madrivermadonus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, chios είπε Αν το σπίτι είναι δικό σου και έκανες θερμοπροσοψη χωρίς να περάσεις αναμονες για utp ( όπως έκανα εγώ πριν μπει η θερμοπροσοψη) κακό του κεφαλιού σου, αν το νοικιάζεις οκ πάσο, καλύτερα να πάρεις το cpe 210 να είσαι σίγουρος. Ότι θες από ρυθμίσεις ρώτα έχω το ίδιο. γνωρίζεις αν μπορεί να δώσει ταυτόχρονα ασύρματα και ενσύρματα ?
chios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Ναι μπορεί, με μια μικρή λεπτομέρεια εγώ στο δικό μου έχω openwrt firmware δεν θυμάμαι αν στο μάνα το έκανε.
madrivermadonus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, chios είπε Ναι μπορεί, με μια μικρή λεπτομέρεια εγώ στο δικό μου έχω openwrt firmware δεν θυμάμαι αν στο μάνα το έκανε. Άρα να γνωρίζει το παλικάρι οτι ως client θα έχει μόνο ενσύρματα ιντερνετ και ως repeater μόνο ασύρματα. εκτος αν πειραματιστεί βέβαια όπως εσύ
mikevchq Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου ένα ζευγάρι CPE510 για point to point link και δουλεύουν 24/7 απροβλημάτιστα. Το link είναι περίπου 500 μέτρα με οπτική επαφή. Μπορούν να δώσουν και ενσύρματα από την δεύτερη θύρα ethernet και μάλιστα με υποστήριξη PoE passthrough (αν πχ θέλεις να βάλεις μια PoE IP Cam). Το παράδοξο είναι ότι παρόλο που το wireless link είναι 300mbps, το ethernet interface ειναι 100. Για την χρήση που τα θές δε ξέρω αν θα τα συνηστούσα γιατί η κεραία είναι κατευθυντική. Μπορεί δλδ να πιάνει δίκτυο μόνο στο δωμάτιο του απέναντι σπιτιού που χτυπάς και όχι στα υπόλοιπα. Επίσης τα 5GHz έχουν μεν λιγότερο θόρυβο και παρεμβολές αλλά και μικρότερη "διατριτικοτητα" στα εμπόδια σε σχέση με τα 2,4GHz. H καλύτερη λύση νομίζω θα ήταν ένα ζευγάρι για να κάνεις point to point και ένα AP από την μεριά του client για να δίνεις ασύρματα και ενσύρματα στο άλλο σπίτι.
The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν διάβασα το τελευταίο μήνυμα πριν την αγοράσω. Είναι πλήρως κατευθυντική κεραία, πρέπει να είναι τελείως στην ευθεία χωρίς μεγάλη απόκλιση. Θα την δοκιμάσω ακόμη λίγο και αν δεν βρω λύση θα την επιστρέψω. Εχω την εντύπωση ότι και με ένα καλό κλασικό access point θα έκανα τη δουλειά μου αλλά δεν είχα κάποιο για να δοκιμάσω. Ακόμη και το απλό router-ακι ZTE φτάνει σχετικά κοντά στο σπίτι. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα