Προς το περιεχόμενο

Linux Mandrake 10

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγκατέστησα τα Linux Mandrake 10 στο PC μου (παλιότερα είχα την έκδοση 7.1) και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα ... όταν πάω να ανοίξω το cdrom ή το floppy μου λέει mount permission denied ενώ μπαίνω στο σύστημα ως root !!

Tο ίδιο μήνυμα μου βγάζει ακόμα και όταν προσπαθώ να κάνω mount από την κονσόλα.

Επίσης ξέρω ότι έχει ειπωθεί δεκάδες φορές , αλλά ακόμη και τώρα έχω προβλήματα με το Netmod(σειριακό) στη δημιουργία ISDN σύνδεσης.

Ακολουθώ πλήρως τον οδηγό σύνδεσης που έχει βγάλει σε .pdf η Οtenet , αλλά όταν κάνω query modem μου λέει modem busy.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

oson afora to cdrom&floppy to mandrake trexei automata to supermount to opoio doulebei automata to mounting twn siskeuwn.

diladi otan baleis ena CD ... automata ginetai mount.

gia perissoteres plirofories:

man fstab

man supermount

apo tin alli mporeis na kleiseis to supermount (rmmod supermount) kai na doulebeis me ton palio tropo xeirokinita.

gia to netmod. an to sindeses stin prwth siriakh tha einai sto /dev/ttyS0. an to baleis stin uSB tha einai stin /dev/usb/acm/0 min kaneis tpt apo tis odigies pou exei sto site giati anaferontai se palioteres ekdoseis. Sto mandrake 10 ginontai automata.

apla sto dialer (kppp) bgale tis epiloges gia ton ixo katw katw ... M0L0, M1L1, M2L2 bale keno ekei... kai init string 1: AT init string 2: ATB40

filika hayzel

Το ξέρω ότι τρέχει αυτόματα το supermount , αλλά όταν κάνω διπλό κλικ για να ανοίξω το cdrom μου λέει "mount permission denied".Το "χειροκίνητο" mount το έκανα ως εναλλακτική λύση.

OK το πρόβλημα λύθηκε απενεργοποίησα το supermount και τώρα ανοίγει κανονικά τα cdrom.

Οσον αφορά το Netmod το είχα συνδέσει στην com2 που απ'ότι φαίνεται αντιστοιχεί στο /dev/ttyS4 και όχι στο /dev/ttyS1 όπως νόμιζα !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...