Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Νέος κάτοχος iPhone και θέλω να μάθω αν γίνεται το εξής:

Έχω κατεβάσει το google photos για να βλέπω τις φωτογραφίες που είχα στο Android αλλά θέλω οι καινούργιες φωτό που βγάζω να αποθηκεύονται μόνο στο iCloud και όχι στο google photos.Δηλ θέλω το google για τις παλιές και το iCloud για τις νέες φωτό.

Γίνεται κάπως αυτό;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εφόσον βγάζεις φωτογραφίες με την περοεγκατεστημένη κάμερα του iPhone, τότε αυτόματα ανεβαίνουν στο icloud. Από την άλλη, αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να αποθηκεύονται και στο cloud της google,τότε θα ανεβαίνουν και εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να το διατυπώσω πιο σωστά δεν θέλω να τις βλέπω ούτε στην εφαρμογή της google.Οχι απλα να μην τις περνάει στο cloud

Επεξ/σία από ozric
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

google photos   

Ρυθμίσεις--->Δημ. αντ. ασφαλείας και συγχρονισμός--->Απενεργοποιείς Δημιουργία αντιγρ. ασφ. και συγχρ.

Επεξ/σία από enterhere
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ozric είπε

Αυτό κάνω αλλά εμφανίζονται στην εφαρμογή.

Τα εμφανίζει στην εφαρμογή επειδή υπάρχουν οι φωτογραφίες μέσα στην συσκευή σου. Δεν τα έχει συγχρονίσει στο Cloud.

Αν βάλεις την εφαρμογή google photos σε άλλη συσκευή και κάνεις log-in στον λογαριασμό σου δεν θα βλέπεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο iPhone.

Επεξ/σία από enterhere
Δημοσ.
Στις 16/8/2019 στις 6:20 ΜΜ, ozric είπε

Αυτό κάνω αλλά εμφανίζονται στην εφαρμογή.

Εφοσον ειναι αποθηκευμενες online θα εμφανιζονται στην εφαρμογη photos τησ google. για να μην εμφανιζονται διεγραψε τες online αλλα θα τις χασεις.

τωρα μπορεις βεβαια να τις κατεβασεις ολες και να τις αποθηκευεσεις στο photos app του iphone και θα ανεβουν στο icloud και τις σβηνεις απο το google photos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...