kostber Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Τρίζουν τα κόκκαλο του Steve... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, coolworm είπε στα airbads βλέπεις και την βάση και τα ακουστικά? Αυτο λεμε τοση ωρα,ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolworm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, Fulgore said: Αυτο λεμε τοση ωρα,ναι ok, δεν το ήξερα δεν είμαι φαν του μήλου στα κινητά , όταν πήρα το iphone 7 δεν το βολεύτηκα στο να κανεις τηλέφωνα και άλλαξα σε android πάλι.. ολο αυτό με το οικοσύστημα νομίζω ότι είναι θέμα βολέματος του καθένα, όπως παλιά πολύ κλάψανε όταν αλλάξανε απο τα nokia... 🤣 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από coolworm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Οπότε το Σεπτέμβριο, στα 1150€ θα βγαίνει το Xanax, ενώ το note10+ θα έχει πέσει ήδη κάτω από 1000 ίσως κοντά και στα 900. Και με 256gb μνημη, όχι 64.... Προβλέπω άσχημη χρόνια για την απλή, εκτός αν κάνει την έκπληξη -που το αποκλειω- και μειώσει τιμές. Όλοι οι αναλυτές σε οικονομικά site αναμένουν ακόμη πιο περιορισμένες πωλήσεις φέτος, ειδικά εφόσον έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι το 2020 θα ενσωματωθεί 5g modem και usb-c. Η φετινη χρήση του pencil στο iPhone δεν θα συγκινήσει και πολλούς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navaro7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Γνώμη μου ότι δεν συγκρίνετε το μήλο με το note. Δύσκολα μεγάλο ποσοστό να φύγει απ το ένα για να πάει στο άλλο. Έχουν και τα δυο το κοινό τους. Έχω περάσει και απ τα δυο όπως και από σειρά s της σαμυ αλλά δύσκολα να ξαναφύγω από iPhone εκτός αν σε κανα δυο χρόνια που αλλάξω το μαξ να έχουν ξεφύγει οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Νομίζω αυτή τη διάταξη καμερών θα τη δούμε σε πολλά κινητά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2019 στις 10:22 ΜΜ, paraske είπε κατι μου θυμιζει cubot 20 pro 2019 χιχι η αντιγραφη γινεται εδω περα χαχαχα για πες κανα νεο αν ξερεις κατι Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από ff7lucas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraske Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, ff7lucas είπε για πες κανα νεο αν ξερεις κατι καλημερα! μπες στο cubot.net κ θα καταλαβεις τι λεω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, paraske είπε καλημερα! μπες στο cubot.net κ θα καταλαβεις τι λεω! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraske Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, ff7lucas είπε ευχαριστω :)τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Το επος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα