The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Θέλω να πιάνω wifi δίκτυο από ένα σπίτι, σε ένα άλλο που βρίσκεται απέναντι. Απόσταση περίπου 40-50μ. Τα σπίτια βρίσκονται και τα δύο στον 1ο όροφο, Αυτό λογικά θα κάνει τη δουλειά μου; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe510-pharos-5ghz-300mbps-13dbi-outdoor-cpe-p-PER.612745 Επειδή δεν θέλω να κάνω τρύπες στον τοίχο για να περάσω καλώδιο ethernet εξωτερικά στο μπαλκόνι, υπάρχει πρόβλημα αν το τοποθετήσω στην εσωτερική μεριά της μπαλκονόπορτας;;
madrivermadonus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 οπτική επαφή έχεις; υπάρχουν εμπόδια; οταν λες εσωτερικα εννοείς πίσω απο τοίχο; ισως να δούλευε πίσω απο τζάμι. πίσω απο τοίχο θα έχεις πρόβλημα.
chios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 είσαι σίγουρος ότι το wifi που θες να συνδεθείς είναι 5Ghz;; αν ναι θα κάνεις δουλειά, έχω αντίστοιχη κεραία και πιάνω σήμα μέσα από τοίχο 60 μέτρα με πολύ καλό σήμα και χωρίς διακοπές.
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς; Αυτή τη συσκευή θέλω να την συνδέσω μέσω ethernet με ένα ZTE 108L, για να επεκτείνω το σήμα, δίνοντας του ρόλο access point. Το Tp-link θα εκπέμπει στα 5GHZ, που είναι καλύτερα γιατί είναι συχνότητα λιγότερο "φορτωμένη". 50 λεπτά πριν, madrivermadonus είπε οπτική επαφή έχεις; υπάρχουν εμπόδια; οταν λες εσωτερικα εννοείς πίσω απο τοίχο; ισως να δούλευε πίσω απο τζάμι. πίσω απο τοίχο θα έχεις πρόβλημα. Ναι θα το βάλω στο τζάμι για να περνάει καλύτερα το σήμα. Οπτική επαφή υπάρχει. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από The_Judas
kostasbm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 αυτη η κεραια ειναι για εκπομπη και ληψη στους 5ghz στο ειπε και ο chios σιγουρεψου οτι το δικτυο παιζει στους 5ghz η στους 2.4ghz πριν παρεις καποια κεραια που δεν κανει
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Θα σου ψήσει τον εγκέφαλο, δεν είναι για μεσα αυτη η κεραία
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε αυτη η κεραια ειναι για εκπομπη και ληψη στους 5ghz στο ειπε και ο chios σιγουρεψου οτι το δικτυο παιζει στους 5ghz η στους 2.4ghz πριν παρεις καποια κεραια που δεν κανει Οπότε μιλάμε για τους αποδέκτες (κινητά, υπολογιστής κλπ). Ναι σωστό πρέπει να το δω και αυτό. Διαφορετικά υπάρχει και αυτό εδώ: https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe210-24ghz-300mbps-9dbi-outdoor-cpe-p-PER.612746 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Θα σου ψήσει τον εγκέφαλο, δεν είναι για μεσα αυτη η κεραία υπάρχει κάποια αλλη λύση; Κάποιο access point;
kostasbm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Οπότε μιλάμε για τους αποδέκτες (κινητά, υπολογιστής κλπ). Ναι σωστό πρέπει να το δω και αυτό. Διαφορετικά υπάρχει και αυτό εδώ: https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe210-24ghz-300mbps-9dbi-outdoor-cpe-p-PER.612746 υπάρχει κάποια αλλη λύση; Κάποιο access point; αυτο παρε αλλα βαλτο εξωτερικα και βρες λυση να μπει το καλωδιο σπιτι για το ρουτερ σου 1
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 οκ έλεγα μήπως γίνεται να το αποφύγω, γιατί υπάρχουν νέα κουφώματα+θερμοπρόσοψη στον εξωτερικό τοίχο και δεν είναι εύκολο να τρυπήσει.
madrivermadonus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 to ZTE θεωρώ απίθανο να είναι στους 5ghz οποτε κοιτα σε κατι πιο απλο οπως το παραπανω που εβαλε ο kostabm. αν το βαλεις σε τζαμι θεωρω οτι δεν θα εχεις προβλημα αλλα πως θα ανοιγει η μπαλκονοπορτα;
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δίφυλλη-ανακλινόμενη είναι η πόρτα, οπότε η μια πλευρά δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από The_Judas
madrivermadonus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 δοκιμαζεις λοιπον και αν τυχον εχεις προβληματα κοιτας για τρυπα και διελευση καλωδιου. 1
kostasbm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 μια τρυπα Μ3 5 ποντους απο το δαπεδο στο αλλουμινιο και λιγη σιλικονη λευκη...αυτα χρειαζεσαι οταν ομως κανεις θερμομονωσεις και αλλουμινια επρεπε να αφησεις μια διευλεση για 2 καλωδια καπου...θα ηταν ποιο απλα τωρα
chios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Αν το σπίτι είναι δικό σου και έκανες θερμοπροσοψη χωρίς να περάσεις αναμονες για utp ( όπως έκανα εγώ πριν μπει η θερμοπροσοψη) κακό του κεφαλιού σου, αν το νοικιάζεις οκ πάσο, καλύτερα να πάρεις το cpe 210 να είσαι σίγουρος. Ότι θες από ρυθμίσεις ρώτα έχω το ίδιο.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 ...και αν ανοίξει μια τρύπα, τι θα γίνει δηλαδή, θα χαλάσεις ο συντελεστής θερμομόνωσης του σπιτιού . Άνοιξε λοιπόν μια τρύπα και πέρασε την κεραία στο μπαλκόνι, τα υπόλοιπα ειναι αλχημείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα