Soomn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ακούσει οτι δικαιούμαι windows ως φοιτητής του απθ. Είμαι πάνω απο ν+2 ισχύει όντως αυτό;. Δοκίμασα να μπώ στο dreamspark και δεν βρήκα windows ενώ το azure ζητούσε πιστωτική. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Soomn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskaradimos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Θα μπεις εδω (https://azureforeducation.microsoft.com/devtools) και θα συνδεθείς με τον ιδρυματικό σου λογαρισμό. Αν σου βγάλει την κατηγορία software στο Azure, επιλέγεις Windows και σου δίνει το κλειδι. Αν δεν σε βάλει μέσα ή δεν σου βγάλει τέτοια κατηγορία τότε δεν έχεις MSDNAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soomn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μου έβγαλε αρκετά 64-bit προγράμματα και κλειδί για το "windows embedded 8.1 industry pro". Αυτά είναι τα windows; Και το κλειδί δουλεύει και για τα windows 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Όχι, δεν σου κάνει αυτό. Σε ποια σχολή είσαι; Λογικά δεν δικαιούσαι δωρεάν Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soomn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Είμαι στο μαθηματικό απθ, μεγάλο έτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κανονικά δικαιούσαι. Συνδέθηκες στο Azure Dev Tools με [email protected] (username είναι το ιδρυματικό σου username) και δεν σου τα βγάζει στο Software; EDIT: Για να συνδεθείς όπως είπα πριν, πρέπει να ενεργοποιήσεις πρώτα τον λογαριασμό σου στο https://accounts.auth.gr/misc/office365.php https://it.auth.gr/el/cloudServices/office365 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheUser Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Τι ειναι ν+2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 15/8/2019 στις 9:04 ΠΜ, Soomn είπε Καλησπέρα, έχω ακούσει οτι δικαιούμαι windows ως φοιτητής του απθ. Είμαι πάνω απο ν+2 ισχύει όντως αυτό;. Δοκίμασα να μπώ στο dreamspark και δεν βρήκα windows ενώ το azure ζητούσε πιστωτική. Ευχαριστώ. Όπως είπε και ο προηγούμενος με την ιδρυματική σου διεύθυνση θα κάνεις δουλειά. Τουλάχιστον σε εμένα ( μηχ. πληροφορικής) μπήκα από τη σελίδα τής σχολής και στήν πράξη αγοράζεις την άδεια και ενεργοποιείται αυτόματα μόλις συνδεθεί ο υπολογιστής στο διαδίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα