CsIns Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το τροφοδοτικό σου σου είναι του 2007 και έχει χρησιμοποιηθεί κάμποσο, ούτως ή άλλως καλό θα ταν να αλλάξει. Είναι επώνυμο έστω; Οι τάσεις δεν λένε κάτι από μόνες τους. Καλύτερα θα ταν να δεις αν παραμένουν στο περίπου σταθερές αν του αυξομειώνεις το φορτίο (πχ αν έχει στα 12V 12.40 ρελαντί και πόσο πέφτει αν το στρεσάρεις με Gpu-Cpu). Επίσης ακόμα καλύτερα θα ήταν να δεις μην έχουν φουσκώσει πυκνωτές από τα χρόνια στο secondary part (οι μικροί δίπλα στην έξοδο των καλωδίων του τροφοδοτικού).
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, CsIns είπε Αν το τροφοδοτικό σου σου είναι του 2007 και έχει χρησιμοποιηθεί κάμποσο, ούτως ή άλλως καλό θα ταν να αλλάξει. Είναι επώνυμο έστω; Οι τάσεις δεν λένε κάτι από μόνες τους. Καλύτερα θα ταν να δεις αν παραμένουν στο περίπου σταθερές αν του αυξομειώνεις το φορτίο (πχ αν έχει στα 12V 12.40 ρελαντί και πόσο πέφτει αν το στρεσάρεις με Gpu-Cpu). Επίσης ακόμα καλύτερα θα ήταν να δεις μην έχουν φουσκώσει πυκνωτές από τα χρόνια στο secondary part (οι μικροί δίπλα στην έξοδο των καλωδίων του τροφοδοτικού). Eίναι αυτό. Η μητρική δεν είχε κάποιο θέμα με πυκνωτές, οπότε υποθέτω ότι και το τροφοδοτικό δεν θα έχει κάτι (είναι μάρκας HP 300W, πολύ βαρύ). Στο ρελαντί είναι 11,85 και στο στρες τεστ είναι 11,75. Πάντως, θα του ρίξω μια ματιά.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 10:43 ΜΜ, CsIns είπε Αν το τροφοδοτικό σου σου είναι του 2007 και έχει χρησιμοποιηθεί κάμποσο, ούτως ή άλλως καλό θα ταν να αλλάξει. Είναι επώνυμο έστω; Οι τάσεις δεν λένε κάτι από μόνες τους. Καλύτερα θα ταν να δεις αν παραμένουν στο περίπου σταθερές αν του αυξομειώνεις το φορτίο (πχ αν έχει στα 12V 12.40 ρελαντί και πόσο πέφτει αν το στρεσάρεις με Gpu-Cpu). Επίσης ακόμα καλύτερα θα ήταν να δεις μην έχουν φουσκώσει πυκνωτές από τα χρόνια στο secondary part (οι μικροί δίπλα στην έξοδο των καλωδίων του τροφοδοτικού). Άλλαξα τον SSD και δεν ακούγεται τίποτα!
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Στις 3/9/2019 στις 6:33 ΜΜ, pavloa είπε Έχω αγοράσει είδη άλλο τροφοδοτικό αλλά δεν βρήκα χρόνο να το αλλάξω. Μεθαύριο φεύγω κρήτη για 5 μέρες. Μόλις επιστρέψω θα το αλλάξω να ησυχάσει το κεφάλι μου. Εντάξη το σύστημα;
pavloa Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εντάξη το σύστημα; Καλησπέρα. Ναι μια χαρά, έβαλα το καινούριο τροφοδοτικό και ησύχασα. Το παλιό το άνοιξα και είχε καμένο έναν πυκνωτή κάτι σαν αυτά https://www.acdcshop.gr/ceramic-c-336_60_243.html, τώρα το πως δούλευε δεν το ξέρω.
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Ναι μια χαρά, έβαλα το καινούριο τροφοδοτικό και ησύχασα. Το παλιό το άνοιξα και είχε καμένο έναν πυκνωτή κάτι σαν αυτά https://www.acdcshop.gr/ceramic-c-336_60_243.html, τώρα το πως δούλευε δεν το ξέρω. Ωραία, χαίρομαι! Να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει να δω καμένο κεραμικό πυκνωτή.
pavloa Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ωραία, χαίρομαι! Να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει να δω καμένο κεραμικό πυκνωτή. τι να πω, και εγω όταν το είδα μου φάνηκε περίεργο για το πως δούλευε ακόμη. Πάντως το κουτί μου φάνηκε χρήσιμο πέταξα όλο το κύκλωμα και κράτησα το κουτί για μια κατασκευή που φτιάχνω.
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, pavloa είπε κράτησα το κουτί για μια κατασκευή που φτιάχνω. Τι αν επιτρέπεται;
pavloa Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τι αν επιτρέπεται; θα φτιάξω ένα τροφοδοτικό - φορτιστή που το θέλω για διάφορα που κάνω. Στην φώτο είναι αυτό που θέλω να κάνω, αλλά εγώ θα το κάνω ακόμη πιο καλό και πιο ωραίο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα