Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Εχω ενα Iphone 7 παρατημένο. Οθόνη και μπαταρια αλλάχτηκαν  περσυ με τιμη  120 ευρω απο το ihomeservice στην άνοιξη αττικης  . Τη πρωτη φορα που αλλαχτηκαν απο εναν τσαρλατάνο  ιδιωτη εβαλε οθόνη χωρις touch id, ωστοσο πηγα στο ihomeservice. στο ihomeservice μου ειπαν αυθεντική οθονη και μπαταρια 120 τα εβαλα. 1) Μπορει καποιος να μου πει αν ισχυει η αυθεντική οθονη απο τετοια μαγαζια; η απλα σου βαζουν μιας ΑΑ ποιότητας; σε ενα μη εξουσιοδοτημένο οπως το ihomeservice; 2) το κινητο αυτη την στιγμη η οθονη του ειναι λιγο σαν να ειναι σηκωμένη απο την κατω μερια και εχει πιασει μακα.(δουλευει βεβαια άψογα)   και το button ειναι λιγο σαν να εχει μπει στραβα . το dock δεν δουλευει καλα δεν φορτίζει με τη μια δεν μπαινει καλα το lightning  επισης λειπουν τα βιδακια διπλα απο το lightning ακομα εχει χαλασει ο σενσορας ο οποιος σβήνει την οθονη την ωρα που εχεις στο αυτι το κινητο σου και μιλας . Υπαρχει καποιος έμπιστος εδω μεσα που μου προτείνετε που δουλευει με καλα ανταλλακτικά να το αναλάβει; τα κυρίως προβληματα  θεωρω πως ειναι ο σενσορας  που δεν σβήνει η οθονη την ωρα που μιλας και το dock που μαλλον θα θελει αλλαγη . τα αλλα απλα θελουν λιγο ξεμπιχλιασμα και ευθυγράμμιση . Ποσο πιστεύετε κόστος; και αμα δεν υπαρχει εδω μεσα καποιος να το αναλάβει τι μαγαζι προτείνετε εκτός εξουσιοδοτημένου που θα με γδυσουν . Ευχαριστω πολυ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυθεντικά ανταλλακτικά όπως έχουμε πει πολλές φορές δεν υπάρχουν. Πιθανοτατα στο ihomeservice σου έβαλαν ανακατασκευασμενη οθόνη. original LCD δλδ με άλλο τζάμι. Τώρα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει η συσκευή μαζεύονται με σχετικά μικρό κόστος. 

Η υποδοχή φόρτισης θέλει κατά 99% απλά καθάρισμα μάθω μαζεύει χνουδια από τις τσέπες τα οποία με το βγάλε βάλε του φορτιστή γίνονται μια μάζα και εμποδιζουν το φορτιστή να κάνει σωστή επαφή.

Επεξ/σία από Zenor
Δημοσ.

Γνήσια ανταλακτικά υπάρχουν μόνο στα επίσημη service. 

Μπαταρία μπορούσες να άλλαζες στο εξουσιοδοτημένο με 59 ευρώ, ενώ στο ihomeservice πήρες μη γνήσια με 50 ευρώ.

Η οθόνη κάνει 70 ευρώ ενώ στο εξουσιοδοτημένο service 189. Παρόλα αυτά στο εξουδιοδοτημένο θα σου άλλαζαν όλο το πάνω μέρος του iPhone 7  και τώρα θα ήταν καινούριο με τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Τώρα έχασες την αδιαβροχοποιήση σου καθώς και η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά κάτι που καταλαβαίνεις και οπτικά.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, medidia είπε

Γνήσια ανταλακτικά υπάρχουν μόνο στα επίσημη service. 

Μπαταρία μπορούσες να άλλαζες στο εξουσιοδοτημένο με 59 ευρώ, ενώ στο ihomeservice πήρες μη γνήσια με 50 ευρώ.

Η οθόνη κάνει 70 ευρώ ενώ στο εξουσιοδοτημένο service 189. Παρόλα αυτά στο εξουδιοδοτημένο θα σου άλλαζαν όλο το πάνω μέρος του iPhone 7  και τώρα θα ήταν καινούριο με τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Τώρα έχασες την αδιαβροχοποιήση σου καθώς και η εγκατάσταση δεν έγινε σωστά κάτι που καταλαβαίνεις και οπτικά.

