myst77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, έπειτα από πολλά χρόνια σκέφτομαι να αλλάξω TV Μέχρι τώρα έχω μια Sony 40" FHD Αρχικά έλεγα να ανέβω στις 55" αλλα τώρα σκέφτομαι να πάω 60". Για 65" δεν το βλεπω με τοσο καλο ματι γιατι γεμιζει ο χωρος διπλα στη TV, εχει παραθυρο απο πισω κτλ Με μια έρευνα που έκανα μάλλον αποκλείω Samsung λογω αφαιρεσης DTS codec και επίσης "γέρνω" προς VA panel Διαθέσιμο budget: Περιπου 650max Απόσταση και γωνία θέασης: 3.30m σε ευθεία το μέγιστο. σε διπλανό καναπέ που έχει μικρη γωνια κλήσης απόσταση από 2.30m ως 2.80m Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : Διάφορες χρήσεις: Αθλητικά από Cosmote TV, ταινιες σειρές 1080p από torrent, λογικά και νέα συνδρομή netflix. Επίσης συχνά θα συνδέεται και PS4 Pro και στο μέλλον θα έρθει αγορά PS5 Προτίμηση σε μέγεθος : Ενώ αρχικά σκεφτόμουν για 55" τώρα προτιμώ 60", δεν το βλέπω με τόσο καλό μάτι για μεγαλύτερη Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; : 4K, HDR, Smart Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : LG 60UM7100PLB (649€ από εκεί που θέλω να τη πάρω) και LG 60UK6200PLA (529€ από εκεί που θέλω να τη πάρω) Παραθέτω συγκριτικό μαζί με μια 65" μέσα: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0bc9c6696 ΜΕ μελέτη του συγκριτικού είδα ότι η 60UM7100PLB ειναι σαν να λέμε το επόμενο μοντέλο της 60UK6200PLA (είδα ότι έχει ελαφρώς καλύτερο response time, ήχο, OS αλλά δεν έχει 3.5 audio jack, άχρηστο για μένα) Αξιζουν αυτές οι διαφορές για να πάω στη πιο ακριβή; Υπάρχει κάποιος λόγος να πέσω σε κάτι στις 55"; Ευχαριστώ
Age4Greeks Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Για μένα δεν αξίζει να πας στο 2019 μοντέλο -τουλάχιστον ακόμη- αν η UK6200 είναι σίγουρα VA η τιμή για 60'' είναι ελκυστικότατη. 2) Το επίσης σίγουρο είναι ότι από τις 40 στις 60 θα σου φανεί άλμα. Αν σε παίρνει όμως ο χώρος και η απόσταση γιατί όχι; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Age4Greeks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα