tyf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Πριν δύο μέρες είδα μια κάρτα kfa2 2080 rtx στα 298 ευρώ σε ένα μαγαζί στο Amazon de. Έκανα παραγγελία αλλά μου την ακύρωσε χωρίς να κάνει χρέωση στην κάρτα. Σήμερα βλέπω ένα αλλά μαγαζί να έχει βάλει ίδια τιμή ίδια κάρτα με μεγαλύτερα μεταφορικά. Έκανα την παραγγελία και μου έκανε την χρέωση κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι θα την στείλει η θα φάω άκυρο? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον? αν φάω άκυρο το refund από Amazon αργεί?
tonkpils Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Θα είναι σαν να έχεις rtx 2080, αλλά δεν θα έχεις.
tz_aristotelis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, tonkpils είπε Θα είναι σαν να έχεις rtx 2080, αλλά δεν θα έχεις. Γέροντας Παϊσιος? 1
zx1234r Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Είναι απάτη φίλε. Ακύρωσε και ζητα refund. Μίλα με την τράπεζα σου για να κάνεις ακύρωση συναλλαγής. Κάρτα του 700ρικου σε 300 είναι μουφα.
sotirisl Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 φαίνεται από χιλιόμετρα ότι είναι απάτη, λογικά θα σου ακυρώσει το Αμαζον την παραγγελία από μόνο του... Μα καλά, πως την πατάτε έτσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καρτα εννοειται πως δε θα παραλαβεις, το μονο που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν θα παρεις πισω τα λεφτα σου και αν αυτο προκειται να συμβει συντομα. Εφοσον μιλαμε για απευθειας πληρωμη με καρτα, μιλα αμεσα με την τραπεζα σου μηπως και προλαβεις να ακυρωσεις τη συναλλαγη, διαφορετικα... ΥΓ. Και νταξει, βλεπεις οτι η πρωτη σου προσπαθεια στραβωσε. Πώς στο καλο δεν αναρωτιεσαι τι παιχτηκε, αλλα πας ντουγρου να την ξαναπαραγγειλεις στον αμεσως επομενο που σου πουλαει κατι υπερβολικα καλο για να ειναι αληθινο; Ουτε καν ενας προβληματισμος; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
tyf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Συγνώμη εφόσον κάνω μέσω Amazon την πληρωμή πως θα μου κάνει απατη Εγώ με την αμαζον έχω να κάνω. Από αυτούς θα ζητήσω refund σωστά?
Grim Ripper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, tyf είπε Συγνώμη εφόσον κάνω μέσω Amazon την πληρωμή πως θα μου κάνει απατη Εγώ με την αμαζον έχω να κάνω. Από αυτούς θα ζητήσω refund σωστά? Δεν την πουλάει το Amazon, την "πουλάει" 3ος. Δες στην εικόνα που έβαλες το "Sold by:" . Στο Amazon υπάρχουν και απλά μαγαζιά/πωλητές τα πράγματα δεν τα πουλάει μόνο το ίδιο το Amazon.
mak3don Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Με τα λίγα γερμανικά μου.. Απο κατω γράφουν αρκετά άτομα πως η τιμή δεν είναι ρεαλιστική και μάλλον είναι scam κάποιος γραφει πως παρέλαβε και ενας ακόμη πάλι οτι παρέλαβε αλλα η καρτα τα έφτυσε σε 3 βδομάδες.. Όπως και να έχει καλυτερα ακύρωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα