Green Dragon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι να κάνω κλώνο έναν SSD 128gb που έχω στο laptop μου. Ο δίσκος έχει πάνω το λειτουργικό και τα προγράμματα μου. Ο σκοπός είναι να φυλάξω την "εικόνα" του δίσκου σε έναν εξωτερικό δίσκο και όταν συμβεί κάτι ή χρειαστεί να κάνω format να έχω έτοιμο στημένο το σύστημα. Τι λέτε; Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πολυ καλό είναι καιτο Macrium Reflect Free. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
adi32 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, micos000 είπε AOMEI BACKUPPER. Πολύ καλό. Σούπερ και σωτήριο. 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Χρόνια Πολλά σε όλους! Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας;, θα τα δοκιμάσω. Ο κλώνος που λέμε είναι διαφορετικό από το back up; Μπορείς να το αποθηκεύσεις σαν iso σε εναν εξωτερικό δίσκο; Για την επαναφορά χρειάζεται να εγκαταστήσεις τα Windows πρώτα και μετά με το ίδιο πρόγραμμα να το επαναφέρεις; Η μπορείς να το έχεις σαν bootable και να το κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση;
micos000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, Green Dragon είπε μπορείς να το έχεις σαν bootable και να το κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση; Αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα