Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έσοδα από τη σειρά φορετών συσκευών (wearables) της Apple, που αποτελείται κυρίως από τα μοντέλα Apple Watch και τα AirPods, σύμφωνα με αναλύσεις και εκτιμήσεις της εταιρείας Above Avalon, θα ξεπεράσουν μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, τα έσοδα από τις πωλήσεις υπολογιστών (Mac) και tablets (iPad).

Αν και η Apple δεν δίνει στην δημοσιότητα στοιχεία για τις πωλήσεις της στην κατηγορία των wearables, η Above Avalon έκανε την σχετική εκτίμηση βασιζόμενη στο οικονομικό μοντέλο της εταιρείας και σε δεδομένα από συνολικές πωλήσεις. Σύμφωνα με τον αναλυτή Neil Cybart της Above Avalon, η Apple έχει ξεπεράσει τις 70 εκατομμύρια πωλήσεις στην κατηγορία των wearables σε μία χρονιά, και η κατηγορία γνωρίζει ανάπτυξη με ετήσιο ρυθμό μεταξύ 55% και 60%. Με αυτό το ρυθμό λέει ο αναλυτής ότι τα wearables θα ξεπεράσουν –από άποψη εσόδων- τόσο τα iPad όσο και τους υπολογιστές Mac προς το τέλος του 2020 και θα γίνουν η τρίτη μεγαλύτερη προϊοντική κατηγορία της Apple μετά τις συσκευές iPhone και τις υπηρεσίες (Services).

345087309_WearablesShareofAppleDeviceUnitSales(AboveAvalon).png.f8604faea571937883442626797f1c1b.png

Από άποψη συνολικών πωλήσεων (σε μονάδες), μία στις πέντε συσκευές της Apple είναι σήμερα «φορετή συσκευή» (wearable). Η ανάπτυξη των AirPods συγκεκριμένα εκτιμάται στο 80%. Η Apple επωφελείται επίσης και από τις αυξημένες τιμές των Apple Watch και AirPods. 

Ο Neil Cybart υποστηρίζει ότι η Apple θα είναι ασταμάτητη στην συγκεκριμένη κατηγορία λόγω τις τεράστιας βάσης εγκατεστημένων συσκευών και του οικοσυστήματος της. Η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο, υποστηρίζει ο αναλυτής, για να αποκτήσει μία βάση από 100 εκατομμύρια χρήστες για το Apple Watch και άλλους τόσους χρήστες για τα AirPods –παρόλο τα AirPods ξεκίνησαν να πωλούνται αρκετά αργότερα. Η κατηγορία των wearables της Apple αναμένεται να φέρει πολλά περισσότερα έσοδα στην εταιρεία, αν αληθεύουν οι φήμες για τα Apple Glasses.

2058038581_AppleGadgetUnitSales(AboveAvalon).png.3098f0a1e8b7917ec3a93705e06d0e4f.png

9to5Mac

GSMArena

View full article

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε σατανάδες mods, βαλθήκατε χρονιάρα μέρα να μας βάλετε να μαλλιοτραβηχτούμε με τις ειδήσεις που ανεβάζετε. 

Έχω και τον άλλον τον "νεκρό μπιλιάρδο 1", αρπάζεται αμέσως. 

Έλεοc κάπου χριcτιανοί!

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.

Μόνο εμένα με πονάνε τα αυτιά μου με τα σκληρά πλαστικά ακουστικά της Apple μετά από το πολύ μισή ώρα χρήσης ... Επίσης το Apple Watch ήταν ανάγκη να είναι τόσο εύθραυστο ... Που ακούστηκε ρολόι να προστατεύεται από γυαλί. Επίσης στην σπορ έκδοση δεν μπορούσανε να του έχουν καμία προστασία ... Δεν ξέρω αλήθεια , όλα για την γκλαμουρια τα κάνουν ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που φαίνονται δηλαδή οταν είσαι έξω. Πως θα πουλήσεις μόστρα χωρίς ένα airpod ή apple watch ρε αδερφέ?

Επεξ/σία από cool_ted
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Μόνο εμένα με πονάνε τα αυτιά μου με τα σκληρά πλαστικά ακουστικά της Apple μετά από το πολύ μισή ώρα χρήσης ... Επίσης το Apple Watch ήταν ανάγκη να είναι τόσο εύθραυστο ... Που ακούστηκε ρολόι να προστατεύεται από γυαλί. Επίσης στην σπορ έκδοση δεν μπορούσανε να του έχουν καμία προστασία ... Δεν ξέρω αλήθεια , όλα για την γκλαμουρια τα κάνουν ;

Ναι. 

