Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σας και χρόνια πολλά την Ημέρα. έχω ένα acer aspire5520 το οποίο τον τελευταίο μηνά με έχει παιδέψει αρκετά. Μια μέρα λοιπόν εκεί που το είχε ο πατέρας μου (αυτός το λειτουργεί) τον κλείνει να πάει κάπου και μετά από κάτι ώρες που προσπάθησε να τον ανοίξει, δεν τα κατάφερε. κάνει συνεχεία επανεκκινησεις. μου έχει σπάσει τα νευρά.. άλλαξα σκληρό (μεταχειρα) μήπως εκλασε αυτός που είχε πάνω άλλα μάταια. το ίδιο και με αυτόν με μια διαφορά, έφτασε μέχρι τη μαύρη οθόνη  πριν bootαρει. εκεί κάνει πάλι επανεκκίνηση. Παίζει να είναι θέμα από το κουμπί εκκίνησης και όχι από σκληρό; Τον είχα καθαρίσει εσωτερικά πριν το κάνει αυτό, άλλαξα και την πάστα στον επεξεργαστή και στη κάρτα γραφικών όποτε μ φαίνεται δύσκολο να έπαθε κάτι από θερμοκρασίες γιατί έχει και βάση με ανεμιστήρες... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Linux σε usb flash έχεις δοκιμάσει να δεις τι γίνεται; Μήπως είναι θέμα λειτουργικού συστήματος δηλαδή.

Επεξ/σία από Brainmorf
  • Like 1
Δημοσ.

Δε τρεχεις και ενα memtest να δεις τι αποτελεσματα σου βγαζει στις μνημες σου; Αν εχεις παραπανω απο μια, παιξε εναλλαξ και με τις δυο και δες αν συνεχιζει την ιδια συμπεριφορα. Αλλιως δεν ειναι απιθανο μετα το λυσιμο του laptop να μην παταει κατι καλα και να σου ανεβαζει θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2019 στις 12:35 ΜΜ, Brainmorf είπε

Με Linux σε usb flash έχεις δοκιμάσει να δεις τι γίνεται; Μήπως είναι θέμα λειτουργικού συστήματος δηλαδή.

Linux οχι δεν εχω δοκιμασει αλλα με windows σε usb που κανω φορματ συνηθως δεν δουλευει. δεν φτανει καν μεχρι εκει που πατας f12 για boot menu.

δεν μπορω να κανω τιποτα. μετα ο πατημα του power button Μολις ανοιγει η οθονη κανει επανεκκινηση και παλι απο την αρχη. μολις φωτίζει η οθονη ξανα απο την αρχη. δεν βλεπω καν γραμματα..

Στις 15/8/2019 στις 1:46 ΜΜ, asmilon είπε

Δε τρεχεις και ενα memtest να δεις τι αποτελεσματα σου βγαζει στις μνημες σου; Αν εχεις παραπανω απο μια, παιξε εναλλαξ και με τις δυο και δες αν συνεχιζει την ιδια συμπεριφορα. Αλλιως δεν ειναι απιθανο μετα το λυσιμο του laptop να μην παταει κατι καλα και να σου ανεβαζει θερμοκρασιες.

επισης δεν προλαβαινει να ανοιξει για να κλεινει απο θερμοκρασιες.. δεν νομιζω σε 10 δευτερα να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια.. 

Επεξ/σία από McRis69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...