Tonymard12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας. Είμαι στην αναζήτηση για αγορά νέου ψυγειοκαταψύκτη, για να αντικαταστήσει έναν Πίτσος 22 ετών. Το ερώτημα μου είναι να επιλέξω κορεάτικο (lg, sumsung) που είναι τεχνολογικά πολύ μπροστά ή ευρωπαϊκό-τουρκικό (bosh Siemens pitsos). Όσον αφορά την αντοχή στον χρόνο; Μιας και φαντάζομαι οι νέες συσκευές δεν αντέχουν όσο οι παλαιότερες κατασκευές. Οι κάτοχοι παρακαλώ ας πουν τις γνώμες τους 😏.
Occlusion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Καλημέρες, εγώ είχα samsung και μου εμφάνιζε ααρκετά προβλήματα, ίσως επειδή είχε μείνει σε αχρηστία αρκετό καιρό. Τα παλιά ψυγεία όμως δεν έχουν ηλεκτρονική κι έτσι με εξαίρεση το μοτέρ που σπάνια χαλάει δύο - τρία εξαρτήματα είναι συνήθως αυτά που χαλάνε και αυτά αντικαθίσταντε πανεύκολα. Τα καινούργια είναι άλλο θέμα. Πήρα πρόσφατα siemens και θεωρητικά μαζί με bosch είναι τοπ , αν και είναι νωρίς για να έχω προσωπική άποψη. Πάντως εσωτερικά, μιας και ανήκουν στον ίδιο όμιλο, siemens, bosch και pitsos είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πλήρωσα 100 ευρώ έξτρα εγγύηση για μεταφορά - επισκευή - ανταλλακτικά για 5 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα