Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσα να τα ονομασω και ως 'παπουτσια θαλασσης', αλλα οπως ειδα, με αυτη την ορολογια, μαλλον εννοουν καποια υποδηματα απλης μορφης, για περπατημα στην παραλια.

Ας πουμε, προφανως αυτα εδω, δεν ειναι για να μπεις στην θαλασσα...

https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/papoutsia-thalassis/papoutsia-thalassis-andrika/

Εγω ομως αυτα που ψαχνω, δεν ξερω αν τα λενε παπουτσια, πεδιλα, ή οτι αλλο, αλλα ειναι αυτα που μπορεις να τα φορας και να μπεις μεσα στην θαλασσα και να κολυμπησεις με αυτα, διχως να τα βγαλεις απο τα ποδια σου, ή διχως να βγαινουν ευκολα. Θα ηθελα κατι απλο, διακριτικο, και πιστευω οτι κατι πρεπει να υπαρχει. Αν δε, εχει και στα jumbo, για την μικρη χρηση που τα θελω, ακομη καλυτερα. Τα ποδια μου πραγματικα 'αναστεναζουν' σε πετρωδεις παραλιες, στο μπες-βγες στην θαλασσα, και τελευταια γυρω μου(ευτυχως οχι σε μενα), δεν ηταν και λιγα τα κρουσματα με λουομενους που πατησαν αχινους....και να λειπει τετοιο βυσσινο...

Μπορειτε να με προσανατολισετε, πως λεγεται αυτο που ψαχνω, και αν πουλανε στο jumbo ή αλλου, και αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις τετοια;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mindreader είπε

Θα μπορούσα να τα ονομασω και ως 'παπουτσια θαλασσης', αλλα οπως ειδα, με αυτη την ορολογια, μαλλον εννοουν καποια υποδηματα απλης μορφης, για περπατημα στην παραλια.

Ας πουμε, προφανως αυτα εδω, δεν ειναι για να μπεις στην θαλασσα...

https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/papoutsia-thalassis/papoutsia-thalassis-andrika/

Εγω ομως αυτα που ψαχνω, δεν ξερω αν τα λενε παπουτσια, πεδιλα, ή οτι αλλο, αλλα ειναι αυτα που μπορεις να τα φορας και να μπεις μεσα στην θαλασσα και να κολυμπησεις με αυτα, διχως να τα βγαλεις απο τα ποδια σου, ή διχως να βγαινουν ευκολα. Θα ηθελα κατι απλο, διακριτικο, και πιστευω οτι κατι πρεπει να υπαρχει. Αν δε, εχει και στα jumbo, για την μικρη χρηση που τα θελω, ακομη καλυτερα. Τα ποδια μου πραγματικα 'αναστεναζουν' σε πετρωδεις παραλιες, στο μπες-βγες στην θαλασσα, και τελευταια γυρω μου(ευτυχως οχι σε μενα), δεν ηταν και λιγα τα κρουσματα με λουομενους που πατησαν αχινους....και να λειπει τετοιο βυσσινο...

Μπορειτε να με προσανατολισετε, πως λεγεται αυτο που ψαχνω, και αν πουλανε στο jumbo ή αλλου, και αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις τετοια;

σε μαγαζια με ειδη αλιειας θα βρεις απο φτηνα μεχρι ακριβα. Τα φτηνα μπορει να ειναι αβολα. Τα πιο σωστα που εχω δει τα βγαζει η τερα αλλα ειναι τσιμπημενα σε τιμη. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ νομίζω ότι κάνουν αυτά που δείχνεις.

Αυτα ειναι με λαστιχο, ετσι κρατανε στο ποδι. Υπαρχει περιπτωση να μπεις θαλασσα, και να μην βγουν απο τα ποδια και να μην τα χασεις;

Νομιζω μονο με λουρακι, να πιανει το ποδι πισω στον αστραγαλο, μπορει να γινει σωστη δουλεια.

22 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

σε μαγαζια με ειδη αλιειας θα βρεις απο φτηνα μεχρι ακριβα. Τα φτηνα μπορει να ειναι αβολα. Τα πιο σωστα που εχω δει τα βγαζει η τερα αλλα ειναι τσιμπημενα σε τιμη. 

Σαν αυτα?

https://www.dimitriadis.gr/rouxa-papoutsia/papoutsia/thalassis/

-----

Εχει δοκιμασει κανεις σαν αυτα του jumbo, σε αυτο το στυλ, με λαστιχο, να μου πει αν βγαινουν απο το ποδι μεσα στη θαλασσα;

Δημοσ.

Νομίζω ξέρω τι ψάχνει ο ts αξία η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά χρόνια που δεν έχω δει τέτοια παπούτσια

Και τέτοιο να υποθέσω.

528-7301.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Μπαλαρίνες θαλάσσης;

😋

εχω κατι τετοια διαφανα arena π τα λεω κ@ποτες ποδιων.

Update, της τερα ειναι αυτα και τα εχουν προσφορα. Θα τα τσιμπουσα αλλα θελουν 15 ευρω μεταφορικα

https://terra-nation.com/pahera.html?___store=en

Επεξ/σία από Ablaoublas_542
Δημοσ.

Έχω παρει τέτοια απο jumbo σαν του Λίνκ, και απο Σκλαβενίτη στη μάνα μου 😛 επισης ομολογώ οτι έχω φορέσει και εγώ σε παραλία με φουλ πέτρες. Μια χαρά μένουν στο πόδι μές τη θάλασσα.

Για όποιον ενδιαφέρεται για καλύτερη ποιότητα, έχουν και τα instersport bodyglove & head έως 20€ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Αυτα ειναι με λαστιχο, ετσι κρατανε στο ποδι. Υπαρχει περιπτωση να μπεις θαλασσα, και να μην βγουν απο τα ποδια και να μην τα χασεις;

Νομιζω μονο με λουρακι, να πιανει το ποδι πισω στον αστραγαλο, μπορει να γινει σωστη δουλεια.

Σαν αυτα?

https://www.dimitriadis.gr/rouxa-papoutsia/papoutsia/thalassis/

-----

Εχει δοκιμασει κανεις σαν αυτα του jumbo, σε αυτο το στυλ, με λαστιχο, να μου πει αν βγαινουν απο το ποδι μεσα στη θαλασσα;

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω δει κόσμο να κολυμπάει με παρόμοια.

• Like 1
Δημοσ.

παπουτσια watersports ψαξε, εγω αυτα που χρησιμοποιω για σερφ κλπ δε φευγουν με τιποτα. Velcro στο ποδι και λαστικο που σφιγγει στον αστραγαλο

πχ

eqyww03032_20syncroreefroundtoeboot,p_kvj0_frt1.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...