίνει κάποιος έλεγχος είμαι καλλυμένος ή όχι? Εννοείται οτι μέσα στο γραφείο δεν επιτρέπω το κάπνισμα. Τους βγάζω εκτός γραφείου ακόμη και τον χειμώνα. Στην έννοια των χώρων όπου το κάπνισμα επιτρέπεται εμπίπτουν ενδεικτικά: - Οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και όλων των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, που είναι ανοιχτοί περιμετρικά από δύο τουλάχιστον πλευρές. - Οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων και των κτιρίων που έχουν ομπρέλες ή σκίαστρα – τέντες. - Τα μπαλκόνια και οι ταράτσες των κτιρίων - Οι χώροι οι οποίοι είναι περιμετρικά κλειστοί, αλλά δεν διαθέτουν οροφή, όπως θερινοί κινηματογράφοι, ανοιχτά θέατρα, ανοιχτά γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν διαθέτουν οροφή. - Το αίθριο των κτιρίων και καταστημάτων, που είναι ανοικτό (χωρίς στέγαστρο οποιασδήποτε μορφής).
filipN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Nikosmile είπε Λέτε πολύ λίγα. Δεν έχει σημασία που, πόσο και πότε. Πρέπει να μπει σκληρή ποινή μόνο που καπνίζει κάποιος. Αν θέλουμε να κοπεί αυτή η μάστιγα, πρέπει να μπει η αξίνα στις ρίζες μια και καλή. Θα πονέσουν λίγο οι σημερινοί καπνιστές αλλά οι επόμενες γενιές θα είναι ελεύθερες. Η ελευθερία, αποτελεί βασική αξία του φιλελευθερισμού, στην οποία δίνει πάντα προτεραιότητα. Όμως , δυστυχώς για σένα, γίνεται αντιληπτή ως απουσία καταναγκασμών στις ατομικές επιλογές και συνδέεται με την ανοχή προς τον "άλλο", τον διαφορετικό... 9 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ταλιμπάν? Όχι, φονταμενταλιστής αντικαπνιστής! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από filipN 1
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, DestinyGR είπε Μια γρήγορη ερώτηση. Αν κάποιος θελήσει να κάνει μια καταγγελία για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου, που απευθύνεται? Καλημέρα., https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.lawspot.gr/etiketes/antikapnistikos-nomos&ved=2ahUKEwiDltK7ponkAhXR4KYKHRPxDRoQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1NsJsgiTIFcyNb_628Vdwh https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://edu.klimaka.gr/nomothesia/diaforoi-nomoi/9-apagorevsh-kapnismatos-se-dhmosius-chwrus&ved=2ahUKEwj1mvjoponkAhU8wsQBHXcuDrkQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw0DWBmy-SvDz-0kr7B-n8K_&cshid=1566024251999
opera Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Kostasspil είπε Εχεις κανει καταγγελία; Φιλε μου δε μπορεις να καταγγειλεις τους ανθρωπους- συνεργατες που περνας τη μιση ζωη μαζι τους. Ευτυχως η δυστυχως οι διαπροσωπικες σχεσεις εχουν αντικτυπο στη δουλεια και οταν ο επαγγελματισμος ειναι ενα ερωτηματικο δε ρισκαρεις να διαταραξεις τις σχεσεις αυτες. Το θεμα ειναι να σεβονται και να βγαινουν εξω για τσιγαρο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από opera
Προτεινόμενες αναρτήσεις