Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αλλάξω πληκτρολόγιο σε ένα HP Pavilion 15-r127nv. Προφανώς από Κίνα, γιατί δεν το χρησιμοποιώ αρκετά ώστε να αξίζει τα 40€ που κάνει ένα γνήσιο. Το θέμα μου είναι ότι δεν βρίσκω για το συγκεκριμένο μοντέλο κάτι. Δεν έχω αλλάξει ξανά πληκτρολόγιο σε laptop και δεν ξέρω τι παίζει. Αυτό εδώ φαίνεται ίδιο, αλλά θα κάνει; Και αν όχι που αλλού μπορώ να κοιτάξω;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, DaDiRa είπε

Ψάχνω να αλλάξω πληκτρολόγιο σε ένα HP Pavilion 15-r127nv. Προφανώς από Κίνα, γιατί δεν το χρησιμοποιώ αρκετά ώστε να αξίζει τα 40€ που κάνει ένα γνήσιο. Το θέμα μου είναι ότι δεν βρίσκω για το συγκεκριμένο μοντέλο κάτι. Δεν έχω αλλάξει ξανά πληκτρολόγιο σε laptop και δεν ξέρω τι παίζει. Αυτό εδώ φαίνεται ίδιο, αλλά θα κάνει; Και αν όχι που αλλού μπορώ να κοιτάξω;

Το παλιό πληκτρολόγιο δέν έχει κάποιο part number να ψάξεις με αυτό στο ebay ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, meletis_m είπε

Το παλιό πληκτρολόγιο δέν έχει κάποιο part number να ψάξεις με αυτό στο ebay ;

Δεν το έχω ανοίξει. Οκ, θα το ψάξω έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DaDiRa είπε

Δεν το έχω ανοίξει. Οκ, θα το ψάξω έτσι.

Φιλε για κοιταξε λιγο αυτο μηπως ειναι ιδιο λογικα κανει επειδη το εχει το λαπτοπ σου στην περιγραφη...

https://www.ebay.com/itm/FOR-HP-15-r127nv-15-r128ne-15-r129ne-15-r129nl-15-r130nf-15-r009ns-US-keyboard/273241347472

edit. Τωρα ειδα ενα ρωσικο πληκτρολογιο που ειχες βρει με 6 ευρω παρομοιο φαινεται αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει και τι γινεται με τα γραμματα. Εγω το πρωτο που βρηκα σου προτεινα περιμενε μη βρουμε κανα φθηνοτερο. Μιας και ειδα οτι δεν εχεις αλλαξει ξανα μια καλωδιοταινια ειναι ολη η δουλεια και πως θα το βγαλεις απο τα κλιπς αλλα θελει προσοχη μη χαλασεις το κουμπωμα της καλωδιοταινιας...

Επεξ/σία από christosx13
  • Like 1
Δημοσ.

Ίδια πρέπει να είναι. Δεν φαίνονται καλά οι ταμπέλες τους, αλλά όσο μπορώ να διακρίνω νομίζω πως είναι ίδιες.
Btw, τώρα είδα ότι το aliexpress έχει και ερωτήσεις. Απ' ότι φαίνεται ρώτησε και άλλος κόσμος για διάφορα άλλα μοντέλα και τους έχουν απαντήσει ότι κάνει για όλη τη σειρά 15. Ε, στην τελική θα το ρισκάρω. 6 ευρώ είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DaDiRa είπε

Ίδια πρέπει να είναι. Δεν φαίνονται καλά οι ταμπέλες τους, αλλά όσο μπορώ να διακρίνω νομίζω πως είναι ίδιες.
Btw, τώρα είδα ότι το aliexpress έχει και ερωτήσεις. Απ' ότι φαίνεται ρώτησε και άλλος κόσμος για διάφορα άλλα μοντέλα και τους έχουν απαντήσει ότι κάνει για όλη τη σειρά 15. Ε, στην τελική θα το ρισκάρω. 6 ευρώ είναι.

Μπραβο αυτο κανε στειλε του ακριβως το μοντελο απο το λαπτοπ  σου ιδιο φαινεται αυτοι ξερουν αν κανει αλλα δε μπορουν να τα γραψουν ολα στην περιγραφη.

Και ρωτα τον κιολας μηπως εχει  και αμερικανικο (Δεν ξερω κατα ποσο προβλημα ειναι το οτι ειναι ρωσικο)

Επεξ/σία από christosx13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...