Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Ανανεώνω το κινητό μου με κοσμοκάρτα και πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα πακέτο ίντερνετ απ' το κινητό μου. Συγκεκριμένα αγόρασα το πακέτο των 3gbs για 7 ημέρες με 4.00€. Το πρόβλημα είναι ότι το πακέτο αυτό προσφέρει πολλά gbs τα οποία δεν προλαβαίνω να τα καταναλώσω και η διάρκειά του είναι πάρα πολύ περιορισμένη (μόνο μια εβδομάδα). Παρατήρησα ακόμη ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο μενού επιλογών το πακέτο των 120mb με 3.02€. Μήπως το προσέξατε και εσείς; Συγκέντρωσα λοιπόν τα διαθέσιμα πακέτα που άκουσα τηλεφωνώντας στο 1330 για αγορά πακέτων ίντερνετ. Εσείς ποιο απ' τα παρακάτω πακέτα χρησιμοποιείτε (όσες και όσοι ανανεώνετε το κινητό σας με κοσμοκάρτα); Την επόμενη φορά μάλλον θα αγοράσω το πακέτο των 2gbs το οποίο όμως είναι μόνο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά τουλάχιστον έχει διάρκεια ενός  μήνα. Εσείς είστε ευχαριστημένοι από τα πακέτα ίντερνετ της Cosmote; Μήπως της Vodafone είναι καλύτερα όσον αφορά στην καρτοκινητή; 

Ευχαριστώ πολύ! 

Καλό Σαββατοκύριακο!! 

Υ.Γ. Πακέτα ίντερνετ της Cosmote:

8gb για1 μήνα 8.50€ giga month
1gb για 24 ώρες 1.00€ giga day
3gbs για Σαββατοκύριακο 2.00€ giga weekend
3gbs για 7 ημέρες 4.00€ giga week

5gb για ένα μήνα 4.50€  αντί για 9.00€ video, music streaming
2 gb για 30 μέρες 4.50€ αντί για 9.00€ Facebook, instagram, Twitter, linkedin, snapchat, pinterest, Tumblr
2gb για ένα μήνα Facebook, what's up, messenger, viber, cosmote message+ και call+ 4.50€ αντί για 9.00€
Απεριόριστo video, music streaming για ένα μήνα 15.00€ αντί για 20.00€
5gb για video, music streaming και 700mb ίντερνετ για 30 ημέρες με 8.50€
2gb για  social media και 700mb internet για 30 ημέρες με 8.50€ 

Δημοσ.

Kαταρχας άλλαξε σε whats up και πέρασε την εφαρμογή της στο κινητό σου.Μετά κάνε ανανέωση μέσω κάρτας ,πιστωτικής/χρεωστικής/paypal.Ετσι θα σου δίνει μέ κωδικους reload it 1200ΜΒ τον μήνα χωρίς να χαλάς χρήματα.Μετά κοιτάς τι πακέτα ομιλίας σε βολεύουν.Μάλλον όχι ,πρωτα κοίτα τα πακέτα και μετά κάνεις όλα τα άλλα.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Kαταρχας άλλαξε σε whats up και πέρασε την εφαρμογή της στο κινητό σου.Μετά κάνε ανανέωση μέσω κάρτας ,πιστωτικής/χρεωστικής/paypal.Ετσι θα σου δίνει μέ κωδικους reload it 1200ΜΒ τον μήνα χωρίς να χαλάς χρήματα.Μετά κοιτάς τι πακέτα ομιλίας σε βολεύουν.Μάλλον όχι ,πρωτα κοίτα τα πακέτα και μετά κάνεις όλα τα άλλα.

Μελέτησα τα πακέτα ίντερνετ του  What's Up  και αφενός διαπίστωσα ότι έχει ίδια πακέτα ίντερνετ με την Cosmote, αφετέρου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι το πιο οικονομικό πακέτο ίντερνετ είναι αυτό των 1200mb. Πάντως τα πακέτα ομιλίας του what's up έχουν μικρή διάρκεια (το ανώτερο 15 ημέρες, με εξαίρεση αυτά που είναι combo και κοστίζουν 8.50€). 

Απ' ότι διάβασα στο site του What's Up,  η πρώτη  αλλαγή από cosmote σε what's up είναι χωρίς χρέωση, οι επόμενες χρεώνονται 3.00€. Εννοεί σε περίπτωση που κάποιος χρηστης κινητής τηλεφωνίας θελήσει να επιστρεψει στα πακέτα της κοσμοτε, θα χρεωθεί με 3.00€ ? 

Δημοσ.

Με what's up αν βάζεις 10 ευρώ το μήνα, έχεις 1.2 gb από reload it. Αγοράζω με 8,5 ευρώ το DIY πακέτο με άλλα 400mb κι επιλέγω και τα 5gb για video streaming και spotify.

