random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Ερώτηση: Αν βγάλω την κάρτα απο τη καρτο-συσκευή μου, και τη βάλω σε ένα νέο καρτο-κινητό, θα έχω στο νέο 1.τον παλιό μου αριθμό 2.τα ονόματα της ατζέντας 3.και το υπόλοιπο των μονάδων του παλιού????<p> Εχει μια προσφορα το πλαίσιο, με κάθε καρτοκινητο δώρο μια κάρτα 5.000, και βλέπω με καλό μάτι τα: nokia 3310 = 59.900 drx alcatel 311 = 44.900 drx. λέω να το πάρω για δώρο<p>Είμαι ευχαριστημένος με το 3210 μου, δηλ τη nokia, αλλα εκτός απο ακριβότερο (το 3310), είναι μεγαλύτερο, βαρύτερο, και με λιγότερη αυτονομία απο το 311. Το προορίζω για άτομο που δεν ενδιαφέρεται για wap, και άλλα εξωτικά, αλλα για ευκολία, αντοχή.<p>η γνώμη σας? thanks.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by random: <strong>Ερώτηση: Αν βγάλω την κάρτα απο τη καρτο-συσκευή μου, και τη βάλω σε ένα νέο καρτο-κινητό, θα έχω στο νέο 1.τον παλιό μου αριθμό 2.τα ονόματα της ατζέντας 3.και το υπόλοιπο των μονάδων του παλιού????<p> Εχει μια προσφορα το πλαίσιο, με κάθε καρτοκινητο δώρο μια κάρτα 5.000, και βλέπω με καλό μάτι τα: nokia 3310 = 59.900 drx alcatel 311 = 44.900 drx. λέω να το πάρω για δώρο<p>Είμαι ευχαριστημένος με το 3210 μου, δηλ τη nokia, αλλα εκτός απο ακριβότερο (το 3310), είναι μεγαλύτερο, βαρύτερο, και με λιγότερη αυτονομία απο το 311. Το προορίζω για άτομο που δεν ενδιαφέρεται για wap, και άλλα εξωτικά, αλλα για ευκολία, αντοχή.<p>η γνώμη σας? thanks.</strong><hr></blockquote><p>Αγαπητέ φίλε,<p>Θα έχεις όλα αυτά που είπες αρκεί οι μνήμες να ήταν αποθηκευμένες στην κάρτα (όπως είναι συνήθως) και όχι στο τηλέφωνο. Αν το κινητό σου δεν έχει δικές του μνήμες τότε αυτές είναι σίγουρα στην κάρτα και θα μεταφερθούν.<p>Για νέο κινητό, το 511 χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι άλλης κατηγορίας από το 3310 και απορώ για τις τιμές που ανέφερες!<p>Βόξον
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 thanks gia to 1, <p>2. Sygkrish 3310 me Alcatel 311 !!!, TRIA-ENA-ENA kanoume.<p>oi prosfores einai sto www.plaisio.gr
wraeththu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 311 = Portokali o8oni, elafrutero, megaluteri autonomia alla den exei katametrisi xaraktirwn sta munimata opote 8a prepei na manteueis posa munimata 8a stalloun. Apo tin empeiria mou kai apo ta 2 pleon protimaw ta Alcatel an kai ta Nokia de sugkrinontai apo pleura euxristias. E3artatai ti metraei gia sena ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.