Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα γεια σας παιδια,θα ηθελα να μου δωσετε προτασεις για ενα κινητο αξιας απο 140-εως 200 ευρω

τουλαχιστον 4/64 και δεν με ενδιαφερουν τα games ουτε οι φωτογραφιες και τα βιντεο αλλα κυριως ο επεξεργαστης του και η τελικη του αποδοση, η χρηση του θα ειναι για δουλεια (εφαρμογες metatrader κτλπ) *θα δουλευει αρκετες ωρες την μερα

ευχαριστω εκ των προτερων,εχω ηδη στο μυαλο μου  2-3 γνωστες επιλογες του σκρουτζ,βεβαια στο να καταληξω καπου θα με βοηθησει αποψη ατομου ειναι πιο γνωστης απο μενα ή ακομα καλυτερα κατεχει καποιο αυτα τα κινητα.Π.Χ(Honor 8X / View 10 Lite (128GB),Xiaomi Redmi Note 7 (128GB),Samsung Galaxy A40 Dual (64GB)

Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή σου https://www.e-mobile24.gr/product/xiaomi-pocophone-f1-dual-sim-64gb-6gb-ram-black/?ref=bestprice.gr

Υπόψη αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση αντιπροσωπείας στα Xiaomi δεν θα την βρεις στα Σκρουτζάδικα παρά μόνο από μεγάλες αλυσίδες.

Δημοσ.

Το poco ειναι ακριβο για το budget σου..Σε διαφορετικη περιπτωση πας για το note 7 αλλα και εδω αν σε ενδιαφερει η επισημη εγγυηση πας για το Α40.....

Σ αυτα τα λεφτα μπορεις να κοιταξεις και το nokia 7.1 αλλα και το motorolla g-7 power με μπαταρια 5000mah και τα δυο στοκ android με οτι σημαινει αυτο με αναβαθμισεις ασφαλειας κσι λογισμικου που "ξεχνουν" αλλοι κατασκευαστες στα φθηνα τηλεφωνα τους.

Δημοσ.

Πάρε το Honor 8x ή το Samsung A40 να έχεις και εγγύηση και από επίσημη αντιπροσωπεία. Ίσως προβάδισμα στο Honor λόγω μπαταρίας που είναι τερας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...