kinezakos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Γεια σας και πάλι παιδιά έχω ένα opel vectra και έχει ένα CD player pioneer όταν έσβηνα το αυτοκίνητο το CD player συνεχειζε να παίζει και έτσι πρέπει .εχει μια εβδομάδα που όταν κλείνω το αυτοκίνητο και βγάζω το κλειδί το CD player σβήνει από Μόνο του με αποτέλεσμα να χάνει κάθε ρύθμιση και να πρέπει να τα κάνω κάθε φορά από την αρχή να τονίσω ότι το συγκεκριμένο CD player δεν έχει μπαταρία.ξερει κάνει γιατί έγινε αυτό? Ευχαριστώ εκ τν προτέρων.
piiii Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, kinezakos είπε Γεια σας και πάλι παιδιά έχω ένα opel vectra και έχει ένα CD player pioneer όταν έσβηνα το αυτοκίνητο το CD player συνεχειζε να παίζει και έτσι πρέπει .εχει μια εβδομάδα που όταν κλείνω το αυτοκίνητο και βγάζω το κλειδί το CD player σβήνει από Μόνο του με αποτέλεσμα να χάνει κάθε ρύθμιση και να πρέπει να τα κάνω κάθε φορά από την αρχή να τονίσω ότι το συγκεκριμένο CD player δεν έχει μπαταρία.ξερει κάνει γιατί έγινε αυτό? Ευχαριστώ εκ τν προτέρων. Μου ακούγεται σαν να μην δίνει ρεύμα το remote(εξτρά 12v παροχή με μικρή ένταση που δίνει ρεύμα και κρατάει ζωντανές τις μνήμες του player)
manousos82003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, kinezakos είπε Γεια σας και πάλι παιδιά έχω ένα opel vectra και έχει ένα CD player pioneer όταν έσβηνα το αυτοκίνητο το CD player συνεχειζε να παίζει και έτσι πρέπει .εχει μια εβδομάδα που όταν κλείνω το αυτοκίνητο και βγάζω το κλειδί το CD player σβήνει από Μόνο του με αποτέλεσμα να χάνει κάθε ρύθμιση και να πρέπει να τα κάνω κάθε φορά από την αρχή να τονίσω ότι το συγκεκριμένο CD player δεν έχει μπαταρία.ξερει κάνει γιατί έγινε αυτό? Ευχαριστώ εκ τν προτέρων. Εμένα μου το κάνει αυτό όταν πάει να τελειώσει η μπαταρία του αυτοκινήτου! Αν ξαφνικά αρχίσει να επιστρέφει στα εργοστασιακά η οθόνη όταν βάζεις μπροστά τη μηχανή, τότε είναι αυτό!
meletis_m Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, kinezakos είπε Γεια σας και πάλι παιδιά έχω ένα opel vectra και έχει ένα CD player pioneer όταν έσβηνα το αυτοκίνητο το CD player συνεχειζε να παίζει και έτσι πρέπει .εχει μια εβδομάδα που όταν κλείνω το αυτοκίνητο και βγάζω το κλειδί το CD player σβήνει από Μόνο του με αποτέλεσμα να χάνει κάθε ρύθμιση και να πρέπει να τα κάνω κάθε φορά από την αρχή να τονίσω ότι το συγκεκριμένο CD player δεν έχει μπαταρία.ξερει κάνει γιατί έγινε αυτό? Ευχαριστώ εκ τν προτέρων. Τη συνδεσμολογία του δέν την έχεις πειράξει ;
kinezakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Τη συνδεσμολογία του δέν την έχεις πειράξει ; Καλημέρα φίλε μου Όχι καθόλου απλά το έκανε Μόνο του τι να πω δεν ξέρω το μόνο που πείραξα αφού όμως το πρόβλημα είχε γίνει είναι να δω μπας και είναι από καμίαασφάλεια εν τέλει από ότι είδα όλα είναι εντάξει 13 ώρες πριν, piiii είπε Μου ακούγεται σαν να μην δίνει ρεύμα το remote(εξτρά 12v παροχή με μικρή ένταση που δίνει ρεύμα και κρατάει ζωντανές τις μνήμες του player) Καλημέρα.πως σταμάτησε υπάρχει περίπτωση να είναι καμία ασφάλεια ? 12 ώρες πριν, manousos82003 είπε Εμένα μου το κάνει αυτό όταν πάει να τελειώσει η μπαταρία του αυτοκινήτου! Αν ξαφνικά αρχίσει να επιστρέφει στα εργοστασιακά η οθόνη όταν βάζεις μπροστά τη μηχανή, τότε είναι αυτό! Καλημέρα φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση η μπαταρία τυχαίνει να είναι ολοκαίνουργια έχει 1 μήνα που την άλλαξα
