Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς προστατεύουν, ώστε να μην λερώνονται τα στρώματά τους τα ξενοδοχεία; Υπάρχει κάποιος επαγγελματικός τρόπος από ειδικές θήκες/καλύμματα με τα οποία να τα τυλίγουν;

Για τα αδιάβροχα καλύμματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είμαι γνώστης, απλώς έλεγα εάν υπάρχει κάτι πιο επαγγελματικό κ αξιόπιστο όσον αφορά την προστασία τους :-)

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Predatorkill είπε

Ο φιλος ρωταει για προστασια, οχι για καθαρισμο. 

Δεν γνωριζω κατι επι του θεματος, αλλα ισως αν εβαζες ενα υποστρωμα;

Έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα σωστά.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα σωστά.

Δεν εχεις αδικο παντως, υπαρχουν εταιριες που ειδικευονται στον καθαρισμο στρωματων. Υπαρχουν συσκευες για οικιακη χρηση, με ακτινοβολια και ειδικα χημικα. 

Για λογους υγιεινης πρεπει ολοι να τα καθαριζουμε που και που, ειδικα οσοι νιωθουν οτι δεν κοιμουνται σωστα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπόστρωμα. Στα ξενοδοχεία δεν έχω δει κάποιο είδος προστασίας. Το πιθανότερο να αγοράζουν καινούρια και να καθαρίζει από λεκέδες τα υπάρχοντα κάποιο συνεργείο. Όμως από λεκέδες δεν έπαθε κάνεις τίποτε. 

Ακάρεα, ψύλλους κλπ καθαρίζονται με χημικά και ακτινοβολία αλλά είναι ημίμετρο καθώς ψοφανε στο στρώμα και αναπτύσονται μύκητες και βακτήρια στα πτώματα όπως και σε όλα τα πεθαμένα. 

Η μόνη λύση είναι η αφαίρεση από το στρώμα των τελευταίων με ηλεκτρική σκούπα, αλλά πρέπει να γίνεται τακτικά, πχ. μια φορά τις δύο εβδομάδες ή με ένα δυνατότερο μηχάνημα αν το πράγμα έχει καθυστερήσει πολύ και έχει υπερβολική συγκέντρωση. 

Δημοσ.

Παιδιά δεν μιλάω για ακάρεα, μύκητες κλπ. Εγώ λέω για σωματικά υγρά (κίτρινα, κόκκινα κλπ)... καταλάβατε; :mellow:

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, zoranb είπε

Παιδιά δεν μιλάω για ακάρεα, μύκητες κλπ. Εγώ λέω για σωματικά υγρά (κίτρινα, κόκκινα κλπ)... καταλάβατε; :mellow:

Αν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο βάζεις  πλαστικό κατωσέντονο για να απορροφά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παπλωματοθηκες αδιαβροχες για να μη περναει στο στρωμα η περιοδος που σου αφηνουν στα σεντονια οι airbnb guests μια χαρα καταλαβα :P Αν το εχω δοκιμασει οχι αλλα ειχε στο κοτσο και κατι ειδικα σκουπακια με UV ακτινοβολια 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Οι παπλωματοθήκες είναι για το πάπλωμα, πάνω απο το στρώμα δηλαδή! Οτι επικίνδυνο είναι, περνάει στο κατωσέντονο!

Δημοσ.

Σε ξενοδοχείο πρόσφατα βρήκα πλαστικό υπόστρωμα. Ένιωθα σίγουρα πιο άνετα από άποψη καθαριότητας αλλα δεν ήταν ιδιαίτερα βολικό για ύπνο. Επίσης το καλοκαίρι θεωρώ πως ο πελάτης θα ζεσταίνεται με αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, p_under είπε

...αλλα δεν ήταν ιδιαίτερα βολικό για ύπνο...

Δηλαδή υπό ποιά έννοια δεν ήτανε βολικό; Ήτανε σκληρό; Έκανε θόρυβο όταν κουνιόσουν;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δηλαδή υπό ποιά έννοια δεν ήτανε βολικό; Ήτανε σκληρό; Έκανε θόρυβο όταν κουνιόσουν;

Θόρυβο σίγουρα έκανε και προσωπικά το βρήκα σκληρό. Σε άλλους ίσως αρέσει, γούστα είναι αυτά. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν είναι βολικό γιατί τρίζει,και σε κάνει να ιδρώνεις.Δεν είναι κάτι που το χρησιμοποιείς αν δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...