Προς το περιεχόμενο

Router Annex K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ρουτερ συγκεκριμένα να εχει το ANNEX K, επειδή οτι βλέπω στην αγορά ολα παρέχουν ΑΝΝΕΧ Α, Β, L, οποιος γνωρίζει κατι ας μου πει.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχω ενα ΖΤΕ της Νοβα το τελευταιο μοντελο 2019 μαιο. που ανοίγει μονο σε ΑNNEX K. Το θέλω επειδή το πορτ της καμπίνας συγχρονίζει κατα +5mbps παραπάνω απο οτι το ANNEX B που μου χει δώσει ο ΟΤΕ το speedport. 

Δημοσ.

Το Annex B είναι ISDN. Μήπως έχεις VDSL που δεν έχει σημασία το Annex που γράφει; Γενικά, αναλόγως με το chipset, κάθε modem συγχρονίζει διαφορετικά.

Δημοσ.

Σίγουρα το κάθε ρουτερ συγχρονίζει διαφορετικά αλλά εδώ βλέπω ανάλογα σε τι πορτα σε χουν συνδεμενο απο την καμπίνα πρεπει να βρεις και το αντιστοιχο ρουτερ πιστέυω. 

Σε Αnnex B οπως το Speedport του ΟΤΕ συγχρονίζει γύρω στα 30mpbs ενω το zte που εχω τωρα πιανει αρκετα παραπανω

Screenshot_26.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, φαντάστηκα ότι εννοείς αυτό. Το Annex K που γράφει στο Encapsulation δεν έχει καμία σχέση με τον συγχρονισμό. Δεν υπάρχει καν Annex K στο DSL.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Άκου, αγόρασα προχθές ένα ρουτερ της Asus συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/13264823/Asus-DSL-AC88U.html με σύνδεσε και αυτο σε Annex B, ήταν ακριβώς ίδιο με το ρουτερ που έδωσε ο ΟΤΕ και η ταχύτητα ήταν σχεδόν ίδια..

Τώρα αν λες ότι, δεν έχει καμία σχέση με τον συγχρονισμό το Annex B η το Κ, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο αυτή η διαφορά στην ταχύτητα, δεν θα σου πω ότι το ενα κανει 5 ευρώ ΖΤΕ , το Αsus 250 ευρώ η του ΟΤΕ 140 ευρώ, γιατί προφανώς δεν ισχύει η τιμή στην ταχύτητα.

Δημοσ.

Στην ουσία θέλω άλλο ρουτερ με chipset Annex K επειδή είναι κλειδωμένο της νοβα και δεν μπορώ να εχω administrator settings, λόγω Voip του ΟΤΕ

Δημοσ.

στο vdsl ολη η ελλαδα παιζει annex b το οποιο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το annex b του isdn.το annex b  ειναι σαν region.to annex κ ειναι encapsulation το οποιο δεν εχει σχεση. το ενα πιανει 30mbit το αλλο 36.η διαφορα ειναι λογω του chipset και δεν εχει σχεαη με το annex a.δοκιμασε στο speedport να κλεισεις το  sra. επισης φτιαξε την καλωδιωση σου σωστα οπως αναφερει εδω δηλαδη χωρις bridge taps.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

ελπιζω παλι να μην πουμε για tο annex.k. 

βαλε το zte μπροστα και πισω απο αυτο το speedport να σηκωνει τηλεφωνια.ο jkoukos θα σου πει ρυθμισεις.τις εχει γραψει καπου

On 15/08/2019 at 15:52, envi300 said:

Καλησπέρα, ψάχνω ρουτερ συγκεκριμένα να εχει το ANNEX K, επειδή οτι βλέπω στην αγορά ολα παρέχουν ΑΝΝΕΧ Α, Β, L, οποιος γνωρίζει κατι ας μου πει.

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...