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Μάλλον θα χρησιμοποιείς απομιμήσεις 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Vasilisxd said:

Τρισήμιση χρόνια έχω Apple Watch, τίποτα δεν έχει πάθει. Και δεν το βγάζω από πάνω μου παρά μόνο για φόρτιση - ντους, ύπνος, θάλασσα, γυμναστήριο, το φοράω. Δεν το λέω και περισσότερο ή λιγότερο εύθραυστο από οποιοδήποτε άλλο ρολόι...

5 minutes ago, cool_ted said:

Αυτά που φαίνονται δηλαδή οταν είσαι έξω. Πως θα πουλήσεις μόστρα χωρίς ένα airpod ή apple watch ρε αδερφέ?

Το να με έχει βολέψει κάτι και να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων δεν παίζει σαν πιθανότητα στο μυαλό σου; Ξέρεις δεν είμαστε όλοι στη μετεφηβεία εδώ για να σκεφτόμαστε τη μόστρα... 

• Like 19
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, cool_ted είπε

17 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Καλύτερα γυαλί γιατί ξέρεις και το προσέχεις κάποιοι άλλοι έβαζαν κάμερες από ζαφείρι και ήταν γιαλαντζι

Επεξ/σία από Deadpool 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Ρε μάγκες η είδηση είναι ότι δεν αλλάζει ο κόσμος τα ipad και τα Mac (πιθανώς γιατί είναι ευχαριστημένος και ενδεχομένως επειδή δεν έχει βγει κάτι "δραματικά" καλύτερο...)... έτσι η Apple δίνει τα ρέστα της για τα wearables...μέχρι να βγουν 2-3 πολύ αξιόπιστα και με ικανοποιητική αντοχή στο χρόνο και μετά θα μας "σαπίσουν" στο AppleTV και τα γυρω-γυρω-ables από αυτό (TV, VR, ασύρματα ηχεία, ακουστικά...βάσεις). Bussiness plan και marketing έχουν οι κουφάλες... για να δούμε όμως και το νέο 11αρι...

• Like 1
Δημοσ.

Ο πατερας. μου συνηθιζε να λεει ,σε κάθε εποχή υπάρχουν τα κορόιδα για να ζούνε κάποιοι σαν βασιλιάδες

• Thanks 4
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Τα wearables έχουν πλάκα. Τα airpods τα λατρεύω. Είχα διαβάσει διάφορα ότι πέφτουν από αφτιά κτλ. Αλλά με έχουν βολέψει φουλ (όπως με είχαν βολέψει και τα ενσύρματα). Βέβαια είναι και θέμα αφτιού φαντάζομαι. Το apple watch δεν ξέρω αν έχει νόημα. Φτάνει που βλέπω email στο mac και ταυτόχρονα στο iphone και στο ipad. Να αρχίσει να με αγχώνει και το ίδιο μου το χέρι με τα mails; :P

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι η apple με τα airpods κατάφερε επιτέλους να προσφέρει στον καταναλωτή τα ιδανικά ασύρματα ακουστικά και φυσικά...έπεται συνέχεια ☺️

Επεξ/σία από _angel_
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είμαι φανατικός αντί Apple.

Αλλά στα Smartwatch, δεν έχει αντίπαλο ούτε καν κοντά της. Όχι να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, παρόλο που δεν έχω φορέσει σαράντα χρόνια ρολόι, τώρα δεν μπορώ χωρίς Smartwatch. Έστω τα Wear OS, εφόσον δεν έχω τη δυνατότητα για Apple.

Όταν δοκίμασα σε ένα κατάστημα το Apple Watch 4, έπαθα πλάκα. Καμία σχέση η εμπειρία με αυτά της Samsung κι εννοείται καμία σχέση με τα Wear OS κλπ.

Πραγματικά είναι για μένα λόγος να πάει κάποιος στο οικοσύστημα της Apple. Απλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω το κόστος για να μεταφέρω τα πάντα εκεί, καθώς, δεν είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσω επαγγελματικά.

Αν πάρεις προηγούμενης γενιάς τηλέφωνο, tablet και ρολόι, θες δύο και χιλιάρικα. Ε είναι εκτός προϋπολογισμού μου για κάτι που δε θα μου αποφέρει κέρδη. 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...