dimitris74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 re paidia psaxno ena kouti na metegatastiso to pc mou. exo ena full tower kalis poiotitas alla exo varethei kathe fora vgale usb vale usb, vale modem vgale modem. thelo na to pairno agalia na pao se kana lan party alla me to tower pou exo den leei na to kouvalas. etsi apofasisa na paro ena mikro. vasika mou ekatse ayto sto mati. http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.802216 alla exo vrei se kali timi kai ayto http://www.compucasecorp.com/case/lx-6a19%5B2%5D.htm 35 eura to proto mou aresei giati mporo na to valo epano sto grafeio mou kai na glitoso arketo xoro apo to domatio alla den nomizo na mporeso na valo tin 19ara mou epano. provlepo na ginetai ena me tin cpu. kserete kana magazi pou exei tetoia koutia? lete mipos na xtipiso to heirochi kalitera ?
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 afoy thes kouti gia metafora pare ena me xerouli apopanw. kapou eixe parei to mati mou..... :wink:
apocalypse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 To Heroichi είναι καλό κουτί , αλλά πάρα πολύ βαρύ... δεν κάνει για πολλές μετακινήσεις
ksessalonikios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Το 2ο που αναφέρεις,επειδή τυχαίνει να το έχω,δεν είναι κατάλληλο για lan parties διότι ακόμα και άδειο είναι ασήκωτο
ksessalonikios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Πάνω που έγραφα το ίδιο,με πρόλαβε ο apocalypse
Angelcrow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ναι είναι ασήκοτο αλλά κομπλέ για 46 ευρώ...το μόνο μειωνέκτημα του είναι το μικρό reset κουμπί και ότι από το front panel λείπει η firewire θήρα!!!! Για το q-tech δεν γνωρίζω αλλά για home theatre pc καλό φαίνεται Παλιά e-shop έφερνε κάτι κουτιά με 400wat τροφοδοτικό και χερούλι από πάνω τιμή περίπου 55ευρώ το πείρε ένας φίλος και για μετακινήσεις είναι ότι πρέπει!!!
billpeppas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ιδανικό για Lan Party Case είναι το Lan Party της ThermalTake , αλλά είναι ακριβούτσικο.
dimitris74 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 telika mou tin varese kai pira to Herolchi 6a19. mou gialise to mayro xroma. vevaia evapsa kai ta dvd opote aisthitika einai apsogo. mia aporia omos gia tous katoxous. sta polla kalodia pou erxontai apo to panel tou kioutiou exei kai mia paparia pou exei dio kalodiakia kai ena paparaki stin akri san diodos mou fianetai. ti ston p...o einai ayto. den mporo na to sindeso kapou apo oti eida apla erxetai apo mprosta kai teleionei stin diodo. eseis pou to exete to exei to paparaki? sto vivliaraki den eida na to perigrafei. to mono pou mou menei einai na rikso ligo tis strofes sta anemistirakia na ginei ligo pio athorivo
ksessalonikios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Αν κατάλαβα καλά μαλλον εννοείς το καλώδιο που ερχεται από το fan και ειναι για να μετρά τη θερμοκρασία και ανάλογα να αυξάνει ή να μειώνει τις στροφές του ανεμιστήρα.
dimitris74 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 mallon ayto einai. tha to dokimaso me ena anaptira na do an meionei tis strofer. ena mayroaspro einai
dpolal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Αν ανοίξεις το μπροστινό κάτω πάνελ θα δεις ότι αυτό το καλώδιο είναι από τον 12άρι ανεμιστήρα. Μάλλον σένσορας θερμοκρασίας είναι... (τσσσ, αυτά τα ελληνικά μου πιά, πάνελ, σένσορας ) By the way g@μώ τα κουτάκια είναι, ίδιο έχω και εγώ :):)
madsc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Όντως είναι πολύ καλό κουτάκι, ακόμα και μετά από άπειρα βάλε βγάλε hw, έχω ακόμα την ίδια άποψη. Τώρα όσο για τους sensors να πω πως για Ελλάδα πρακτικά άχρηστοι είναι. Σε θερμοκρασία δωματίου (ιδίως το καλοκαίρι) μια ζωή τέρμα δουλεύουν (σαν να μην υπάρχουν δηλ). Το χειμώνα δουλεύουν με λιγότερες στροφές τα fans τα πρώτα 3-5 λεπτά από cold boot και μετά πάλι τέρμα Εγώ τα είχα ξεκολλήσει τελείως όταν είχα τους μαμά τους ανεμιστήρες επάνω. sc
Skouk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Τώρα που πήρες case δεν έχει σημασία αλλα για το μέλλον να ξέρεις μόνο thermaltake. Ειδικά για φάσεις lanparty αφού βγάζουν και αλουμινένια και τα περισσότερα τα δίνουν με την τσαντούλα μεταφορά τους. Αλλα κυρίως ο λόγος που γράφω είναι για να σε ρωτήσω πού γινεται lanparty και πηγαίνεις?Εννοείς με φίλους σου μαζεύεστε η γίνονται στην Ελλάδα κάποια που δεν ξέρω?
ata1983 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ΝΑ ρωτήσω επειδή μου αρέσει και εμένα αυτό το κουτί δυο πράγματα. 1) Οι 2 ανεμιστήρες 120mm περιέχονται στη συσκευασία? 2)Το υλικό του κόβεται στο πλαι για κανένα τζαμάκι ή είναι ..ατσάλι!!?
ksessalonikios Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 1)Οι 2 ανεμιστήρες περιέχονται στη συσκευασία 2)Πλαινό με τζαμάκι πουλιέται ξεχωριστά σε καποια καταστήματα και κάνει περίπου 20€,αν παλι θέλεις να το κάνεις μόνος σου,το υλικό μου φένεται κάπως δύσκολο στην κοπή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.