Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100 ευρώ πρόστιμο επεβλήθη σε εργαζόμενη που κάπνιζε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, μετά από επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν στις 8 Αυγούστου, οι Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας, του Τμήματος Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.

• Like 13
  • Thanks 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, runner1960 είπε

100 ευρώ πρόστιμο επεβλήθη σε εργαζόμενη που κάπνιζε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, μετά από επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν στις 8 Αυγούστου, οι Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας, του Τμήματος Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.

Λίγα είναι. 10.000 έπρεπε

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Ωραια, και;

Άρχισαν τα όργανα.

Δημοσ.

Μακαρι να συνεχιστουν οι ελεγχοι και φυσικα να μεγαλωσουν τα προστιμα,και να μην γινονται τωρα στις αρχες που αλλαξαμε κόμμα για τα ματια του κοσμου.

• Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 100 επρεπε να απολυθεί κατευθείαν. 

Στις καφετέριες εστιατόρια θα γίνει κάτι? Το ντουμανι πάει σύννεφο. 

Σε εξωτερικό χώρο εστιατορίων επιτρέπεται? 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και πολύ καλά έκαναν οι αρχές.θέλουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι η Όχι;αλα καρτ δε γίνεται να πάει μπροστά η χώρα.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στην πόλη μου παίδες βγηκε παγανια επιθεωρητρια 00:00 το βραδυ σε γνωστή καφετέρια του κέντρου και μοιραζε προστιμα και στον ιδιοκτήτη αλλα και σε πελάτες! Το ευχαριστήθηκα.. Εχουμε φτασει στο σημείο οι μη καπνιστές να θεωρούμαστε παρανοϊκοι, παραλογοι κτλ. 

• Like 24
  • Thanks 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Liam Lawrence είπε

Στην πόλη μου παίδες βγηκε παγανια επιθεωρητρια 00:00 το βραδυ σε γνωστή καφετέρια του κέντρου και μοιραζε προστιμα και στον ιδιοκτήτη αλλα και σε πελάτες! Το ευχαριστήθηκα.. Εχουμε φτασει στο σημείο οι μη καπνιστές να θεωρούμαστε παρανοϊκοι, παραλογοι κτλ. 

Έτσι μπράβο.

Σε ποια πόλη ?

Δημοσ.

Έδεσσα.. Σε αλλο κατάστημα τον χειμώνα οπου μεσα στο μαγαζι επικρατουσε ομίχλη ρωτησα την σερβιτόρα αν λειτουργεί ο εξαερισμός μου ειπε διστακτικά ναι και μετα αμεσως πηγε στο αφεντικό τον ενημέρωσε για την ερώτηση μου και εκείνος σηκώθηκε και κοιτούσε μεσα στο μαγαζί με υφος ποιος το είπε αυτό 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω ξαναδει το έργο οπότε κρατάω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο θα συνεχίσει αυτό.

Πιο πιθανό είναι να κάνουν απεργία στα νοσοκομεία και να πάρουν "επίδομα τσιγάρου" παρά να εφαρμοστεί ο νόμος.

Είδομεν.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μονη λογικη απορια που μπορει να προκυψει απο το παρον τοπικ ειναι πώς γινεται να μην εχει ηδη απολυθει η συγκεκριμενη ή εστω να ξεκινησει ΕΔΕ εναντιον της ή δε ξερω εγω τι αλλη διαδικασια υπαρχει για τους κυφηνες του δημοσιου.

Τα 100 οταν συλλαμβανουν εργαζομενη σε μοναδα ειδικων λοιμοξεων να καπνιζει περισσοτερο για επιβραβευση-λαφυρο στο καμαρι μας το βλεπω, παρα ως τιμωρια...

ΥΓ. Θα ξεσηκωθουν ομως οι γνωστοι εργατοπατερες της πενταρας και ουτε αυτα δε θα πληρωσει...Θα 'χει μονο να καυχιεται...

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχ@δια θα πληρωσει θα πανε απο το σωματειο και θα καπνιζουν ολοι μαζι αλλου τωρα ισως σε κανα μπαλκονι θαλαμου ασθενων της εντατικης που ειναι και διασωληνομενοι και δε θα παραπονεθουν  :P Αν τους παρουν πρεφα εχει και ταρατσα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...