Πολλά data κυρίως σε βίντεο θα κάψεις οπότε έτσι έχω δει ότι μου φτάνουν άνετα.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, karetsos είπε

γιατί δεν κατεβάζεις την εφαρμογή της cosmote ώστε να τα βλέπεις όλα εύκολα, από οτ να παίρνεις το 1330;

Έχεις δίκιο είναι πιο πρακτικό° απλώς δεν έχω  αρκετό διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στο κινητό μου. Ίσως όμως να την κατεβάσω σύντομα για να έχω πληρέστερη εικόνα των δεδομένων μου. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inci624 είπε

Μελέτησα τα πακέτα ίντερνετ του  What's Up  και αφενός διαπίστωσα ότι έχει ίδια πακέτα ίντερνετ με την Cosmote, αφετέρου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι το πιο οικονομικό πακέτο ίντερνετ είναι αυτό των 1200mb. Πάντως τα πακέτα ομιλίας του what's up έχουν μικρή διάρκεια (το ανώτερο 15 ημέρες, με εξαίρεση αυτά που είναι combo και κοστίζουν 8.50€). 

Απ' ότι διάβασα στο site του What's Up,  η πρώτη  αλλαγή από cosmote σε what's up είναι χωρίς χρέωση, οι επόμενες χρεώνονται 3.00€. Εννοεί σε περίπτωση που κάποιος χρηστης κινητής τηλεφωνίας θελήσει να επιστρεψει στα πακέτα της κοσμοτε, θα χρεωθεί με 3.00€ ? 

με 10€ εχεις τα 1200ΜΒ (απο ρελοαντ) και πακέτο με 300λεπτα προς όλους και προς whatsup αριθμους κλπ.Πόσα λεπτα χαλάς τον μήνα;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, obby είπε

Με what's up αν βάζεις 10 ευρώ το μήνα, έχεις 1.2 gb από reload it. Αγοράζω με 8,5 ευρώ το DIY πακέτο με άλλα 400mb κι επιλέγω και τα 5gb για video streaming και spotify.

Πολλά data κυρίως σε βίντεο θα κάψεις οπότε έτσι έχω δει ότι μου φτάνουν άνετα.

Ναι, πράγματι   τα data λιγοστεύουν γρήγορα για βίντεο αλλά εγώ δεν βλέπω βίντεο από το κινητό οπότε πάντα μου περισσεύουν δεδομένα. Αφού αγοράζεις επιπρόσθετα και το πακέτο με τα 8.5€ το οποίο έχει διάρκεια ενός μήνα, αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα χρειάζεται να κάνεις ανανέωση; Επειδή μόλις λήξει το πακέτο προφανώς δεν θα έχεις επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο για να αγοράσεις ξανά το ίδιο πακέτο (μήπως βάζεις κάρτα άνω των 10€)? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inci624 είπε

Ναι, πράγματι   τα data λιγοστεύουν γρήγορα για βίντεο αλλά εγώ δεν βλέπω βίντεο από το κινητό οπότε πάντα μου περισσεύουν δεδομένα. Αφού αγοράζεις επιπρόσθετα και το πακέτο με τα 8.5€ το οποίο έχει διάρκεια ενός μήνα, αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα χρειάζεται να κάνεις ανανέωση; Επειδή μόλις λήξει το πακέτο προφανώς δεν θα έχεις επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο για να αγοράσεις ξανά το ίδιο πακέτο (μήπως βάζεις κάρτα άνω των 10€)? 

Ξαναβάζεις κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inci624 είπε

Ναι, κάθε μήνα βάζω 10 ευρώ από μια χρεωστική για να παίρνω και το reload it. Με τους φόρους μένουν 8,93 καθαρά και με αυτά αγοράζω το πακέτο.

Στο DIY πακέτο υπάρχουν διάφορες επιλογές για το τι επιπλέον δώρο θες. Αν εσύ γενικά ξοδεύεις λίγα και σε δεδομένα και σε χρόνο ομιλίας και θες μηνιαίο πακέτο με πχ 4 ευρώ, δε ξέρω να σε βοηθήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Το πακέτο των 120 megabyte έχει όντως καταργηθεί από την εφαρμογή. Αλλά για την ώρα τουλάχιστον μπορείς να το ενεργοποιήσεις αν στείλεις sms με τη λέξη 60MB στο 1330

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

με 10€ εχεις τα 1200ΜΒ (απο ρελοαντ) και πακέτο με 300λεπτα προς όλους και προς whatsup αριθμους κλπ.Πόσα λεπτα χαλάς τον μήνα;

Τα 300 λεπτά προς όλους δεν εντόπισα στα πακέτα ομιλίας του what's up. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-omilias

Μόνο αυτά που έχουν διάρκεια 1 εβδομάδα ή 15 ημέρες βρήκα. 300' λεπτά προς φρογκ ή 60' προς όλους αγοράζω ή συνδυασμό και των δύο και καλυπτομαι. Αλλά δεν εντόπισα αυτό το πακέτο των 300' στο what's up. 

40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξαναβάζεις κάρτα.

Ε, προφανώς. Απλώς δεν θέλω να ανανεώνω το χρόνο ομιλίας μου κάθε μήνα αλλά κάθε 2 μήνες που πρέπει δηλαδή να ανανεωθεί ο χρόνος ομιλίας ειδάλλως γίνεται φραγή κλήσεων.

34 λεπτά πριν, obby είπε

Ναι, κάθε μήνα βάζω 10 ευρώ από μια χρεωστική για να παίρνω και το reload it. Με τους φόρους μένουν 8,93 καθαρά και με αυτά αγοράζω το πακέτο.

Στο DIY πακέτο υπάρχουν διάφορες επιλογές για το τι επιπλέον δώρο θες. Αν εσύ γενικά ξοδεύεις λίγα και σε δεδομένα και σε χρόνο ομιλίας και θες μηνιαίο πακέτο με πχ 4 ευρώ, δε ξέρω να σε βοηθήσω.

Μόλις κοίταξα και για το πακέτο Do It Yourself (DIY). Δεν το είχα προσέξει. Μου φαίνεται πολύ ευέλικτο. Να υποθέσω έχεις κατεβάσει την εφαρμογή και από εκεί κάνεις τις επιλογές σου? 

Και η διάρκεια των επιπρόσθετων πακέτων του DIY είναι ενός μήνα ή εμείς καθορίζουμε τη διάρκειά τους; 

34 λεπτά πριν, bbbb είπε

Το πακέτο των 120 megabyte έχει όντως καταργηθεί από την εφαρμογή. Αλλά για την ώρα τουλάχιστον μπορείς να το ενεργοποιήσεις αν στείλεις sms με τη λέξη 60MB στο 1330

Σ' ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις ότι καταργήθηκε αυτό το πακέτο. Δεν το γνώριζα με σιγουριά. 

Μήπως εννοείς ότι γράφω τη λέξη 120mb στο 1330? 

Παρατήρησα ακόμη ότι στο site γράφει πως η διάρκεια ισχύος της κάρτας με πόσο ίσο η μεγαλύτερο των 12€ είναι 3 μήνες ενώ με πόσο  μικρότερο των 12€ η διάρκεια είναι 2 μήνες. Ποτέ επανήλθε αυτό γιατί απ' τον Μάρτιο είχα διαβάσει ότι και για τις δύο περιπτώσεις η διάρκεια ισχύος θα είναι 2 μήνες. Αν είναι έτσι, είναι καλύτερο να βάλω κάρτα των 12€ στην επόμενη ανανέωση μου. Όπως έχω κάνει και άλλες φορές. 

Επεξ/σία από Inci624
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μεσω της εφαρμογής έχει δωρα που  αυξάνουν τα λεπτά προς όλους.

Α, μάλιστα! Αυτό είναι πολύ θετικό! 

Τα δώρα προσφέρονται μόνο αν ανανεώσεις μέσω της εφαρμογής ή ακόμη και αν ανανεώσεις μέσω του site (δηλαδή αρκεί να έχεις κάνει online ανανέωση). Διάβασα ότι "κολλά" η ανανέωση χρόνου  μέσω της εφαρμογής. 

Την αλλαγή από cosmote σε what's up την κάνουμε και μέσω της εφαρμογής ή με μήνυμα μόνο? 

Επίσης, εγώ έχω ήδη αγοράσει κάποια πακέτα απ' την frog- cosmote αν κάνω αλλαγή σε what's up, θα μεταφερθούν τα πακέτα μου στο what's up ή θα χαθούν? 

Επεξ/σία από Inci624
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inci624 είπε

Α, μάλιστα! Αυτό είναι πολύ θετικό! 

Τα δώρα προσφέρονται μόνο αν ανανεώσεις μέσω της εφαρμογής ή ακόμη και αν ανανεώσεις μέσω του site (δηλαδή αρκεί να έχεις κάνει online ανανέωση). Διάβασα ότι "κολλά" η ανανέωση χρόνου  μέσω της εφαρμογής. 

Αφου δεν αναφέρει κατι στο  site δεν θα ισχύουν εκεί.Πάντως η εφαρμογή είναι πολύ καλή και βολική .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...