Σας Ευχαριστώ για τις απαντησεις  . Τι μου προτεινεις χωρις να μου παρουν το κεφαλι απο χρηματα; Να το παω I system? να τους πω να μου κανουν αδιάβροχοποιηση να βαλουν τον αισθητήρα και να κοιτάξουν το doc? τι κόστος υπολογιζεις περιπου. Υπαρχει καποια εναλλακτική ας ειναι και μη εξουσιοδοτημένο απλα να γινει καλη δουλεια να βαλουν αδιαβροχοποιηση και να το προσέξουν .  Ευχαριστω και παλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Σας Ευχαριστώ για τις απαντησεις  . Τι μου προτεινεις χωρις να μου παρουν το κεφαλι απο χρηματα; Να το παω I system? να τους πω να μου κανουν αδιάβροχοποιηση να βαλουν τον αισθητήρα και να κοιτάξουν το doc? τι κόστος υπολογιζεις περιπου. Υπαρχει καποια εναλλακτική ας ειναι και μη εξουσιοδοτημένο απλα να γινει καλη δουλεια να βαλουν αδιαβροχοποιηση και να το προσέξουν .  Ευχαριστω και παλι

Στο εξουδιοδοτημένο το πιθανότερο είναι είτε να μην το αναλάβουν καθόλου ή να σου πουν να πληρώσεις για νέα οθόνη (189 ευρώ) που πρακτικά σου αλλάζουν όλο το πάνω μέρος. Πρακτικά ακυρώνεις τα 70 ευρώ που σου έδωσες στο ihomeservice. To doc αν ειναι από σκόνη πιθανόν να στο φτιάξουν δωρεάν.

Έπρεπε να πας κατευθειαν σε εξουσιοδοτημένο. Θα πλήρωνες πολύ παραπάνω αλλά το κινητό σου θα ήταν στις εργοστασιακές προδιαγραφές του.

Αν δεν θέλεις να σου πάρουν το κεφάλι σου από χρήματα πήγαινε σε ενα μη εξουσιοδοτημένο να φτιάξουν το dock και να κοιτάξουν τον αισθητήρα (αν φτιάχνεται).

Επεξ/σία από medidia
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω ότι περίπου ταυτίζεται ο προβληματισμός μου, σχετικά με το αν πρέπει να αλλάξω οθόνη στο 7αρι, μιας και αυτή που έχει (η συσκευή είναι refurbished από Document, μιας και το είχα πάει για το γνωστό πρόβλημα θορύβου κατά την εγγραφή βίντεο) ενώ είχε εξαρχής ένα περίεργο γυάλισμα σε δεξιό πάνω σημείο της, πλέον δεν λειτουργεί σωστά ή και καθόλου σε πολλά σημεία της. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν ανοίγω sms μετά δεν μπορώ να επιστρέψω στη συνοπτική λίστα των sms.

Λόγω ότι αρχικά σκεφτόμουν να πάω στο επόμενο μοντέλο, 14, τώρα μάλλον το βλέπω πιο εσπευσμένα για το 13, ωστόσο επειδή νομίζω ότι δεν αξίζει να το δώσω για 50-100€ το πολύ, σκέφτομαι να το κρατήσω ως backup. Βέβαια θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με οθόνη.

Οπότε, συνίσταται η αντικατάσταση με μια όχι γνήσια σε κάποιο γνωστό κατάστημα όπως iRepair ή κάπου αλλού; Όποιος έχει εμπειρία θα βοηθούσε να αναφέρει λεπτομέρειες.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, iYannis είπε

Πούλα το ΟΣΟ-ΟΣΟ....!!

Να το χαρίσω εννοείς... γιατί μάλλον αυτό προκύπτει αν προσπαθήσω να το πουλήσω αφού η τιμή ζήτησης θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή, άσε δε που ο κάθε "σπαζοκλαμπάνιας" (ένα περιορισμένο αλλά συγκεκριμένο αμόρφωτο group, αποδεδειγμένα σε έτερες προσπάθειες μου να πουλήσω ακόμη και βιβλία με συμβολική ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αρχίζουν τις γνωστές "@#πα#π$%ριες" ..."φιλαράκι, πόσο το πουλάς - παρεμπιπτόντως αναγράφεται η τιμή στην αγγελία - θα κάνεις καλύτερη τιμή, θα μου το φέρεις μέχρι το Ουζμπεκιστάν" ή ρωτάνε τόσα πολλά που στο τέλος εντελώς άκυρα ενώ δείχνουν ότι συγκλίνουν στην θετική έκβαση αφού προκύπτουν όσα ζητούν, αρνούνται, δικαίωμα τους βέβαια, αλλά πρόσεχε τι επεσήμανα παραπάνω περί group... και άλλα πολλά) σε ενδεχόμενη αγγελία θα ζητά και να τον πληρώσω κι από πάνω!

Αντί αυτού του βασανιστηρίου, σκέφτομαι ότι καλύτερα να παραμείνει ως backup για την οικογένεια, απλώς αναρωτιέμαι αν θα είναι καλύτερα να επισκευαστεί, οπότε το ερώτημα παραμένει, οθόνη όπως αυτές που ανέφερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...