Προς το περιεχόμενο

thelo koyti thelo kouti thelo kouti :P

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia psaxno ena kouti na metegatastiso to pc mou. exo ena full tower kalis poiotitas alla exo varethei kathe fora vgale usb vale usb, vale modem vgale modem. thelo na to pairno agalia na pao se kana lan party alla me to tower pou exo den leei na to kouvalas.

etsi apofasisa na paro ena mikro.

vasika mou ekatse ayto sto mati.

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.802216

alla exo vrei se kali timi kai ayto

http://www.compucasecorp.com/case/lx-6a19%5B2%5D.htm

35 eura

to proto mou aresei giati mporo na to valo epano sto grafeio mou kai na glitoso arketo xoro apo to domatio alla den nomizo na mporeso na valo tin 19ara mou epano. provlepo na ginetai ena me tin cpu.

kserete kana magazi pou exei tetoia koutia?

lete mipos na xtipiso to heirochi kalitera ?

Δημοσ.

Ναι είναι ασήκοτο αλλά κομπλέ για 46 ευρώ...το μόνο μειωνέκτημα του είναι το μικρό reset κουμπί και ότι από το front panel λείπει η firewire θήρα!!!!

Για το q-tech δεν γνωρίζω αλλά για home theatre pc καλό φαίνεται

Παλιά e-shop έφερνε κάτι κουτιά με 400wat τροφοδοτικό και χερούλι από πάνω

τιμή περίπου 55ευρώ το πείρε ένας φίλος και για μετακινήσεις είναι ότι πρέπει!!!

Δημοσ.

telika mou tin varese kai pira to Herolchi 6a19. mou gialise to mayro xroma. vevaia evapsa kai ta dvd opote aisthitika einai apsogo.

mia aporia omos gia tous katoxous.

sta polla kalodia pou erxontai apo to panel tou kioutiou exei kai mia paparia pou exei dio kalodiakia kai ena paparaki stin akri san diodos mou fianetai. ti ston p...o einai ayto. den mporo na to sindeso kapou apo oti eida apla erxetai apo mprosta kai teleionei stin diodo.

eseis pou to exete to exei to paparaki? sto vivliaraki den eida na to perigrafei.

to mono pou mou menei einai na rikso ligo tis strofes sta anemistirakia na ginei ligo pio athorivo

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά μαλλον εννοείς το καλώδιο που ερχεται από το fan και ειναι για να μετρά τη θερμοκρασία και ανάλογα να αυξάνει ή να μειώνει τις στροφές του ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Αν ανοίξεις το μπροστινό κάτω πάνελ θα δεις ότι αυτό το καλώδιο είναι από τον 12άρι ανεμιστήρα.

Μάλλον σένσορας θερμοκρασίας είναι...

(τσσσ, αυτά τα ελληνικά μου πιά, πάνελ, σένσορας :) )

By the way g@μώ τα κουτάκια είναι, ίδιο έχω και εγώ :):):):)

Δημοσ.

Όντως είναι πολύ καλό κουτάκι, ακόμα και μετά από άπειρα βάλε βγάλε hw, έχω ακόμα την ίδια άποψη. Τώρα όσο για τους sensors να πω πως για Ελλάδα πρακτικά άχρηστοι είναι. Σε θερμοκρασία δωματίου (ιδίως το καλοκαίρι) μια ζωή τέρμα δουλεύουν (σαν να μην υπάρχουν δηλ). Το χειμώνα δουλεύουν με λιγότερες στροφές τα fans τα πρώτα 3-5 λεπτά από cold boot και μετά πάλι τέρμα :)

Εγώ τα είχα ξεκολλήσει τελείως όταν είχα τους μαμά τους ανεμιστήρες επάνω.

sc

Δημοσ.

Τώρα που πήρες case δεν έχει σημασία αλλα για το μέλλον να ξέρεις μόνο thermaltake.

Ειδικά για φάσεις lanparty αφού βγάζουν και αλουμινένια και τα περισσότερα τα δίνουν με την τσαντούλα μεταφορά τους.

Αλλα κυρίως ο λόγος που γράφω είναι για να σε ρωτήσω πού γινεται lanparty και πηγαίνεις?Εννοείς με φίλους σου μαζεύεστε η γίνονται στην Ελλάδα κάποια που δεν ξέρω?

Δημοσ.

ΝΑ ρωτήσω επειδή μου αρέσει και εμένα αυτό το κουτί δυο πράγματα.

1) Οι 2 ανεμιστήρες 120mm περιέχονται στη συσκευασία?

2)Το υλικό του κόβεται στο πλαι για κανένα τζαμάκι ή είναι ..ατσάλι!!?

Δημοσ.

1)Οι 2 ανεμιστήρες περιέχονται στη συσκευασία

2)Πλαινό με τζαμάκι πουλιέται ξεχωριστά σε καποια καταστήματα και κάνει περίπου 20€,αν παλι θέλεις να το κάνεις μόνος σου,το υλικό μου φένεται κάπως δύσκολο στην κοπή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...