Fubar.gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, kinezakos είπε όταν έσβηνα το αυτοκίνητο το CD player συνεχειζε να παίζει και έτσι πρέπει Το φυσιολογικό είναι να σβήνει η πηγή όταν σβήσει το αυτοκίνητο. Κανονικά έχει δύο παροχές, κίτρινο καλώδιο που δίνει μόνιμα ρεύμα απο την μπαταρία για να κρατά τις μνήμες, και κόκκινο καλώδιο που δίνει ρεύμα για την λειτουργία της πηγής και ενεργοποιείται μόνο όταν γυρίσει το κλειδί. Μπορείς να ενώσεις τα δύο καλώδια ωστε η πηγή να δουλεύει και με το αυτοκίνητο σβηστό, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχαστεί αναμμένο το ράδιο και να αδειάσει την μπαταρία. Το remote που αναφέρθηκε είναι για άλλο πράγμα. Υπάρχουν ασφάλειες στο πίσω μέρος της πηγής και ενδεχομένως και πάνω στη φίσα. Πιθανόν κάποια απο αυτές εχει καεί. Ή κακή σύνδεση στο κίτρινο καλώδιο.
kinezakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 11:31 ΠΜ, Fubar.gr είπε Το φυσιολογικό είναι να σβήνει η πηγή όταν σβήσει το αυτοκίνητο. Κανονικά έχει δύο παροχές, κίτρινο καλώδιο που δίνει μόνιμα ρεύμα απο την μπαταρία για να κρατά τις μνήμες, και κόκκινο καλώδιο που δίνει ρεύμα για την λειτουργία της πηγής και ενεργοποιείται μόνο όταν γυρίσει το κλειδί. Μπορείς να ενώσεις τα δύο καλώδια ωστε η πηγή να δουλεύει και με το αυτοκίνητο σβηστό, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχαστεί αναμμένο το ράδιο και να αδειάσει την μπαταρία. Το remote που αναφέρθηκε είναι για άλλο πράγμα. Υπάρχουν ασφάλειες στο πίσω μέρος της πηγής και ενδεχομένως και πάνω στη φίσα. Πιθανόν κάποια απο αυτές εχει καεί. Ή κακή σύνδεση στο κίτρινο καλώδιο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου πολύ χρήσιμες πληροφορίες θα το κοιτάξω σήμερα και θα σας πω τα νέα να είσαι καλά
kinezakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 λοιπόν έβγαλα την πηγή και ειδα την ασφάλεια από πίσω δεν είναι καμένη επάνω στην φισα δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια αυτο που παρατήρησα ειναι οτι στο κίτρινο καλώδιο για κάποιο λογο δεν έρχεται ρεύμα δοκιμαδα αυτο που είπε ο fubar να ενόσω το κίτρινο με το κόκκινο και το αποτέλεσμα λειτουργεί άλλα όταν τα ενώνω σταματάει να λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα
mikevchq Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν είχε καεί ασφάλεια, το ηχοσύστημα δεν θα άναβε καθόλου Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από mikevchq
kinezakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, mikevchq είπε Αν είχε καεί ασφάλεια, το ηχοσύστημα δεν θα άναβε καθόλου Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Νόμιζα ότι ήταν κάτι απλό και θα το έκανα μόνος αλλά δεν γνωρίζω μάλλον θα χρειαστεί ηλεκτρολόγο
mikevchq Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, kinezakos είπε λοιπόν έβγαλα την πηγή και ειδα την ασφάλεια από πίσω δεν είναι καμένη επάνω στην φισα δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια αυτο που παρατήρησα ειναι οτι στο κίτρινο καλώδιο για κάποιο λογο δεν έρχεται ρεύμα δοκιμαδα αυτο που είπε ο fubar να ενόσω το κίτρινο με το κόκκινο και το αποτέλεσμα λειτουργεί άλλα όταν τα ενώνω σταματάει να λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα Άρα είτε έχει καεί ασφάλεια που δίνει στο κίτρινο ή κάπου έχει κοπεί το κίτρινο καλώδιο και γι'αυτό δε μένει ανοιχτό και δε σου κρατάει settings. Για πάρε το καλώδιο προς τα πίσω μήπως βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα