Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Και πολύ καλά έκαναν οι αρχές.θέλουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι η Όχι;αλα καρτ δε γίνεται να πάει μπροστά η χώρα.

Λάθος. Τα 100€ είναι χάδι.

Ξαναλέω, άλλη βαρύτητα θα έπρεπε να έχει σε νοσοκομείο, άλλη μπροστά σε εγγυμονουσα και άλλη στο γήπεδο.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Liam Lawrence είπε

Στην πόλη μου παίδες βγηκε παγανια επιθεωρητρια 00:00 το βραδυ σε γνωστή καφετέρια του κέντρου και μοιραζε προστιμα και στον ιδιοκτήτη αλλα και σε πελάτες! Το ευχαριστήθηκα.. Εχουμε φτασει στο σημείο οι μη καπνιστές να θεωρούμαστε παρανοϊκοι, παραλογοι κτλ. 

Δηλαδή θες να πεις πως δεν είναι παρανοϊκό οι καπνιστές να καπνίζουν 20-80 φορές την ημέρα και να έχεις την απαίτηση για το 2ωρο που θα είσαι έξω να μην καπνίσουν τα τσιγάρα που τους αναλογούν σε αυτό το 2ωρο; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δηλαδή θες να πεις πως δεν είναι παρανοϊκό οι καπνιστές να καπνίζουν 20-80 φορές την ημέρα και να έχεις την απαίτηση για το 2ωρο που θα είσαι έξω να μην καπνίσουν τα τσιγάρα που τους αναλογούν σε αυτό το 2ωρο; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;

Ενα 100ρικο στο 15 κυρ'αστυνομε...Εχετε να φατε καταγγελια που δε φανταζεστε, τωρα που αρχισαν να εφαρμοζονται οι νομοι σιγα σιγα. Οχι απλα επειδη ειστε επικινδυνοι για τη δημοσια υγεια, αλλα επειδη ειστε και τοσο θρασεις. Βρισκατε και τα κανατε ομως...

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 - 3  προστιμα οσα τα τσιγαρα που του αναλογουν και θελει να αναψει στο 2ωρο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοροϊδία, παρά την απαγόρευση καπνίζουν παντού όλοι ειδικά σε καφετέριες αλλά σε νοσοκομείο είναι παρατραβηγμένο. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση θα υπάρχουν πάρα πολλές παρόμοιες ακόμα και γιατροί, δεν είναι ανάγκη να βάζουμε εξοντωτικά πρόστιμα και τα 100 ευρώ καλά είναι αρκεί να μπαίνουν σε όλους και να τα πληρώνουν όλοι.

Επεξ/σία από super3bingo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοροϊδία το πρόστιμο των 100 ευρω

Μου θυμίζει την ποινή-χάδι όταν δεν κόβεις αποδείξεις, και που σου κλείνουν το μαγαζί για 24-48 ώρες. 

Έπρεπε να είναι εξοντωτικές οι ποινές, να δεις αν θα το ξανακάνει κανεις

Εδώ στην Ελλάδα μόνο με φόβο κρατιέται ο κόσμος δυστυχως. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι και φυσικα να μεγαλωσουν τα προστιμα,και να μην γινονται τωρα στις αρχες που αλλαξαμε κόμμα για τα ματια του κοσμου.

Μπα κάθε άλλο. Ο έλεγχος ήταν αποτέλεσμα πιέσεων του Α. Μπαρδάκη, ιδρυτή του συνηγόρου των ΑμΕΑ, ο οποίος τρέχει και "πλακώνει" με επιστολές και καταγγελίες όπου βλέπει οτι οι αρχές δεν εκτελούν καλά την δουλειά τους. Υπήρχαν μαρτυρίες οτι κάποιος/οι κάπνιζε εκεί και κανένας δεν έκανε τίποτα.  Πέρα από αυτό εγώ δεν νομίζω να γίνουν γενικευμένοι έλεγχοι παντού, εκεί βέβαια που ήτανε νοσοκομείο αποτελούσε περιπτωσάρα.

1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Η μονη λογικη απορια που μπορει να προκυψει απο το παρον τοπικ ειναι πώς γινεται να μην εχει ηδη απολυθει η συγκεκριμενη ή εστω να ξεκινησει ΕΔΕ εναντιον της ή δε ξερω εγω τι αλλη διαδικασια υπαρχει για τους κυφηνες του δημοσιου.

Τα 100 οταν συλλαμβανουν εργαζομενη σε μοναδα ειδικων λοιμοξεων να καπνιζει περισσοτερο για επιβραβευση-λαφυρο στο καμαρι μας το βλεπω, παρα ως τιμωρια...

ΥΓ. Θα ξεσηκωθουν ομως οι γνωστοι εργατοπατερες της πενταρας και ουτε αυτα δε θα πληρωσει...Θα 'χει μονο να καυχιεται...

Δεν προβλέπεται απόλυση για τους ΔΥ για τέτοιες περιπτώσεις. Μάλιστα παλαιά σε δημόσια υπηρεσία, εργαζόμενος είχε πρόβλημα υγείας επειδή κάπνιζαν οι άλλοι και το ανέφερε στον προϊστάμενο, δεν έγινε τίποτα τελικά, σε οχλήσεις που έκανε προς τους "συναδέλφους" του, απάντησαν οτι αν δεν του αρέσει να ζητήσει μετάθεση σε άλλη υπηρεσία. Αυτά πριν λίγα χρόνια βέβαια, τώρα κατά πόσο έχει αλλάξει το πλαίσιο.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Μακάρι να έρχονταν κάποιος στη δουλειά μου να ρίξει πρόστιμα,μήπως και σταματήσουν οι βρωμιάρηδες να μολύνουν τον αέρα που αναπνέω.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 minutes ago, opera said:

Μακάρι να έρχονταν κάποιος στη δουλειά μου να ρίξει πρόστιμα,μήπως και σταματήσουν οι βρωμιάρηδες να μολύνουν τον αέρα που αναπνέω.

Εχεις κανει καταγγελία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέτε πολύ λίγα. Δεν έχει σημασία που, πόσο και πότε. Πρέπει να μπει σκληρή ποινή μόνο που καπνίζει κάποιος. Αν θέλουμε να κοπεί αυτή η μάστιγα, πρέπει να μπει η αξίνα στις ρίζες μια και καλή. Θα πονέσουν λίγο οι σημερινοί καπνιστές αλλά οι επόμενες γενιές θα είναι ελεύθερες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Λέτε πολύ λίγα. Δεν έχει σημασία που, πόσο και πότε. Πρέπει να μπει σκληρή ποινή μόνο που καπνίζει κάποιος. Αν θέλουμε να κοπεί αυτή η μάστιγα, πρέπει να μπει η αξίνα στις ρίζες μια και καλή. Θα πονέσουν λίγο οι σημερινοί καπνιστές αλλά οι επόμενες γενιές θα είναι ελεύθερες.

Ταλιμπάν?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Ταλιμπάν?

Αυτοί δεν είναι τίποτα μπροστά στην επιδημία του "καπνού". Η επιδημία καπνού είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο κόσμος, σκοτώνοντας περισσότερους από 8 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο σε όλο τον κόσμο (πηγή: WHO).

Τώρα αν είσαι νοήμων πες μας, να παρθούν σκληρά μέτρα ή όχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...